Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž rozhádzal po obchodnom centre stovky dolárov: Poznáme jeho dôvody

V nákupnom centre padali peniaze Zobraziť galériu (3)
V nákupnom centre padali peniaze (Zdroj: www.nydailynews.com)

MINESSOTA - Na šokovaných návštevníkov obchodného centra minulý piatok „snežili“ bankovky. Dobrovoľne a z vlastných zdrojov ich tam rozhádzal jediný človek. Teraz zverejnil pohnútky svojho neobvyklého konania.

Prvý piatok po Dni vďakyvzdania je azda najobľúbenejším dňom všetkých nákupných maniakov Ameriky. Obchody sú otvorené dlhšie a hlavne ponúkajú zaujímavé zľavy.
Pre niektorých návštevníkov obchodného centra v Minessote bol Čierny piatok (Black Friday) v tomto roku ešte o niečo vzrušujúcejší. Okrem zaujímavých kúskov za výhodné ceny mohli pre seba  získať aj zopár dolárov v hotovosti, ktoré „padali z neba“ ako snehové vločky.

V nákupnom centre padali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: www.nydailynews.com)

Za všetkým stojí mladý Serge Vorobyov. Keď na pódiu v strede obchodného domu spievalo talianske trio známu vianočnú skladbu „Let It Snow“, vyhodil zo štvrtého poschodia na dav pod sebou tisíc dolárov v bankovkách.

Teraz na youtube.com zverejnil video, v ktorom vysvetľuje svoje dôvody. Ako hovorí, nedávno si prešiel chaotickým rozchodom a rozhádzaním peňazí by chcel zaistiť, aby bol preňho budúci rok 2014 šťastnejším.

Muž rozhádzal po obchodnom
Zobraziť galériu (3)

"Mal som naozaj ťažký rok. Môj príbeh je taký, že som jednoducho vyhodil mojich posledných tisíc dolárov," hovorí do kamery. „Nemám dosť peňazí na veľa vecí a prechádzam príšerným rozvodom - zobrala dokonca aj mačku a nepovie mi, kde je," dodal. „Myslel som si, že by som mohol rozšíriť trochu sviatočnej nálady, byť pozitívnym a akoby si to predplatiť. A nechať snežiť peniaze. Myslel som si, že to bude zábava."

Namiesto vďaky však ochrankári v kostýmoch Grincha odviedli Vorobyova za výtržníctvo, lebo vraj "mohol spôsobiť veľký zmätok, v ktorom sa niekto mohol zraniť," ako vyhlásil hovorca obchodného domu. Snáď mu napokon doslova "do vzduchu vyhodené peniaze" nakoniec predsa len prinesú šťastie.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu