Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Skvelé VIDEO Muži v pôrodných bolestiach: Hádajte, ako dlho vydržali!

Dennis (vľavo) a Valerio (vpravo) už pochopili, čo znamená mať kontrakcie. Zobraziť galériu (3)
Dennis (vľavo) a Valerio (vpravo) už pochopili, čo znamená mať kontrakcie. (Zdroj: YouTube)

AMSTERDAM - Ženy zvyčajne opisujú pôrod, ako tú najhoršiu bolesť, ktorú kedy zažili. O tom, či je to naozaj tak, sa rozhodli presvedčiť dvaja moderátori holandskej TV šou s názvom Proefkonijnen. A ako dosvedčuje video, veľmi rýchlo pochopili, že to nie sú iba slová do vetra.

Dennis Storm a Valerio Zena na začiatku prejavili dosť odvahy, ale postupne sa im úsmev vytrácal z tváre a zistili, že svoj experiment veľmi podcenili. Nechali si totiž na brucho pripnúť elektródy, ktoré simulovali ženské kontrakcie pred pôrodom a vydržali iba dve hodiny, kým prosili, aby im ich dali dole. Bohužiaľ, ženy túto možnosť nemajú a ich trápenie zvyčajne trvá oveľa dlhšie.

Skvelé VIDEO Muži v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Pôrodné asistentky najprv mladíkom podrobne vysvetlili, čo ich v najbližších minútach čaká a prístroj nastavili tak, aby sa bolesť postupne stupňovala. Hoci sa dvojica spočiatku chichúňala a pre nich nezvyčajná situácia sa zdala smiešna im aj prítomnému štábu, nakoniec bola nútená zvíjať sa v kŕčoch.

Otázka, ktorú dal Zena pôrodným asistentkám, či si myslia, že ich bolesť donúti kričať, tak bola zodpovedaná. Ich úprimná odpoveď: "Áno, určite budete," sa vyplnila do písmena. To, čo brali dovtedy ako nejakú hru, sa zmenilo na reálnu bolesť, čo poznačilo Zenu natoľko, že sa začal zamýšľať nad tým, či chce deti. Jeho manželka by tak bola nútená prejsť skúsenosťou, ktorú popísal ako "mučenie".

Skvelé VIDEO Muži v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Moderátori však neboli prvými, kto dobrovoľne podstúpil "falošný pôrod". V roku 2009 sa doktor Andrew Rochford podujal na podobný pokus v austrálskej televíznej šou a po dvoch hodinách dospel k záveru, že ženy už plne chápe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu