Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rodina 21. storočia? Sexom posadnutá žena má dvoch mužov a je šťastná!

Jaiya rodila vo vode za prítomnosti oboch milencov Zobraziť galériu (2)
Jaiya rodila vo vode za prítomnosti oboch milencov (Zdroj: gazetatema.net)

TOPANGA - Tak táto rodina má naozaj poriadne zamotaný sexuálny život. Jeden milenec poradil partnerke, nech si nájde ďalšieho. Tomu žena porodila syna a všetci štyria teraz spokojne žijú v spoločnej domácnosti.

Jaiya Maová (34) žila šesť rokov v "otvorenom vzťahu" s Jonom Hanauerom (49), s ktorým sa dala dokopy pri lekciách tantrického sexu. K sexuálne benevolentnej dvojici čoskoro pribudol ženin mladý milenec. Ten ju ale podviedol, čo mu čudná dvojica nevedela odpustiť. Hanauer ho preto vyhodil z domu.

Na pár, ktorý sa živí výučbou sexu a predajom DVD s touto tematikou, doľahla kríza. Jon usúdil, že by mohlo pomôcť, ak si jeho partnerka nájde nového milenca. Do hry teda vstúpil návrhár nábytku Ian Ferguson (44), s ktorým Jaiya čoskoro otehotnela.

Žena syna porodila doma do vody za prítomnosti duly a oboch oteckov, ktorí sa o malého Eamona (2,5) starajú spoločne v ich novom dome v kalifornskej Topange. Rovnako sa delia aj o spoločnú ženu.

"Som šťastná," vyhlasila Jaiya. "Mám dvoch skvelých mužov, ktorí milujú mňa aj Eamona. Obidvoch pokladá za svojich ockov a nemá s tým najmenší problém."

Tiež by vás mohlo zaujať: Fakty a čísla: Takto vyzerá sex po štyridsiatke!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu