Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Letušky Ryanairu sexi ako nikdy predtým: Stretli ste také niekedy na palube?

Letušky v plnej kráse Zobraziť galériu (3)
Letušky v plnej kráse (Zdroj: irishcentral.com)

DUBLIN - Letušky spoločnosti Ryanair už po šiesty krát nafotili kalendár, v ktorom odhalili svoje sexi telá. Týmto spôsobom sa snažia získať finančné prostriedky pre vybranú charitu, na ktorej konto poputujú.

Palubné sprievodkyne írskeho leteckého prepravcu cestujúcich bežne vítajú v modrých kostýmoch, ktoré len sotva dajú vyniknúť pôvabným ženským krivkám. Najnovší kalendár ale takúto možnosť na radosť mnohých mužov ponúka. Letušky známej "nízkonákladovky" zachytáva ako skutočné bohyne, ktoré okrem miniatúrnych bikín nemajú na sebe vôbec nič.

Letušky Ryanairu sexi ako
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: irishcentral.com)

Výťažok z predaja kalendára na rok 2013, pre ktorý sa krásky zo Španielska, Talianska alebo Írska nechali odfotiť, dostane poľská nadácia TVN. Stojí 10 eur a bude sa predávať na palubách lietadiel a na webových stránkach aeroliniek.

"Rozhodnutie Ryanairu nás veľmi potešilo. Práve zháňame financie na nákup nemocničného vybavenia pre deti, ktoré trpia cystickou fibrózou. Všetky peniaze investujeme do tohto projektu," uviedla zástupkyňa riaditeľa charitatívnej organizácie Anna Maruszeczková.

Už sa stihli objaviť aj posmešné komentáre, ktoré sa zamýšľajú nad tým, ako je možné, že v Ryanairi pracujú také atraktívne letušky. Je totiž fakt, že letmi spoločnosti nás len málokedy sprevádzajú takéto príťažlivé devy.

Sexi letušky z Ryanairu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu