Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muži ju nechcú: Kráska (26) počuje zvuky zo záhrobia a vidí duchov!

Alex si nevie nájsť priateľa
Alex si nevie nájsť priateľa (Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Je mladá, krásna, rozumná, no aj tak sa jej muži vyhýbajú. Alex Thornillová z britského Essexu to s hľadaním partnera nemá ľahké. Keď sa totiž dozvedia, že je médium a vidí duchov, okamžite berú nohy na ramená a zdrhnú.

"Ako dieťa som to považovala za desivé. Videla som muža stojaceho vo dverách mojej izby, keď  som mala štyri roky. Zdalo sa mi, že niekto koho poznáme pôjde do väzenia. Keď som bola tínedžerka, vedela som, že rodinný priateľ má pomer a jeho manželstvo vydrží desať rokov," vyratúva Alexa svoje príhody a predpovede. Napriek tomu si nemyslela, že sa z nej stane médium a zapísala sa na vysokú školu tanca. Nakoniec si však uvedomila, že svoj talent by mala predsa len využiť.

"Niekedy je to strašidelné. Počujem hlasy, vidím duchov, ale mám sprievodcu, ktorý ma chráni," hovorí dievča, ktoré hoci používa krištáľovú guľu a tarotové karty, sa nepovažuje za tradičné médium.

Alexa sa určite vymyká z obvyklej predstavy o uletených ľuďoch, ktorí dokážu predpovedať budúcnosť. Nie je žiadna stará hipisáčka, ale naopak rada sa pekne oblieka a chodieva von. Jej skúsenosti s mužmi však nie sú veľmi povzbudivé.

"Mala som videnie, že môj bývalý vedie dvojaký život a ukázalo sa, že je to pravda. Mal rodinu s inou ženou," spomína dievča na nepríjemný zážitok. Muži majú podľa nej zároveň pocit, že im dokáže čítať myšlienky, a preto keď sa im zdôverí so svojimi schopnosťami, radšej utečú. Asi aj preto je Alexa momentálne bez priateľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu