Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO V obchode straší duch: Z regálov vyťahuje krabice, ktoré levitujú!

(Zdroj: YouTube)

KENT - Bezpečnostná kamera v britskom obchode zachytila nezvyčajný úkaz, ktorý si nevie vysvetliť ani jeho majiteľka. Na neostrých záberoch vidno, ako zrazu "duch" vyberie z poličky krabice s čajom, ktoré potom levitujú v priestore, kým spadnú na zem v blízkosti nič netušiaceho zákazníka.

Majiteľka obchodu so zdravou výživou Michelle Newboldová z Whitstable v Kente vôbec nevie, ako si záhadné zábery vysvetliť. Na zázname, ktorý sa objavil na YouTube, vidno, ako sa krabice vystrčia z regálov a spadnú na zem, čím vyľakajú muža, ktorý pri nich stojí.

"Bola som zmätená a nemohla som tomu uveriť. Nemám žiadnu predstavu o tom, ako sa to stalo. Je to pre mňa úplná záhada. Nikdy som nič podobné nevidela, odkedy tento obchod vediem. Zákazník nič nepovedal a ja ani neviem, kto to bol," uviedla Michelle, ktorá obchodík prevádzkuje spolu so svojou nevlastnou matkou a otcom.

Majiteľka skúma zábery z bezpečnostnej kamery asi raz týždenne a pri kontrole narazila aj na tento paranormálny jav. "Preverujeme niekedy, či sa neudialo niečo podozrivého v obchode. Chcela by som však dozvedieť o tom niečo viac. Neverím na duchov a na tom sa nič nezmenilo," dodala pre portál dailymail.co.uk Michelle.

Video YouTube sa v priebehu niekoľkých dní od zverejnenia stalo senzáciou a jeden z užívateľov k nemu pripojil aj takýto komentár: "Zabehol by som míľu, keby sa to stalo mne."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu