Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lekár nerozpoznal tehotenstvo, kráska (20) porodila na wc!

Lauren so svojím synčekom Zobraziť galériu (2)
Lauren so svojím synčekom

LONDÝN/BRATISLAVA - Lauren Peberdyová zostala ohromená, keď zrazu na toalete priateľovho domu porodila takmer štvorkilového synčeka. Iba dva týždne pred tým bola u lekára dať si predpísať antikoncepciu. Jej hmotnosť a aj tlak boli v poriadku. Keď krásnej terapeutke odtiekla plodová voda, myslela si, že zomiera.

Walesanka Lauren si spomína na deň, keď sa jej a partnerov život navždy zmenil: "Sedela som u Gavina na záchode, keď som zacítila niečo spadnúť. Zavolala som jeho matku a ona povedala, že vidí hlavičku dieťaťa. Keď záchranári dorazili o päť minút, porodila som na podlahe v kúpeľni."

Na mladej žene nebolo tehotenstvo vôbec poznať, nezistil ho ani lekár, ku ktorému si prišla po antikoncepciu, ktorú užívala už dva roky. Nepribrala na váhe, ani nemala žiadne zvláštne chute. Aj na fotografii v piatom mesiaci stále vyzerá extrémne štíhlo.

Malý Dylan-James má už tri mesiace a býva aj s mamou u jej rodičov, mladý párik sa však plánuje presťahovať do vlastného bývania.

Prekvapenie sa u oboch zmenilo na pocit šťastia a nový prírastok si nevedia vynachváliť. Podľa nich je Dylan šťastné dieťa, ktoré sa po celý čas usmieva. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu