Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

TOP Päť najzáhadnejších tvorov: Týchto by ste určite nikdy stretnúť nechceli

Nič pekné na pohľad
Nič pekné na pohľad

BRATISLAVA - Na našej planéte stále žije množstvo záhadných tvorov, o ktorých prakticky nič nevieme. Keď sa náhodou podarí niektorého z nich odfotiť či nafilmovať, vždy to spôsobí senzáciu. Ponúkame vám pohľad na niekoľko bytostí, ktorých pôvod sa doteraz nepodarilo objasniť.

Škriatok v Afrike

Minulý rok v lete narazili turisti v africkej Namíbii na strašidelného tvora, ktorý pripomínal škriatka. Bol vysoký necelý meter a mal veľké špicaté uši a dlhé pazúre. Lovci na neho vystrelili, na čo troll utiekol do lesa. Neskôr ho vypátrali a zastrelili, pretože na nich zaútočil.

Panamské monštrum

V roku 2009 narazila partia tínedžerov pri panamskom meste Cerro Azul na neznámeho tvora. Zabili ho a odniesli úradom na preskúmanie. Objavili sa názory, že by mohlo ísť o bezsrstého leňochoda alebo mimozemšťana.

Megačerv na Islande

V islandskom jazere Lagarfjot údajne žije neznáme stvorenie, ktoré meria viac ako 15 metrov a miestni obyvatelia ho nazývajú Lagarfljotsormurinn. Vlani sa ho podarilo natočiť istému kameramanovi, ako plával medzi kusmi ľadu. Mnohí však o pravosti videa pochybujú.

Bigfoot v Ohiu

V apríli 2012 nafilmoval mladý motorkár počas jazdy legendárneho tvora, ktorému sa hovorí Bigfoot. Video zachytáva primáta pokrytého čiernou srsťou, ako sa preháňa v lese v Ohiu. Či ale naozaj ide o mýtické stvorenie, nie je jasné.

Louisianská príšera

V americkej Lousiane zachytila automatická kamera lovca jeleňov tajuplnú kreatúru, ktorá pripomína napoly človeka a napoly zviera. Stretnúť ju niekde v noci, asi by mnohým z nás nebolo všetko jedno. Autor záznamu odmietol akúkoľvek dodatočnú manipuláciu s obrazom a tvrdí, že video je pravé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu