Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smrteľne chorý muž sa vyliečil z rakoviny vlastnou diétou!

Allan Taylor
Allan Taylor (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Bývalého inžiniera z anglického Middlesbrough postihla v pokročilom veku rakovina hrubého čreva, ktorú lekári označili za "nevyliečiteľnú". Allan Taylor (78) však po ich verdikte neupadol do malomyseľnosti, ale rozhodol sa aktívne zabojovať. Štyri mesiace po zmene jedálnička sú výsledky jeho testov opäť v poriadku.

Taylor si vo februári minulého roka všimol pár centimetrovú hrčku v oblasti brucha. Po vyšetrení mu lekári diagnostikovali rakovinu hrubého čreva a v septembri podstúpil operáciu, pri ktorej mu odstránili časť čreva a podstúpil trojmesačnú chemoterapiu. V apríli tohto roka ho však informovali, že zákerná choroba sa rozšírila aj do tenkého čreva a ďalšie zákroky by nemali zmysel, pretože by sa aj tak vždy objavila na novom mieste. Prakticky mu tak neostávala nič iné iba zmieriť sa so smrťou, čo však muž odmietol.

Do internetového vyhľadávača naťukal slovné spojenie "liečba rakoviny hrubého čreva" a vďaka niektorým radám a konzultáciám v obchode so zdravou výživou zmenil svoj spôsob doterajšieho stravovania. Vylúčil červené mäso a mliečne výrobky, ktoré nahradil desiatimi porciami surového ovocia a zeleniny každý deň. Tieto doplnil konzumáciou kari korenia, selénových tabliet, kôstok z marhúľ a za obzvlášť dôležitú považuje lyžičku zeleného jačmeňa v prášku rozpustenú v horúcej vode, ktorú pije denne ráno a večer.

Podľa jeho slov sa mu podarilo za štyri mesiace dosiahnuť obrovskú zmenu. Dokonca mu vraj z nemocnice 6. augusta poslali list, kde ho informujú, že podľa najnovších skenov je rakovina preč a "nie je vidno žiadnu abnormalitu". "Nepochybujem o tom, že moja strava mi zachránila život," povedal. "A všetko za cenu 30 libier týždenne."
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu