Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Premiérka nevie chodiť na podpätkoch: V Indii zažila poriadny trapas!

Gillardová sa ocitá na zemi
Gillardová sa ocitá na zemi (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Austrálska premiérka Julia Gillardová preslávená viacerými incidentmi v súvislosti so svojimi topánkami zažila v stredu počas oficiálnej návštevy Indie ďalšiu podobnú nepríjemnú situáciu. Po tom, ako položila veniec k pamätníku venovanému bojovníkovi za indickú nezávislosť Gándhímu, spadla priamo na zem.

Príčinou boli podpätky na jej topánkach, ktoré sa zaborili do zeme. Gillardovej pád zachytili aj kamery a inkriminované video sa začalo okamžite šíriť internetom.

Šéfka austrálskej vlády vyviazla z incidentu bez zranení a všetko prijala s humorom. Mužom, ktorí nosia celý deň topánky s rovnou podrážkou, stihla aj poradiť. "Ak si obujete vysoké podpätky, môžu sa vám zaboriť do mäkkej trávy," varovala.

Gillardová zažila podobný trapas už viackrát. V januári počas návštevy Canberry musela utiecť pred nahnevanými demonštrantami a stratila pritom jednu topánku. Tú sa neskôr jej nálezca pokúsil vydražiť prostredníctvom portálu eBay. Gillardovú zradila obuv naposledy pred dvoma mesiacmi počas podujatia v Sydney, keď sa jej priamo na javisku vyzula topánka.

Premiérka spadla na zem

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu