Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známa dvojica Kaiser - Lábus po rokoch: Z jedného je tučko, druhý prišiel o vlasy!

Známa dvojica Kaiser - Lábus po rokoch: Z jedného je tučko, druhý prišiel o vlasy!
Zobraziť galériu (21)
Známa dvojica Kaiser - Lábus po rokoch: Z jedného je tučko, druhý prišiel o vlasy! (Zdroj: Peter Procházka)

Pred pár dňami sa v Bratislave konala slovenská premiéra filmu Klauni, v ktorom účinkuje známa komediálna dvojica Oldřich Kaiser a Jiří Lábus. Filmový comeback je k legendám neľútostný: z Lábusa je tučko a Kaiser prišiel o všetky vlasy! Čo sa stalo?!

Našťastie ide v oboch prípadoch len o filmovú úlohu. "V Klaunoch mám špeciálnu masku," prezradil Jiří Lábus po predstavení. "Každý deň som strávil niekoľko hodín v maskérni," dodal. 

Pred slovenských divákov sa ale  prišiel pokloniť tak, ako ho poznáme a podľa vlastných slov spôsobil zmätok tým, ako zázračne schudol: "Jedna pani sa ma spýtala, ako som to dokázal!".

Bez nadbytočných kilogramov si mohol dopriať plný tanier špeciálnej filmovej torty.  Na diétu zabudla aj  jeho herecká kolegyňa Eva Jeníčková, ktorá je známa správnou životosprávou. Z  poriadnej porcie sa tešila aj Zuzana Krónerová, či Juraj Nvota, ktorý oslavoval narodenie vnuka. Na nový film sa prišli pozrieť aj ďalšie známe osobnosti. Nechýbala herečka Tatiana Pauhofová,  Milena Minichová, Juliana Johanidesová či Ján Jackuliak známy najmä z Búrlivého vína, ktorý po premiére J. Lábusovi osobne zablahoželal k skvelému hereckému výkonu.

Jiří Lábus nie je jediná obeť maskéra. Jeho herecký partner Oldřich Kaiser dokonca  vo filme prišiel o vlasy.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu