Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tínedžerka zorganizovala párty cez Facebook: Kamaráti jej zdemolovali dom

Bazén bol plný odpadkov Zobraziť galériu (6)
Bazén bol plný odpadkov (Zdroj: bild.de)

OEBISFELDE - Byť príliš aktívnym na Facebooku sa niekedy môže skončiť katastrofou. Presne tak dopadlo pozvanie nemeckej tínedžerky na párty po tom, ako jej rodičia odišli na dovolenku. Keď sa vrátili domov, mali pocit, že dorazili do alkoholového a drogového dúpäťa.

Keď si odišla Doreen G. z nemeckého metečka Oebisfelde na pár dní oddýchnuť k moru, určite neočakávala, že sa vráti do totálneho bordelu. Zodpovednosť zaň padá na plece jej pätnásťročnej dcéry Lary. Prostredníctvom Facebooku totiž k sebe pozvala 25 priateľov, ktorí so sebou zobrali ďalších známych, a tak sa nakoniec na večierok dostavila zhruba stovka ľudí.

Párty sa (ne)očakávane poriadne zvrhla a pubertiaci po sebe zanechali nenormálnu spúšť. Rozbili televízor, všade porozhadzovali odpadky a prázdne fľaše, steny potreli kečupom a obhádzali vajciami. Lara situáciu vôbec nezvládla. Jej mladšia sestra preto zavolala mame, aby ju informovala o tom, čo sa deje.

Tínedžerka zorganizovala párty cez
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: bild.de)

Tínedžerka zorganizovala párty cez
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: bild.de)

"Volala mi Leoni a oznámila mi, že náš dom je úplne zničený," povedala Doreen, ktorá sa okamžite pobalila a vrátila sa domov. Po príchode domov sa jej naskytol strašný pohľad. Vecou sa už zaoberá aj polícia, ktorá niektorých účastníkov večierka obvinila z krádeže a poškodzovania cudzej veci. Škody na dome sú vyčíslené na 30 tisíc eur, uviedol portál denníka Bild.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu