Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slovenský stredoškolák chodí s hollywoodskou hviezdou

Príbeh ako z telenovely! Nenápadný gymnazista z Popradu získal srdce americkej filmovej hviezdy.

O senzáciu mesiaca máj sa postaral študent Reálneho gymnázia v Poprade Roman Mráčik. Jeho meno sa objavuje na titulných stránkach bulvárnych i serióznych svetových periodík. Dôvod je jasný. Tento mládenec získal srdce známej hollywoodskej krásavice Anity Wizzard!

„Aura nedostupnosti okolo filmových hviezd je obrovská. Ale ja som nechodil okolo horúcej kaše. Z brigády som si zaplatil lístok do Berlína na Medzinárodný filmový festival.  V prestrojení za hotelovú obsluhu som hneď pri raňajkách vyznal Anite lásku a daroval bonboniéru“, tvrdí Mráčik.

„Vedel, ako na to“, vraví sympatická herečka, ktorej sa každý deň dvoria stovky nápadníkov. „Vyznaniu lásky v kombinácii s čokoládou jednoducho nešlo odolať. Navyše, ako sa hovorí u vás na Slovensku, máj je lásky čas“, usmieva sa.

A akú bonboniéru by Roman Mráčik doporučil ostatným? „Bonboniéry od Milky sa ukázali ako najlepšie. Alebo vyznajte lásku s Májovým vyznaním na facebookových stránkach čokolády Milka“, dodáva Mráčik. Tomu sa hovorí doporučenie odborníka!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu