Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

6 dôvodov, prečo sa oplatí byť v súkromnej zdravotnej poisťovni

(Zdroj: union)

Ak sa staráte o svoje zdravie a súčasne chcete mať istotu, že sa o vás u lekára a v nemocnici dobre postarajú ak bude treba, máme pre vás dobrú správu: Union zdravotná poisťovňa sa nechystá odísť z trhu. Znamená to, že každý poistenec Union zdravotnej poisťovne si môže aj naďalej užívať početné výhody.

„Naši súčasní ani budúci poistenci nemusia mať žiadne obavy z akýchkoľvek komplikácií v súvislosti so snahou vlády o jednu poisťovňu. Akýkoľvek bude ďalší vývoj, o všetkých poistencov sa z hľadiska zdravotnej starostlivosti postaráme najlepšie, ako sa dá. Diskusia okolo jednej poisťovne by nemala byť pre nikoho dôvodom pre zmenu poisťovne,“ hovorí Roman Podolák, generálny riaditeľ poisťovne. Práve naopak, rozhodujúcimi kritériami by mali byť prevencia, podpora zdravého životného štýlu a kvalita starostlivosti u lekára, vyjadrená napríklad čakacími dobami. Vo všetkých týchto parametroch je na tom Union zdravotná poisťovňa jednoznačne najlepšie zo všetkých.

Najmenej ľudí čaká na operácie v Union zdravotnej poisťovni

Union zdravotná poisťovňa má zo všetkých poisťovní jednoznačne najmenej ľudí čakajúcich na operáciu. Kým štátna poisťovňa má ku koncu roka 2011 až 7 624 poistencov na zozname čakajúcich, Union zdravotná poisťovňa ich má len 77. V štátnej poisťovni tak v pomere k poistnému kmeňu čaká 11-násobne viac pacientov ako v Union zdravotnej poisťovni. Navyše podľa prieskumu Health Policy Institute poistenci Union zdravotnej poisťovne čakajú na všetky náročné zákroky v priemere najkratšie. Inak povedané, keď budete potrebovať náročný operačný zákrok alebo vyšetrenie, Union zdravotná poisťovňa sa o vás postará najrýchlejšie zo všetkých.

To samozrejme nie sú jediné výhody poistencov Union zdravotnej poisťovne. V rámci prevencie majú poistenci nárok napríklad na celú sériu preventívnych očkovaní proti závažným chorobám nad rámec zákona a vyšetrenie CRP, ktoré odhalí, či je nutná liečba antibiotikami.  Vyšetrením sa tak zabraňuje zbytočnému užívaniu týchto pre organizmus zaťažujúcich liekov. Čerstvým rodičom zas pomáhame zmierniť obavy o ich novorodencov bezplatným zapožičaním domáceho monitoru dychu a pohybu poistenca - novorodenca až do konca 6. mesiaca veku dieťaťa.

Union zdravotná poisťovňa tiež podporuje jednodňovú chirurgiu pri množstve zákrokov tak, aby ste nemuseli zbytočne ležať v nemocnici, ale mohli sa liečiť v pohodlí domova. Možno sa pýtate, čo je pravdy na tvrdeniach, že zlúčením všetkých poisťovní ostane v zdravotníctve viac financií. Sme presvedčení, že to bude presne naopak: kvôli slabšej kontrole sa zvýši plytvanie a k pacientovi sa dostane ešte menej financií. Na tento názor máme jasný dôvod – dnes sme o 37 % úspešnejší v odhaľovaní neoprávnene alebo podvodne vyúčtovanej zdravotnej starostlivosti v zdravotníctve ako konkurenčné poisťovne. Ak zanikne v zdravotnom poistení konkurencia, nebude motivácia robiť prísne kontroly.

Príďte si vyskúšať Union zdravotnú poisťovňu

Dlhodobou prioritou Union zdravotnej poisťovne je zlepšovať zdravotný stav poistencov pomocou prevencie a poskytovať im kvalitnú zdravotnú starostlivosť. Ak sa chcete presvedčiť, že nám na poistencoch naozaj záleží, spýtajte sa svojich známych, ktorí už sú v Union zdravotnej poisťovni poistení alebo príďte aj s rodinou za nami počas Dní Union zdravotnej poisťovne po 14 mestách na Slovensku.

Union zdravotná poisťovňa vám prostredníctvom svojich odborníkov umožní na mieste absolvovať preventívne vyšetrenia krvného tlaku, telesného tuku, kostrového svalstva či kondície srdcovo-cievneho systému a zabaviť sa s moderátorom Jožom Pročkom.

Nájdete nás v nasledujúcich mestách Slovenska:

27.08.2012         Michalovce, OC Zemplín

28.08.2012         Prešov, ZOC Max, Vihorlatská

29.08.2012         Poprad, ZOC Max, Dlhé Hony

30.08.2012         Liptovský Mikuláš, STOP SHOP, Ul. 1. mája

31.08.2012         Dolný Kubín, Hviezdoslavovo námestie

01.09.2012         Trenčín, OC Laugarício, Belá

04.09.2012         Piešťany, Nám. Slobody

05.09.2012         Trnava, HM Tesco, Veterná

06.09.2012         Nitra, ZOC Max, Chrenovská

07.09.2012         Prievidza, HM Tesco, Nábrežná

08.09.2012         Banská Bystrica, SC Europa, Na Troskách

12.09.2012         Lučenec, Centrum, Námestie Republiky

13.09.2012         Nové Zámky, Hlavné námestie

14.09.2012         Bratislava, Galéria Eurovea, Pribinova

15.09.2012         Bratislava, Galéria Eurovea, Pribinova

Viac informácií na www.unionzp.sk alebo na bezplatnej infolinke 0850 003 333

 

6 dôvodov pre poistenie v Union zdravotnej poisťovni

  1. Rýchla a kvalitná zdravotná starostlivosť vždy, keď to potrebujete
  2. Najkratšie čakacie lehoty na operácie zo všetkých poisťovní
  3. Široká ponuka očkovaní v rámci prevencie ochorení
  4. Nadštandardné preventívne výkony
  5. Služba Preventívna pripomienka, ktorá po nastavení zašle poistencovi informáciu o blížiacom sa termíne preventívnych prehliadok u lekára, na ktoré má nárok
  6. Union bojuje o každého poistenca (dnes aj v budúcnosti)

 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu