Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Záhada: 4700 km od seba sa zjavilo rovnaké "apokalyptické" UFO!

(Zdroj: YouTube)

NEW YORK/SAN FRANCISO - Rovnaké neidentifikovateľné lietajúce objekty sa minulý týždeň objavili nad dvoma mestami vzdialenými od seba približne 4700 km. Obyvatelia San Francisca na západnom a New Yorku na východnom pobreží USA nakrútili zvláštne svetlá, ktoré sa pohybovali v podobnej formácii. Vzhľadom na údajný koniec sveta, ktorý má nastať podľa mayského kalendára už zajtra, ich apokalyptici považujú za ďalší dôkaz pravdivosti tejto predpovede.

Pôvod podivných svetiel zatiaľ nebol objasnený. Ponúka sa vysvetlenie, že išlo o čínske lampióny, ktoré sú za UFO zamieňané veľmi často. To však podľa svedkov nie je možné.

"Zo začiatku to vyzeralo ako lietajúce lampióny alebo niečo podobné, ale potom to začalo vytvárať formácie, trojuholníkové zoskupenia," povedal televíznemu kanálu CBS5 Enrique Barrios, ktorý objekty zbadal v San Franciscu.

Práve zmeny pohybu svetiel zmiatli expertov. Tí sa nechcú pomýliť, a tak si nikto z nich netrúfne jav presne identifikovať. "Nie sú to planéty, súhvezdia, meteory ani mesiac," uviedol Bing Quock, námestník riaditeľa v Morrisonovom planetáriu v Kalifornii. Informoval portál novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu