Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Štíhla vďaka stévii

Svitá nám na sladšie časy bez kalórií a výčitiek z cukru!           Zobraziť galériu (5)
Svitá nám na sladšie časy bez kalórií a výčitiek z cukru!

Hovoria jej sladká tráva, sladký kríček, medové lístky alebo dokonca cukríček. Nenápadná rastlinka, ktorá sladí aj lieči súčasne. Hoci je až tristokrát sladšia ako cukor, nemá žiadne kalórie. Ak si strážite príjem cukru, či už pre zvýšený cukor v krvi alebo kvôli štíhlej línii, máme pre vás alternatívu ako si osladiť život, a zároveň prejsť ručičke na váhe cez rozum. Zoznámte sa so stéviou!

Možno ste už o nej počuli – o tejto nenápadnej tropickej rastline, ktorá pochádza z Južnej Ameriky, sa totiž v poslednom období píše ako o sladidle nového tisícročia. Túto zázračnú rastlinku, ktorej listy sú až 300 krát sladšie než cukor, na sladenie a tlmenie apetítu však používali guaranskí Indiáni v Paraguaji už pred viac ako 1500 rokmi! Jej liečivé účinky si už dávnejšie všimli aj vedci a lekári. Stévia cukrová totiž obsahuje aj komplex sladiacich látok, ktoré nespôsobujú zvýšenie hladiny cukru v krvi - práve naopak, pomáhajú ho udržiavať v rovnováhe v krvi a pečeni. Preto je ideálnym pomocníkom nielen pre diabetikov, ale i pre všetkých, ktorí chcú schudnúť, alebo jednoducho žiť zdravšie. Stévia cukrová ako prírodné nekalorické sladidlo totiž okrem príjemnej chuti ponúka aj mnohé zdraviu prospešné látky. Okrem komplexu sladivých látok obsahuje aj vlákninu a celý rad vitamínov a minerálov, napríklad železo, vápnik, draslík, sodík, fosfor, zinok, horčík, či vitamín A a C.

Pre civilizovaný svet sa stévia stala novoobjavenou alternatívou k umelo vyrábaným chemickým sladidlám len v nedávnom období. V Japonsku, USA, Kanade a už aj vo Švajčiarsku najnovšie dostať nápoje ochutené miesto cukrom touto sladučkou „kvetinkou“. A pôžitok zo sladkého osvieženia prakticky bez kalórií si už môžete dopriať aj vy! Spoločnosť McCarter, výrobca obľúbenej značky RIO totiž pripravila nové nápoje na báze tohto prírodného sladidla, ktoré budú vítaným doplnkom v segmente potravín so zníženým obsahom cukru aj na našom trhu! Uvítajú ich nielen ľudia s obezitou pri redukčnom stravovaní, ale aj všetci tí, ktorí v rámci vyznávania zdravého životného štýlu chcú mať optimálnu telesnú hmotnosť pod kontrolou. Ak milujete ochutené nápoje a už dlho hľadáte zdravšiu náhradu rafinovaného cukru, oslaďte si život bez výčitiek svedomia s novinkou RIO H2O! Vyskúšajte nekalorické prírodné sladidlo v osviežujúcej zmesi vody a ovocnej dužiny, ktorá je vhodná pre tých, čo si musia strážiť líniu. S RIO H2O si totiž môžete dopriať pôžitok zo sladučkej ovocnej chute bez strachu z toho, že sa Vám na rozdiel od iných ochutených nápojov, sladených cukrom každý glg nalepí na pás, či pozadie. Nové RIO H2O s pridaním stévie a citrónovej alebo pomarančovej dužiny obsahuje až o 68% menej cukru na jeden liter nápoja v porovnaní s ochutenými minerálnymi vodami na našom trhu – a to bez konzervačných látok, či umelých sladidiel!

Viac info o osviežujúcich novinkách RIO nájdete na www.mccarter.skwww.naturstevia.sk

Štíhla vďaka stévii
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Rio)
Štíhla vďaka stévii
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Rio)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu