Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Chlapca (10) obrastá obrí nádor: Lekári ho liečia viagrou!

Jose sa teší, keď už bude tumor preč Zobraziť galériu (2)
Jose sa teší, keď už bude tumor preč (Zdroj: YouTube)

RIO RANCHO - Desaťročný Jose Serrano z Nového Mexika trpí obrou cystou. Lekári zistili, že látky, ktoré by mu mohli pomôcť, obsahuje liek na impotenciu viagra. Či bude liečba úspešná, alebo či bude možné tumor odstrániť operatívne, ukáže čas.

Jose sa s nádorom už narodil. Postupne sa zväčšoval a spôsoboval mu čoraz väčšie zdravotné ťažkosti vrátane tých dýchacích. Lekári však nedávno prišli na to, ako malého pacienta tejto nepríjemnej cysty zbaviť. Naordinovali mu viagru, ktorá sa bežne užíva pri problémoch s potenciou. Už v minulosti totiž pomohla pri zmenšovaní nádorov, ktoré sa vyskytli u detí. Ak liečba zaberie, budú môcť Josemu zmenšený tumor vyoperovať.

Chlapca (10) obrastá obrí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Ak sa lekárom podarí vyliečiť ma, budem nesmierne šťastný. Konečne by som tak mohol robiť všetko to, čo mám rád," povedal Jose denníku Daily Mail. Jeho liečba, za ktorou musí cestovať do Univerzitnej nemocnice v Novom Mexiku, je veľmi drahá, a tak rodine finančne pomáha baptistický kostol v rodnom meste. "Žiadne slová nedokážu vyjadriť, ako veľmi sme vďační ľuďom, ktorí nám pomáhajú," dodala chlapcova matka Cindy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu