Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž sa natrel opaľovacím sprejom a takmer zhorel!

Brett skončil s poriadnymi popáleninami
Brett skončil s poriadnymi popáleninami (Zdroj: cbs)

STOW - Brett Sigworth z amerického štátu Ohio si pred dvomi týždňami prešiel peklom. Na záhrade svojho domu griloval s priateľmi a kvôli ostrému slnku na seba naniesol opaľovací sprej. Sotva sa ale priblížil ku grilu, telo mu zachvátili plamene.

"Nastriekal som na seba rozprašovací opaľovací krém a behom niekoľkých sekúnd ho rozmazal po tele. Potom som prešiel ku grilu a vzal náčinie, aby som prehrabol drevené uhlie, a vtom mi z ničoho nič plamene prešli po ruke. Rozšírili sa všade, kde bol ten krém," popísal incident pre regionálnu televíziu WBZ Američan, ktorý mal našťastie pri sebe kamarátov a priateľku. Tí mu zachránili život, keď plamene na jeho tele uhasili.

Popáleniny druhého stupňa mu siahali cez hrudník a ucho až na chrbát, pričom najhoršie dopadol jeho krk. Podľa popálených línií je presne vidieť, kam krém naniesol.

"Na produkte nie sú žiadne varovania o tom, že je horľavý aj po aplikácii na kožu. Myslím, že keby ľudia mali informácie, že je horľavý ešte dve minúty po rozotrení, nepoužívali by ho," dodal Sigworth.

Muž si už najal právnika. Od spoločnosti ale nepožaduje peniaze, prostredníctvom testov chce len zistiť, prečo k podobnej nehode došlo, a tiež si praje viac varovaní na etiketách výrobkov. Firma sa k incidentu nevyjadrila. Informoval portál novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu