Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zásah zhora: Dvaja žeriavnici v Londýne unikli smrti, lebo zaspali do práce!

Muži žijú, lebo zaspali do práce Zobraziť galériu (9)
Muži žijú, lebo zaspali do práce

LONDÝN - Inak ako Boží zásah sa to asi ani nazvať nedá. Dvaja Briti v stredu unikli smrti po tom, ako zaspali do práce. Keby vstali načas, teraz by pre nich už ich rodiny s najväčšou pravdepodobnosťou pripravovali pohreb.

Richard Moule (31) a jeho kolega Nicki Biagioni (30) sa ešte stále nevedia spamätať z tragédie, ktorá sa pred dvoma dňami stala v Londýne. Muži sa jej pritom vyhli iba zázrakom, pretože obaja zaspali ráno do práce. Keby prišli na miesto o pár minút skôr, teraz by už zrejme boli mŕtvi.

"Mal som začínať o siedmej ráno. Keďže som však zaspal, došiel som do práce až o 7,45. Stál som dolu a chystal som sa akurát vyjsť hore na žeriav, keď sa to stalo. Je to osud," povedal Richard pre Daily Mail.

Nicki prežíval v osudné ráno ten istý scenár. Vstal neskôr ako zvyčajne, pretože ani jeho trom deťom, ktoré ho väčšinou budia, sa v ten deň akosi nechcelo vstávať. "Do práce som meškal viac ako hodinu. Ďakujem svojmu strážnemu anjelovi, že zasiahol v pravý čas, inak by som tu už dnes nebol," dodal Biagioni.

V blízkosti londýnskej autobusovej a železničnej stanice Vauxhall sa v stredu ráno zrútil civilný vrtuľník, ktorý narazil do vysokého stavebného žeriava. Nehoda si vyžiadala dve obete - zahynul pilot a chodec, ktorého na ulici zasiahli trosky stroja. Dvanásti ľudia utrpeli zranenia, z toho jeden ťažké.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu