Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Učiteľka schytala od študentky (15): Vzala jej mejkap a dostala po hube!

Pästný súboj na hodine matematiky
Pästný súboj na hodine matematiky (Zdroj: YouTube)

STOCKTON - Kedysi po nás hádzali učitelia zväzky kľúčov a ani sme nepípli. V súčasnosti je to presne naopak. Študenti sa ohradzujú aj v prípadoch, kedy je evidentné, že vina je na ich strane. Tak to bolo aj v prípade istej Kalifornčanky, ktorej učiteľka vzala maľovátka.

Mejkap do školy rozhodne nepatrí. Pätnásťročná študentka z kalifornského mesta Stockton má na to ale zrejme iný názor. Na hodine matematiky sa nekašľala, vybrala z tašky líčidlá a začala sa skrášľovať. 

Učiteľka okamžite zareagovala a "maliarske" potreby jej zobrala s tým, že jej ich vráti po vyučovaní. To sa však Martine Martinezovej vôbec nepáčilo a rozhodla sa priamo počas hodiny zavolať a posťažovať svojej mame. Pedagogička jej promptne skonšfikovala aj mobil.

To dievčinu strašne rozzúrilo a učiteľke vynadala. Hádka sa stupňovala čoraz viac, až nakoniec prerástla do fyzickej potýčky. Duchaprítomní spolužiaci ju natočili na mobil, aby bol k dispozícii aj dôkazový materiál. Martinezovú neminul trest v podobe dočasného vylúčenia a dotyčná učiteľka si vzala platené voľno.

Bitka študentky a učiteľky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu