Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Valentínske kuriozity: Náruživá Slovenka obchytkávala šoféra, nabúrali do stromu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Valentínsky večer sa spája najmä s romantikou a peknými chvíľami s milovaným partnerom. Niekedy však stačí len pár sekúnd a krásny večer sa zmení na katastrofu. Aj počas Valentína na človeka číha množstvo potenciálnych rizík.

Allianz-Slovenská poisťovňa eviduje viacero kurióznych poistných udalostí práve na sviatok zamilovaných.

Mladík meškal na rande so svojou priateľkou, a preto nebol dostatočne opatrný pri sprchovaní vo vani. Uvedomil si totiž, že šampón nechal na poličke nad umývadlom. Postavil sa a začal sa za šampónom načahovať. Na klzkom dne vane sa však pošmykol a následný pád sa skončil zlomeným zápästím.

Jedna z klientok bola so svojím partnerom na valentínskom pobyte v susednom Rakúsku. Romantická večera prebiehala úžasne a skvelé jedlo bolo len doplnkom k zamilovaným pohľadom. Až kým si neuvedomila, že v prílohe k hlavnému jedlu má aj nadrobno posekané oriešky. Keďže je na ne alergická, v priebehu pár desiatok minút dostala silnú alergickú reakciu a večer prežila na pohotovosti.

Pri návrate domov z valentínskeho rande v kine prišlo ku kurióznej nehode. Priateľka sa už nevedela dočkať návratu do bytu a začala vodičovi prejavovať nežnosti už v aute. Šofér auta sa nechal uniesť jej dotykmi a nezvládol riadenie vozidla v ostrej zákrute. Náraz do stromu vďaka núdzovému brzdeniu našťastie spôsobil len škodu na vozidle, pár vyviazol s ľahkými zraneniami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu