Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Google Street odhalil záhadu: Andrea pri hľadaní cesty našla UFO!

Objekty sa objavili na dvoch rôznych miestach
Objekty sa objavili na dvoch rôznych miestach (Zdroj: dailytimes.com.pk)

JACKSONVILLE - Internetová služba Google Street View už odhalila kadečo - od opitých ľudí váľajúcich sa po ulici až po nahotinky za oknami príbytkov. Američanke Andrei Doverovej sa ale podarilo naraziť na niečo, čoho pôvod nie je taký jednoznačný. Náhodou totiž objavila UFO; a nie jedno, ale hneď dve.

Andrea na internete hľadala cestu, namiesto toho ale našla červené lietajúce taniere. Tajomné objekty vyzerali takmer rovnako, medzi nim bol však 1600-kilometrový rozdiel. Jedno zaznamenali v Texase, druhé v Novom Mexiku. Odkiaľ sa tam vzali, zatiaľ nikto nedokázal vysvetliť.

Priaznivci sci-fi si úkazy vysvetľujú návštevou z vesmíru, skeptici ponúkajú prozaickejšie vysvetlenie. Podľa nich nejde o nič iné ako o slnečný odraz na objektíve fotoaparátu.

Americká televízia KLTV, ktorá od Doverovej dostala tip, na miesto vyslala reportéra. Ten zisťoval, aká je pravda, príliš ale neobstál. "Nikto mi k tomu nevedel povedať nič bližšie. Mohol to byť odraz nejakého objektu, aj keď som tam nenašiel nič, čo by na to sedelo. Kontaktoval som aj Google, či o objektoch vedia, ale zatiaľ sa nevyjadrili," povedal novinár Jamey Boyum.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu