Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Teória o tajnej zbrani ako vo Fukušime: Podivné úkazy pred hurikánom Sandy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: int/nasa)

NEW YORK/BRATISLAVA - Americká geofyzická zbraň HAARP, ktorá mala spôsobiť ničivé zemetrasenie vlani v Japonsku, stojí údajne aj za vznikom apokalyptického hurikánu Sandy. Pokým v prvom prípade išlo o ekonomické podriadenie Japonska USA, tentokrát majú byť dôvodom americké prezidentské voľby. Portál infowars.com dokonca píše o "božskom" vetre pre Baracka Obamu.

Rozsiahle územie od veľkomiest na východnom pobreží až po Veľké jazerá na severe USA si za svoj cieľ vybral mamutí hurikán Sandy, ktorý sa má v týchto dňoch nad severoamerickým kontinentom spojiť so zimnými búrkami prichádzajúcimi zo severu a západu.

Predpovede meteorológov varujú, že Sandy udrie dnes v noci miestneho času (v utorok nad ránom SEČ) na pobreží štátu New Jersey, zrejme v blízkosti známeho hráčskeho letoviska Atlantic City. Mesto začalo s evakuáciou už počas víkendu, do vnútrozemia sa podľa agentúry AP uchýlilo okolo 30 000 jeho obyvateľov. Najviac postihnuté by mali byť oblasti na severe New Jersey a tiež mesto New York a ostrov Long Island.

Najhoršie scenáre počítajú s tým, že viac ako trojmetrová vlna zatopí územie s 20 miliónmi obyvateľov. Výšku vĺn podľa expertov negatívne ovplyvňuje aj skutočnosť, že Mesiac je v splne a zvyšuje účinok slapových síl. Podľa konšpiračných teoretikov je to však ten najideálnejší čas pre Baracka Obamu, ako vyhrať ďalšie prezidentské voľby.

Sandy určite ovplyvní volebnú logistiku, cestovanie a dokonca aj objem televíznej reklamy. Obama po nevýraznom výkone proti svojmu protivníkovi Mittovi Romneymu v prvej prezidentskej debate potrebuje silnú podporu a práve hurikán by mohol byť jeho "božským" vetrom.

Ak Sandy zasiahne štáty Virgínia, Maryland, Pennsylvánia, New York a New Jersey, nepochybne to spôsobí rozsiahly chaos, ktorý bude predstavovať ideálnu príležitosť pre Obamu, aby sa prejavil ako silný a rozhodný vodca, ktorý zvládne "núdzové riadenie" krajiny. Vďaka tomu sa na neho upriami pozornosť všetkých médií, a to iba týždeň pred voľbami, ktoré sa majú konať v utorok 6. novembra.

Kvôli tomuto načasovaniu stále viac ľudí verí špekuláciám, že hurikán je výtvorom tajnej americkej zbrane HAARP, ktorá dokáže vyslať milióny wattov mikrovĺn do ionosféry, a práve tá zohráva dôležitú úlohu v dynamike hurikánov. HAARP celkovo disponuje energiami schopnými ovplyvniť svetovú klímu, litosféru, magnetické pole Zeme a zasahovať do komplexného životného prostredia.

Server haarpstatus.com, ktorý sám seba opísal ako sieť s viac než 28 senzormi vo vidieckych oblastiach Spojených štátov, už vo štvrtok hlásil zvýšenú hladinu frekvencie HAARP v ionosfére nad východným pobrežím USA. Podľa neho sa tak vláda alebo istá časť vlády snaží vytvoriť podmienky, ktoré budú mať závažné politické dôsledky počas novembrových prezidentských volieb.

Či však je na týchto konšpiračných teóriách, čo len zrnko pravdy, sa tak ľahko nedozvieme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu