Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pikantný pohovor: Google okuliare odhalia aj to, čo sexi kráska nechce!

Stačí povedať meno, prezrieť Facebook a je jasné, kto ste. Zobraziť galériu (2)
Stačí povedať meno, prezrieť Facebook a je jasné, kto ste. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Revolučná technológia, ktorá má jej užívateľom rozšíriť vnímanie reality a vytvoriť ešte interaktívnejšie prepojenie sa svetom, môže poslúžiť aj na oveľa prízemnejšie účely. Dokazujú to tvorcovia videa, ktorí si posvietili na to, ako by sa dali Google okuliare využiť pri pracovnom pohovore. Samozrejme, ak je kandidátkou fešná dievčina, ktorá má svoje "prednosti".

Špeciálne okuliare majú zabudovaných niekoľko senzov a GPS a kamera s nízkym rozlíšením bude schopná rozpoznať aj tváre či budovy. Na dispelji okuliarov sa pritom ukazujú rôzne ikony, od zobrazenia počasia, cez kontakty, kalendár, hudbu, sociálne siete, mapy a rôzne iné vymoženosti. Otvoriť chat sa však dá napríklad aj hlasom, rovnako ako urobiť si snímku.

Google okuliare
Zobraziť galériu (2)
Google okuliare  (Zdroj: SITA)

A presne na tieto vychytávky sa zamerali autori videa, ktoré Google okuliare umiestnili na tvár muža robiaceho pohovor s mladou záujemkyňou o prácu. Stačí sa dozvedieť jej meno a už si vďaka nim môže pozrieť jej fotografie na Facebooku, zvýšiť teplotu v kancelárii, aby sa dievčina kvôli teplu obnažila a spustiť aj kameru, ktorou ju môžu sledovať jeho kolegovia.

Všetkých samozrejme zaujme najmä jej fyzická príťažlivosť, a to, čo rozpráva je už väčšinou iba prúd nič nevraviacich hlások. Mnoho žien by zrejme tejto zábavný videoprínos označilo za sexistický, ale na druhej strane sa mu rozhodne nedá uprieť vtip. Veď posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu