Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mužská márnivosť? Pre krásu mu úhor vliezol cez penis až do obličiek!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thesun.co.uk)

PEKING - Pre krásu sa vraj oplatí trpieť, ale každý by mal vedieť, že existujú aj isté hranice. Tie síce nechcene, ale predsa len prekročil 56-ročný Ćíňan, ktorý túžil po omladení pokožky. Úhor, ktorý sa mal o to postarať, mu totiž vkĺzol do penisu a narobil poriadnu šarapatu.

Hoci malé úhory pomáhajú svojím obhryzkávaním odlupovať z ľudského tela starú kožu, nemal by sa im dať väčší priestor, ako im prináleží. Inak to skončí ako v prípade Zhang Nana z čínskej provincie Chu-pej, ktorý to s kúpeľom trochu prehnal.

Podľa portálu Daily Mail vliezol do vane a nechal úhory vykonávať svoju prácu, keď zrazu ucítil prudkú bolesť a uvedomil si, že mu malé zvieratko vniklo do penisu. Nanešťastie sa dostalo až k obličkám a muž skončil na operačnom stole.

Zákrok trval tri hodiny a 15 cm dlhého úhora vybrali z jeho tela už mŕtveho. Chirurg Jin Wang objasnil, že klzké telo rybe značne uľahčilo nežiaduci vstup. "Priemer močovej trubice v mužskom penise je trochu užší, ale preto, že úhory sú dosť klzké, jeho telo fungovalo ako lubrikant, a tak sa dostal do penisu hladko," cituje lekára portál huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu