Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Otec schudol 57 kíl, dcéra (10) sa mu strčila do nohavíc

Sophie otcovi vliezla do nohavíc Zobraziť galériu (3)
Sophie otcovi vliezla do nohavíc (Zdroj: swns.com)

SHEPRETH - Chris Willis trpel dlhé roky obezitou a veľmi ho trápilo, že sa kvôli tomu nemohol hrávať so svojou dcérou. Zdravou životosprávou a odriekaním mastného jedla schudol takmer 60 kilogramov, z čoho má radosť nielen on, ale aj desaťročná Sophie.

Štyridsaťsedemročný Angličan sa už od mlada každý deň napchával vyprážaným jedlom, donáškami a bravčovými koláčmi. Vplyvom ťažkej obezity sa u neho vyvinula astma. Dlhé prechádzky či zdolanie viac ako pár schodov bolo pre Willisa úplne nepredstaviteľné.

Najviac ho však trápil fakt, že sa sa nezvládal hrať so svojou dcérou. Dal sa preto na diétu. Zriekol sa nezdravých pokrmov a začal pravidelne cvičiť, vďaka čomu sa mu za šesť mesiacov podarilo schudnúť desiatky kilogramov. Teraz váži 105 kg.

Pred časom, keď sa Chris so Sophie naháňali v záhrade, dievča sa zrazu otočilo a s úžasom povedalo: "Ocko, nevedela som, že vies behať." Tieto slová muža šokovali, ale zároveň potešili. "Stále nemôžem uveriť tomu, že už nie som taký tučný. S chudnutím ale neprestávam. Chcem sa dostať pod stovku," dodal odhodlaný Chris.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu