Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kamera v kufri odhalila, čo sa deje s batožinou po odbavení!

Cesta kufra od odbavenia až po vyzdvihnutie
Cesta kufra od odbavenia až po vyzdvihnutie (Zdroj: YouTube)

ATLANTA - Nejednému cestujúcemu sa po dlhom lete uľaví až vtedy, keď si vyzdvihne svoju batožinu. Všetky kufre a tašky totiž po odbavení prechádzajú náročným procesom. Čo všetko sa skutočne deje s batožinou od momentu, keď opustí majiteľa, odhalilo pôsobivé video.

Koncom minulého roka sa na internete objavil záznam, ktorého autorom je americká letecká spoločnosť Delta Airlines. Do jedného z kufrov zabudovala šesť vysoko kvalitných kamier a poslala ho z Atlanty do New Yorku.

Videokamery natočili hodiny materiálu. Zaznamenali okamihy pred štartom, celý dvojhodinový let i všetko dianie po pristátí. Výsledný zostrih má približne tri minúty.

Niektorí z užívateľov neváhali v komentároch poznamenať, že propagačné video neukazuje nič z toho, čo sa v skutočnosti s batožinou deje. Nie je na ňom vidieť, ako sú kufre poškodzované alebo neoprávnene otvárané.

"Zaujímalo by ma, čo by sa stalo, keby ti pracovníci nevedeli, že ich budú natáčať," napísal v komentári jeden z nich. "Najlepšia starostlivosť o kufre na svete," poznamenal iný.

Na mieste je preto zamyslenie, nakoľko bola cesta kamerami naozaj objavná. Rozhodne je ale zaujímavé vidieť, kadiaľ batožina zvyčajne putuje a koľkých rukami musí prejsť, než sa dostane späť k svojmu majiteľovi.

Kamera v kufri

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu