Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Neskutočné príbehy ľudí, ktorí sexovali s mimozemšťanmi: Megaorgazmus a...

Stephany Cohená vraj s mimozemšťanom prežila megaorgazmus.
Stephany Cohená vraj s mimozemšťanom prežila megaorgazmus. (Zdroj: alashock.com)

LONDÝN - Rozprávanie niektorých výmyselníkov zjavne hraničí so zdravým rozumom. Vesmír je síce veľký a neprebádaný a niekde tam kdesi možno naozaj existujú mimozemšťania, ale príbehy o tom, ako chodia na planétu Zem sexovať s ľuďmi sú beztak pritiahnuté za vlasy. Niektorým to však vôbec nebráni v tom, aby sa zverili so svojimi neuveriteľnými zážitkami práve z tejto oblasti.

1. Iba nedávno sa verejnosť oboznámila so spoveďou britského politika Simona Parkesa (53), ktorý vraj podvádzal svoju ženu s mimozemšťankou. To však nie je všetko. Spolu s Cat Queen, ako sa vraj dotyčná nemravnica volá, splodil aj dcérku Zarku. Vyvolal tým však veľké nezhody v manželstve, keďže jeho pozemská polovička vôbec nie je z jeho záletov nadšená. Politik si však myslí, že nič z toho sa nedialo na ľudskej úrovni, takže by to nemala brať až tak vážne.

2. Ďalšou adeptkou, ktorá o svojich sexuálnych skúsenostiach s mimozemšťanmi porozprávala pred celým svetom, je Stephany Cohenová (46). Tá vraj cestuje vesmírom spolu so skupinou, ktorú nazýva Team Spirit a vďaka jej výnimočným schopnostiam údajne dokáže súložiť s obyvateľmi iných planét. Všetko sa deje počas spánku a keď sa prebudí, zažíva taký úžasný megaorgazmus, že jej môžu iní iba závidieť. Vo svojom bohatom "portfóliu" už má tvorov, ktorí vyzerali ako mačky, plazy aj chobotnice.

3. Jazzová speváčka Pamela Stonebrookeová tiež nedá na sex s mimozemšťanom dopustiť. "Môj prvý pohlavný styk s ním sa nedá porovnať s ničím, čo som predtým zažila. Bolo to tak neuveriteľné a intenzívne. Bez zachádzania do prílišných detailov bol väčší ako väčšina mužov," uviedla žena, ktorá si najprv myslela, že iba sníva, ale po prebudení zistila, že sa miluje s 180 cm vysokým "gréckym bohom". Neskôr však zbadala, že sa mení na plaza, čo jej však vôbec neprekážalo.

4. Žena v domácnosti Jane Murphyová vyhlasovala, že omdlela, keď sa pri jej lôžku objavil mimozemšťan a prebrala sa až na palube UFO. Nad ňou stal humanoidný tvor a vraj po pozretí do jeho čiernych očí hneď vedela, čo sa bude diať. "Bolo to ako vo sne. Keď sa priblížil ku mne, zavetrila som jeho vôňu. Vôbec nebol cítiť ako človek. Bol to ten najlepší sex, aký som kedy mala," nechala sa počuť Murphyová, ktorá si vraj po opätovnom prebudení doma našla na krku malú ranu po vpichu ihly.

5. Austrálčana Petra Khouryho mali pre zmenu zase sexuálne "zneužiť" dve exotické ženy, ktoré vošli do jeho spálne, pokým bola jeho žena v práci. Ich hry boli natoľko vášnivé, že jednej z nich dokonca odhryzol bradavku a na pamiatku mu zostalo supervzácne vlákno DNA, ktoré by podľa neho malo pochádzať z vesmíru. Aby potvrdil pravdivosť svojich slov, neváhal podstúpiť aj test na detektore lži a čuduj sa svete, prešiel úplne bez problémov.

6. Gabriella Versacciová nahlásila únos mimozemšťanmi po tom, ako sa jej pokazilo auto. Náhle sa pri nej objavilo stvorenie podobné robotovi a vzalo ju na svoju loď, kde sa milovali.

7. A napokon ešte jedno záhadné otehotnenie. Lynda z Manchestru uviedla, že si pamätá iba toľko, ako jej dcérka zazrela UFO a spýtala sa, či sa k nim blíži Mesiac. O niekoľko týždňov vraj zažila nezvyčajné zmeny v menštruačnom cykle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu