Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievča, do ktorého sa zamilujete: Prsnatá kráska "dáva" hit od Nirvany!

Jess Greenbergová
Jess Greenbergová (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Má 18 rokov, je z Londýna, nechýba jej talent ani krása. Jess Greenbergová tak spĺňa všetky atribúty na to, aby sa mohla stať v budúcnosti slávnou, o čo sa pokúša aj prostredníctvom kanála na Youtube, kde zverejňuje svoje hudobné videá. To, čo však mnohonásobne viac občas púta mužskú pozornosť ako jej spev a hra na gitare, sú pekná tvárička a večne vytasené poprsie.

Jess hrá na gitaru už asi osem rokov a spieva tak dávno, ako jej len pamäť siaha. Sama aj piesne skladá a píše väčšinou o veciach, ktoré sú jej vášňou. Miluje hudbu, obzvlášť jazz, blues a rock, a dúfa, že jedného dňa sa preslávi rovnako ako jej idoly. Možno by len mala trochu menej dbať na svoju dokonalú vizáž a niekedy skryť aj bujné poprsie, ktoré jej kypí z dekoltu, a verejnosť ju začne brať vážnejšie. Hlas aj talent na to rozhodne má.

Presvedčiť sa o tom môžu aj diváci na YouTube, ktorí sa po kliknutí na jej kanál dostanú k vyše 40 videám, ktoré už má na konte. Hit ot Nirvany Heart-Shaped Box zverejnený 24. júla zaznamenal zatiaľ vyše 240-tisíc zhliadnutí a komentáre pod ním sú nanajvýš pozitívne. Iba niektorí hormónmi nabudení jedinci si nedávajú servítku pred ústa a namiesto jej hudobného výkonu hodnotia skôr to, čo vykúka z podprsenky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu