Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Člen skupiny G-UNIT vystúpil neohlásene na party The2013 v Bratislave

Michal Sabo pri jednom z interview do rannej show Zobraziť galériu (20)
Michal Sabo pri jednom z interview do rannej show (Zdroj: Foto: Duducz, Ratajsky)

Party The2013, ktorá sa koná každú sobotu v the Club prekvapuje stále niečím novým. Agentúra Cherry&Cherry na nej prvý-krát na svete predstavila 3D mapping na bare, interviewové štúdio rádia Europa2 priamo v klube, spojitosť s väčšinou hudobníkov, či slovenská a rakúska djská špička.

Kvôli zaujímavým klientom je stále plná médií, ako napríklad Smotánka, či naše www.topky.sk. Tentoraz absolútne prekvapila. Rapper Hot Rod zo svetovo najznámejších Hiphopových formácií G-UNIT vystúpil pred nič netušiaci dav a rozbalil svoju show. Na party sa v tej chvíli nachádzali nič netušiaci hokejisti Miro Šatan, Ľubomír Višňovský, misska Veronika Husárová, playmate Zuzana Plačková a Andrea Járová, Michal Sabo, či Alexandra Orviská z televízie JOJ. Obľúbený speaker Michal Sabo z rádia Europa2, ktorý túto party spontánne moderuje a robí rozhovory so zaujímavými hosťami, využil šancu a vyspovedal aj delegáciu z G-UNIT.

Trošku upravenú party The2013 si o týždeň neskôr prišli užiť aj známi slovenskí tanečníci, ako Katarína Štumpfová, Natália Glosíková, Tomáš Antálek a mnoho ďalších, ktorí sa aktuálne tešia aj z vydareného divadelného projektu Just Dance.

Na rovnakej party za posledný mesiac prebehla aj módna prehliadka debutantky Karolíny Zálesňákovej. Dve krásne kolekcie predvádzali  známe tváre ako napríklad Mirka Partlová, Petra Palevičová, Mamba, či Ivana Poláčková, ktorá aj neskôr podporila akciu svojím spevom. Do jednej prehliadky spieval aj Miro Jaroš s doprovodom huslistu. Ďalší vstup bol o známych pohybových umelcoch Duo Aratron Aspis, ktorí predviedli svoju populárnu show.

Prekvapil aj režisér Dušan Rapoš, ktorý si party The2013 a jej vydanie 17. novembra vybral na predstavenie CD/DVD, s poslednou spoveďou Karla Kryla, ktoré na tejto akcii symbolicky pokrstil Moetom. Počas noci The2013 taktiež krstila týmto luxusným šampanským aj Zuzka Plačková a to nový videoklip rappera Vladisa. O týžden neskôr sme tam stretli aj Marcela Forgáča s fotografom Martinom Črepom, ktorí sa prišli zabaviť po úspešnej vernisáži na Sheraton Evening, či celú aktuálnu posádku Farmy 3.

Party The2013 - The Best Club in Bratislava

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu