Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prichádza skutočný Tarzan: Kulturistu zahaľuje len kúsok leopardej kože!

Zo strážnika sa prepracoval až na Tarzana Zobraziť galériu (6)
Zo strážnika sa prepracoval až na Tarzana

MANCHESTER - DeWet Du Toit pracoval ako strážnik v supermarkete. Táto nezáživná práca ho zrejme nudila natoľko, že sa rozhodol radikálne zmeniť svoj život. Odišiel do Afriky a stal sa novodobým Tarzanom.

Bývalý kulturista vymenil pracovnú uniformu za kus leopardej kože, ktorá mu zakrýva len to najnutnejšie. Dni trávi hojdaním sa na stromoch a pojedaním hmyzu. Dvadsaťštyriročný mladík sa pri svojich dobrodružstvách nakrúca a dúfa, že si ho všimnú filmári z Hollywoodu a angažujú ho v nejakom projekte.

"Ľudia si možno myslia, že som blázon, ale ja viem, že pre toto som sa narodil," vysvetľuje. "Som ako Tarzan. So zvieratami trávim viac času ako s ľuďmi. Mojím najlepším priateľom je slonica Shaka."

DeWet dbá na zdravú životosprávu - jeho jedálny lístok tvorí predovšetkým ovocie a drobný hmyz, ktorý nájde v džungli. Treba však dodať, že ako osamelý muž žije len tri dni do týždňa. Zvyšné štyri trávi v dome svojich rodičov v meste George. Svalnáč priznal, že sa niekedy cíti osamelý. "Rád by som mal po svojom boku ženu, niekoho takého, ako bola Jane z filmov o Tarzanovi by bolo fajn. Hneď by mi bolo veselšie," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu