Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

101 zákerných spôsobov, ako týrať manžela!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: swallowfood.com)

NEW YORK - Newyorská rozhlasová hviezda Marica Garciaová Kalbová, ktorej ideálmi sú postavy zo seriálu Sex v meste, vydala zaujímajú knihu. O tom, že pôjde naozaj o kuriózne čítanie, svedčí už samotný názov "101 spôsobov k tortúre vášho manžela". Muži z nej samozrejme nebudú veľmi nadšení.

Marica v "101 Ways to Torture Your Husband" vymenováva rôzne taktiky, ktoré nežné polovičky môžu využiť, aby ich manželia žadonili o zľutovanie. Jednou z nich je aj možnosť, že sa žena vyzlečie do spodnej bielizne, ukáže svojmu partnerovi najmenej príťažlivú časť svojho tela a neustále sa pýta: "Nie som tučná?"

Mužovo ego je podľa autorky potrebné ovládať tým, že žena bude orgazmus často predstierať a po partnerovom vyvrcholení sa mu s tým hneď prizná. Muža vraj tiež dokonale otrávi kurz tanca, masáž od muža, hodiny trvajúci nákup či dobrovoľníctvo na školskom výlete.

Medzi naozajstné perličky patrí, keď žena povie svokre, že príšerne varí, alebo keď manželovej babičke ukáže tetovanie na zadku. Nervy drásajúca pre mužov je aj rozlúčka pred odchodom do práce so slovami: "Musíme si pohovoriť."

Na dôvažok netreba zabudnúť ani na pobehovanie v sexi spodnej bielizni po spálni hodinu pred odchodom do postele s tým, že potom nedôjde k žiadnemu fyzickému kontaktu.To by vraj nevytočilo už iba gaya.

Marica je napriek týmto radám, ktoré treba brať s nadhľadom, šťastne vydatá dvanásť rokov a s manželom Andrewom majú jedno dieťa. Informoval portál novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu