Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tommy Hilfiger šperky si zamilujete

Tommy Hilfiger šperky Zobraziť galériu (9)
Tommy Hilfiger šperky

BRATISLAVA - Chceli by ste získať Tommy Hilfiger šperky s uvádzacou zľavou prípadne úplne zdarma? 24.6. od 18:00 máte jedinečnú príležitosť v predajni Klenoty Aurum v Eurovea Galleria. Ležérny, cool americký štýl a nadčasové modely Tommy Hilfiger šperkov si zamilujete.

Pri príležitosti uvedenia Tommy Hilfiger šperkov na slovenský trh pre Vás pripravili Klenoty Aurum špeciálne uvádzacie ceny na Tommy Hilfiger šperky až s 20% zľavami a naviac možnosť vyhrať tieto originálne šperky.  

Stačí prísť na oficiálne uvedenie týchto šperkov na slovenský trh, ktoré sa bude konať 24.6. od 18:00 do 20:00 v predajni Klenoty Aurum v Eurovea Galleria a o všetkom Vás bude informovať moderátorka akcie Veronika Bozsiková spolu s príjemnými hosteskami. Pohodovú atmosféru večera dotvorí úspešný slovenský DJ, MAJODJ.

A keďže ku krásnym šperkom nepochybne patria krásne ženy, uvedenie Tommy Hilfiger šperkov bude spojené s autogramiádou MISS Slovensko, Michaelou Ňurcíkovou. Vyskúšajte si šperky, odfoťte sa s MISS Slovensko a vyhrajte nové kúsky do Vašich šperkovníc. Veď predsa „Šperky nie sú hriech...“

A keďže Tommy Hilfiger hodinky a šperky sú naozaj cool, najnovšie kolekcie Vám predvedieme aj na Tommy Hilfiger Party 1.7. 2011 v Summer Clube Incheba v Bratislave. Príďte sa zabaviť na originálny event, aký ste ešte nezažili...

Viac informácií na www.klenotyaurum.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu