Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Stiahnite si najnovšiu verziu softvéru Môj CEWE Fotosvet

Môj CEWE Fotosvet Zobraziť galériu (4)
Môj CEWE Fotosvet (Zdroj: PR článok)

Už aj na fotoslužbe Zoznamu je dostupná najnovšia verzia obľúbeného softvéru Môj CEWE Fotosvet na prípravu CEWE FOTOKNIHY a ďalších fotoproduktov. Predstavíme vám jeho hlavné novinky:

1. Nová možnosť zmeny formátu CEWE Fotoknihy: predstavte si, že ste si pripravili CEWE Fotoknihu štvorcového formátu 21x21 cm, ale nakoniec ste sa rozhodli, že chcete väčšiu formátu 30x30 cm. V predchádzajúcom softvéri vám neostávalo nič iné než začať prácu odznova. Zmeniť formát nebolo možné. Teraz je to otázkou jedného kliknutia.

Prirodzene, dá sa to iba pri fotoknihách, ktoré majú rovnaký pomer strán. Napr. formát A5 na šírku môžete zväčšiť na formát A4 na šírku alebo A3 na šírku. Rovnako to platí pri vyššie spomenutých štvorcových formátoch. Pozor tiež na rozlíšenie fotografií. Čo mohlo byť postačujúce pri A4, nemusí stačiť pri A3. Ak kvalita fotografie nie je OK, smajlík na hornej lište zmení farbu zo zelenej na žltú prípadne červenú.

 

Môj CEWE Fotosvet
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR článok)

 

2. Podobná zmena typu papiera resp. tlače. Jednoducho teraz môžete zmeniť CEWE Fotoknihu tlačenú digitálnou tlačou na CEWE Fotoknihu na fotopapieri. Navyše pribudol nový typ povrchovej úpravy strán – CEWE Fotokniha s lesklým povrchom. Pri formátoch, kde sú rôzne typy tlače v ponuke, môžete medzi nimi prepínať jedným klikom.

3. Pribudli nové formáty CEWE Fotoknihy, a to konkrétne:

·    CEWE Fotokniha kompakt panoráma (A5 na šírku) dostupná s tvrdou, mäkkou alebo zošitovou väzbou

·    CEWE Fotokniha XXL na šírku s tvrdou väzbou (A3 na šírku) (doteraz bola dostupná iba s koženkovou alebo plátennou väzbou)                       

Môj CEWE Fotosvet
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR článok)

4. V ponuke je aj nová povrchová úprava strán – CEWE Fotokniha s lesklým povrchom. Ide o digitálnu tlač, pričom sú strany fotoknihy laminované, čo vytvára lesklý efekt. Veľmi obľúbená je hlavne na svadobné fotoknihy, prípadne fotoknihy z iných slávnostných príležitostí.

Môj CEWE Fotosvet
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR článok)

5. V softvéri Môj CEWE Fotosvet 4.6 môžete objednať množstvo produktov, ktoré boli teraz dostupné iba online na stránke našej fotoslužby Zoznam. Ide hlavne o foto pod akrylovým sklomfoto na hliníkovej platni (alu-dibond) či vybrané formáty kalendárov na fotopapieri. Svoju prácu si tak môžete priebežne ukladať, čo je výhodou najmä pri fotokalendároch.

Môj CEWE Fotosvet
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR článok)

Ak si vytvoríte CEWE FOTOKNIHU, môžete ju teraz prihlásiť do súťaže Česko- Slovenská CEWE FOTOKNIHA roka 2011. Máte šancu vyhrať zájazd v hodnote až 4000 €. Okrem toho každý účastník súťaže získa okamžite kupón v hodnote 20 € na ďalšiu CEWE FOTOKNIHU a zaujímavé ceny sa budú rozdávať aj každý mesiac. Stiahnite si softvér, vytvorte si CEWE FOTOKNIHU a súťažte!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu