Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zimomriavky a slzy v očiach: Pozrite si najromantickejšiu žiadosť o ruku na svete!

Isaac požiadal svoju lásku o ruku veľmi originálne
Isaac požiadal svoju lásku o ruku veľmi originálne (Zdroj: YouTube)

PORTLAND - Žiadosť o ruku nemusí zahŕňať iba klasické klišé horiacich sviečok, kedy sa muž odhodlá pokľaknúť na koleno a vytiahnuť prsteň. Jeden Američan sa rozhodol radšej zorganizovať veľkolepú šou, na ktorú jeho budúca manželka určite nezabudne do konca života. Neodolateľné video bolo urobené 23. mája a od 25. mája ho videlo na YouTube už vyše 9 miliónov nadšených divákov.

Herec Isaac Lamb (31) z Portlandu si chcel vziať svoju priateľku choreografku a bývalú tanečnicu z Brodwaya Amy Frankelovú (33), ale o ruku ju požiadal originálnym spôsobom.

S desiatkami priateľov a členov rodiny nacvičil päťminútový muzikál na melódiu známej piesne Marry you (Vziať si ťa) od Bruna Marsa. Nič netušiacu Amy posadil Isaacov brat do Hondy CRV ​​a nasadil jej slúchadlá s tým, že jej pustí pesničku "o jej a Isaacovom vzťahu".

Auto sa ale na prekvapenie Amy pomaly rozbehne, v slúchadlách Bruno Mars začne spievať "miláčik, myslím, že si ťa chcem vziať." A do toho na ulici začnú do pesničky v štýle lip-dub spievať a tancovať priatelia páru, ktorých sa v priebehu k úžasnej choreografii pridá šesťdesiat.

Na konci sa pred Amy objaví sám Isaac, pokľakne pred ňou a spýta sa jej, či s ním strávi zvyšok života...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu