Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hitler bol sexuálny zvrhlík: Milenka na neho močila a vulgárne nadávala!

Eva Braunová a Adolf Hitler na Berghofe
Eva Braunová a Adolf Hitler na Berghofe (Zdroj: wikipedia/Bundesarchiv)

PRAHA - Život Evy Braunovej, ktorá sa narodila 6. februára 1912 v učiteľskej rodine v Mníchove, bol podľa svedkov až do jej prvého stretnutia s Adolfom Hitlerom úplne obyčajný. Zmenil sa hlavne preto, že fyzicky bez výhrad spĺňala nacistickú predstavu o "kráse árijskej rasy". S Hitlerom si však neužila iba bohatstva, ale aj sexuálneho ponižovania.

Štíhla blondínka začala v šestnástich rokoch navštevovať kláštornú školu, a aby si privyrobila, odpovedala na inzerát majiteľa mníchovského fotoateliéru Heinricha Hoffmanna, ktorý hľadal asistentku.

Jej nový zamestnávateľ bol už vtedy oficiálnym fotografom Národno-socialistickej strany Nemecka (NSDAP) vedenej Adolfom Hitlerom. Ten do ateliéru občas zašiel a Braunová sa mu zapáčila. Keď Hitler zistil, že Eva obdivuje umenie, pozval ju do divadla a ona mu nasledujúci deň v poďakovaní napísala: "... počítam hodiny, kedy sa znovu uvidíme."

Hitler v tej dobe udržiaval vzťah so svojou mladou nevlastnou neterou Geli Raubalovou. Mala necelých devätnásť a podľa pamätníkov sa Braunovej veľmi podobala. Keď ale Geli zistila, že Hitler má bližšie k Braunovej, spáchala samovraždu. K rovnakému kroku siahla v novembri 1932 aj Braunová. Už síce žila v byte, ktorý jej Hitler platil, ale nevídali sa toľkokrát, ako Braunová chcela.

Eva sa pokúsila zastreliť a ešte pred tým, než po zbrani siahla, napísala Hitlerovi na rozlúčku list. Keď sa uzdravila, čakalo ju povýšenie. Diktátor jej venoval vilu a o niečo neskôr, aby zamedzil jej ďalším samovražedným pokusom, ju ubytoval vo svojom Orlom hniezde v Berchtesgadene v Alpách.

Popredný český sexuológ Radim Uzel súdi, že Braunová to vedľa Hitlera nemala ľahké. "Je dokázané, že Hitler mal len jeden semenník a erekciu dosiahol len vtedy, keď svoje partnerky ponižoval." Podľa jeho slov vodca tretej ríše, keď bol zrovna schopný sexu, do svojich mileniek kopal, takmer ich mučil. "Odborná literatúra uvádza, že bol psychopat, striedali sa u neho sadistické a masochistické fázy. Vyžadoval dokonca, aby na neho žena močila a vyprázdňovala sa."

Braunová musela za život v zlatej ulite zrejme draho platiť. Hitlerove sexuálne praktiky, pri ktorých musela liezť po štyroch a svojmu vodcovi sprosto nadávať, však boli vykúpené životom v pohodlí, nadbytku a bohatstve.

Eva robila Hitlerovi spoločníčku a milenku štrnásť rokov. 28. apríla 1945 popoludní, osem metrov pod zemou v betónovom bunkri, sa stala "pani Hitlerovou". "Na jej vlastné prianie," nadiktoval Hitler svojej sekretárke, "pôjde so mnou smrti v ústrety ako moja žena."

Popoludní 30. apríla dostala od manžela kyanidovú kapsulu a odišla s ním do jeho súkromnej miestnosti. Hitler sa zastrelil, ona otrávila. Obe mŕtvoly spálili ich telesní strážcovia na záhrade bunkra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu