Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jedinečný výcvik čínskych čašníčok: Za toto by sa nemuseli hanbiť ani naši vojaci!

(Zdroj: liveleak)

PEKING/BRATISLAVA - Na YouTube sa iba nedávno objavilo video nazvané Vymývanie mozgov čínskych čašníčok, na ktorom vidno približne 20 žien v rovnakej uniforme, ako sa venujú zvláštnemu výcviku. Pre našinca je niečo podobné naozaj raritou.

Zvykli sme si už na to, že obsluha v reštauráciách nie je vždy podľa nášho gusta a o profesionalite personálu by sa dalo vo viacerých prípadoch polemizovať. V krajine, akou je Čína, však nič nenechávajú na náhodu a čašníčky musia prejsť nielen fyzickým, ale aj duševným výcvikom. Aspoň tak to vyzerá na záberoch z už spomínaného videa.

V miestnosti s červeným kobercom sa nachádza asi dvadsiatka žien, precvičovateľka a obecenstvo. Čašníčky hlasne odpovedajú na jej slovné výzvy, ktoré sa zdajú byť akýmisi vojenskými pokrikmi a pripomínajú tak trochu hecujúce sa športové družstvo pred zápasom.

Servírky však nestoja iba staticky na jednom mieste, ale občas podupávajú, tlieskajú, pochodujú alebo vytvárajú rôzne formácie. Nakoniec sa postavia do kruhu so svojou vodkyňou v jeho strede a chytia sa za lakte. Disciplína zo žien len tak srší a za niektoré víťazné "vreskoty" by sa nemuseli hanbiť ani roztlieskavačky. Čo je ich obsahom, však video neuvádza.

Tréning čašníčok v Číne

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu