Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Porodila dvojčatá, vďaka sóji a vaječnému žĺtku!

Libby a Harry robia radosť svojim rodičom Zobraziť galériu (2)
Libby a Harry robia radosť svojim rodičom

LONDÝN - Istej Angličanke sa po troch potratoch a absolvovaní liečby neplodnosti konečne podarilo priviesť na svet vytúženého potomka. Vlastne nie jedného, ale hneď dvoch. Podiel na narodení dvojičiek pritom Stacy Bodleová pripisuje aj sóji a vaječnému žĺtku.

Spolu s manželom Jamesom (32) sa pokúšali založiť si rodinu posledné tri roky. Už prestávali veriť, že sa im to niekedy podarí, potom však Stacy (30) podstúpila experimentálnu liečbu, ktorá bola kombináciou prírodných tukov zložených zo žĺtok a sójového oleja. Lekári dúfali, že takýto lipidový roztok, ktorý sa normálne podáva chorým pacientom, pomôže aj nádejným mamičkám, ktorým sa nedarí otehotnieť.

"Sú to vlastne kalórie, ktoré ženu, zjednodušene povedané, vyliečia. Pomáhajú totiž imunitnému systému bojovať proti "bunkám zabijakom", ktoré napádajú oplodnené embryo," uviedol Adel Shaker, riaditeľ kliniky v Sheffielde, kde sa liečba uskutočňuje.

"Uplynulé tri mesiace sú najšťastnejším obdobím v mojom živote hoci som toho veľa nenaspala," dodala s úsmevom Stacy, ktorá spolu s manželom vlastní v meste Doncaster záhradné centrum.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu