Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Neuveriteľné: Hluchý psík ovláda znakovú reč!

Alice má nový domov
Alice má nový domov

ESSEX - Šteniatku, ktorého sa zbavil jeho majiteľ po tom ako zistil, že je hluché, má nový domov. Ba čo viac, jeho majitelia ho učia znakovú reč!

Osemtýždňové šteňa springer španiela Alice mala šťastie v nešťastí keď ju našli pracovníci Írskeho centra pre záchranu zvierat Modrý kríž. Od začiatku vedeli, že fenka bude potrebovať špeciálnu starostlivosť, a že väčšina ľudí asi nebude túžiť po psíkovi, ktorý nepočuje ich povely.

Alice sa však ujal hluchý pár Marie Williamsová a Mark Morgan, ktorí už jedného psa majú. Šteniatko začali učiť znakovej reči vďaka čomu už teraz rozumie keď od nej majitelia chcú, aby si sadla, vstala alebo sa prevrátila zo strany na stranu.

"Rozmýšľali sme, že si zaobstaráme ďalšieho psa a keď sme zbadali Alice, bola to láska na prvý pohľad. Hneď sme vedeli, že sa bude perfektne hodiť do našej rodiny," hovorí Marie.

"Alice je milujúce a vnímavé šteniatko a keď jej venujete trochu času a snahy, zistíte, že aj hluchý pes sa dokáže vycvičiť. Našli sme pre ňu ideálny domov, kde viem, že bude dostávať lásku, ktorú si zaslúži," povedala riaditeľka Modrého kríža.



Hluché šteniatko Alice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu