Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Nebezpečná "mágia": Pozor na to, čo si myslíte!

(Zdroj: liveleak)

BRUSEL - Veci za hranicami ľudského chápania boli vždy predmetom fascinácie. Niet sa preto čomu, čo čudovať, že návštevníci stanu, ktorý postavili na námestí uprostred belgického Bruselu, zostali v úplnom šoku, keď im istý mystik prezradil podrobné detaily z ich života. Na konci sedenia ich však čakalo nemilé prekvapenie.

Tvorcovia videa nalákali účastníkov na zásterku, že ide o natáčanie televízneho programu, ktorého hlavnou hviezdou je mystik Dave, schopný čítať myšlienky. Ak aj boli niektorí z nich skeptickí, po chvíli ich sivovlasý muž presvedčil, že má o nich také informácie, ktoré netušia ani ich najbližší.

Výrazy na tvárach jasne prezrádzajú doslova šok vo chvíli, keď im "Dave" hovorí, kde majú tetovanie, ako vyzerá ich dom, motorka, kam chodia do školy, koľko peňazí utratili minulý mesiac za šaty, či ako sa volá ich najlepšia kamarátka. Jeho znalosti zachádzajú tak ďaleko, že dokáže uhádnuť aj číslo ich bankového konta. A to už nie je maličkosť.

Odhalenie, ktoré príde na záver, však každého vyvedie omylu a to takým spôsobom, že namiesto sily mágie, si viac začnú strážiť vlastné súkromie. Ste si istí, že vy by ste obstáli?!

Čítanie myšlienok

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu