Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šokujúce: Vedci vás naučia, ako sa stretnúť s mimozemšťanmi!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: spacejay.com)

LOS ANGELES/BRATISLAVA - Výskumníci z Kalifornskej univerzity v Los Angeles (UCLA) tvrdia, že vedia ľuďom pomôcť "vyhľadať" stretnutia s mimozemšťanmi počas polospánku. Sedem z 20 dobrovoľníkov, ktorí prešli duševnými cvičeniami, potvrdilo, že malo mimotelový zážitok s malými mužíčkami.

"Hovoril som si, že chcem vidieť cudzincov. V nasledujúcej chvíli som sa nachádzal blízko hory obklopenej stromami. Bola tam vesmírna loď a dvaja mimozemšťania s helmami na hlavách. Mali so sebou aj nejaký typ robota," objasnil Craig svoju skúsenosť po upadnutí do spánku. "Merali takmer dva metre a boli strieborní. Nepokúšali sa tváriť priateľsky," dodal.

Vedúci výskumného tímu Michael Raduga však uviedol, že "vidiny" sú iba produktom ľudského mozgu a "kontakt" s návštevníkmi z vesmíru nesvedčí o existencii mimozemským civilizácií. Ide skôr o akési uvedenie do omylu.

Prvý únos mimozemšťanmi zaznamenali v USA 19. septembra 1961, v Portsmouthe, štát New Hampshire. Pri príležitosti 50. výročia tohto nadpozemského zážitku odhalili nedávno pamätnú tabuľu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu