Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Chcem už konečne vedieť SPEAKOVAŤ po anglicky!!

Anglická škola Zobraziť galériu (7)
Anglická škola (Zdroj: Anglická škola)

Aj vy máte stále problém „vykoktať sa“, keď vás na ulici zastaví cudzinec a spýta sa, čo ja viem, na cestu na stanicu? Alebo si na dovolenke na bare neviete vypýtať drink, na ktorý máte najviac chuť, ale neviete opísať, čo všetko v ňom vlastne chcete mať?

 

Poznáme to všetci, aj tí, čo sa anglicky učili dlhé roky v škole. Základ úspechu je, ako v každej inej oblasti, tak aj v učení sa jazyka – mať dobrú metodiku, ktorá nenudí a posúva dopredu svižne a dynamicky. My učíme Callanovou metódou – ak ste o nej ešte nepočuli, odporúčam prečítať si, o čo ide: http://anglickaskola.sk/callanova-metoda - je to masaker, verte mi. Samozrejme, bez dobrého lektora je aj tá najlepšia metodika nanič. Nie každý učiteľ s titulom z vysokej to aj skutočne so študentmi vie – mám s tým už takmer 10-ročné skúsenosti a poviem vám, nájsť dobrého učiteľa, ktorý odhadne každého študenta, čo mu sedí na hodine a aj ten najväčší jazykový antitalent dokáže posunúť z bodu A do bodu B, je ULTRA ťažké.

Už 9. sezónu otvárame dvere našich učební a vítame v nich starých štamgastov, ktorí sú nám aj napriek oceánu lacnejších jazykových škôl stále verní, ale aj množstvo nových študentov, ktorí sa dopočuli alebo dočítali, že v tej ANGLICKEJ ŠKOLE to fakt fičí a všetkých to tam baví – aj študentov, aj lektorov! Sme za to veľmi vďační lebo nás všetkých to na čele so mnou skutočne baví a chceme vám prinášať stále aktuálnu a kvalitnú výučbu angličtiny, ktorá nestráca čas zbytočnými gramatickými cvičeniami a pasívnym čítaním článkov.

Pred letom sme pre vás neštandardne pripravili kratšie jazykové kurzy na máj a jún, takže ešte do vašej dovolenky stíhate oprášiť, čo už viete, prípadne nadrviť nové frázičky, ktoré vám značne uľahčia pobyt v zahraničí alebo konečne namiesto odpovede e-mailom zdvihnete telefón a vyjadríte sa klientovi aj ústne – verte mi, v rámci vytvárania dobrých pracovných a celkovo medziľudských vzťahov je sebavedomá komunikácia v angličtine dnes už fakt nutnosťou.

Všetky potrebné info o kurzoch nájdete u nás na webe: http://anglickaskola.sk/anglictina-kurzy-dospeli

Kurzy otvárame okrem Bratislavy aj na našej pobočke v Pezinku na Holubyho 37, takže ak ste odtiaľ, good for you!

Keby ste mali otázku, som s ňou, rada odpoviem, ak budem vedieť (director@anglickaskola.sk).

Teším sa na vás u nás v ANGLICKEJ ŠKOLE!

Anglická škola
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Anglická škola)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu