Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Žena smrdela ako zdochnutá ryba, chcela sa zabiť!

Claire nedá na diétu dopustiť
Claire nedá na diétu dopustiť (Zdroj: thesun.co.uk)

YORK - Britka (34), ktorá od svojej dvadsiatky trpela zvláštnym syndrómom, má opäť dôvod na úsmev. Kvôli poruche metabolizmu sa z nej šíril neuveriteľný rybí zápach, ktorý jej strpčoval život. Vďaka správnej diéte sa však Claire Rhodosovej podarilo nielen nepríjemnej poruchy zbaviť, ale zároveň aj schudnúť.

Claire sa musela pre svoj telesný zápach sprchovať až desaťkrát denne, ani to jej však nepomáhalo. Kritizovala ju nielen rodina, ale dokonca aj neznámi ľudia na ulici. Nakoniec bola nútená opustiť svoju prácu ošetrovateľky v domove a premýšľala o samovražde.

Všetko sa zmenilo až vo chvíli, keď jej lekári pred dvomi rokmi diagnostikovali trimetylauminuriu a Claire konečne prišla na to, ako sa proti nej môže brániť. Zašla za dietologičkou, ktorá jej vysvetlila, ako sa treba stravovať, aby puch eliminovala. Svoj jedálny lístok tak obmedzila na jahody, hrušky, mrkvu, zemiaky či šalát. V malých množstvách si dopraje med či ryžu alebo čerstvo upečený chlieb.

To, že má jedálniček veľmi obmedzený, neľutuje, pretože sa jej neduh podarilo dostať pod kontrolu, v čom jej veľmi držali palce aj jej štyri deti. Sama hovorí, že bez nich by na tomto svete už nebola. "Ľudia na mňa prestali zízať a mať hlúpe poznámky, začínam opäť žiť," hovorí spokojná žena, ktorej sa vďaka diéte podarilo schudnúť až 38 kíl!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu