Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Katarína Brychtová bola online!

Katarína Brychtová Zobraziť galériu (9)
Katarína Brychtová

Obľúbená slovenská herečka a moderátorka Katarína Brychtová je známa najmä z programu Pošta pre teba. V ňom už viac ako 5 rokov sprostredkúva divákom silné emócie, osudové momenty autentického dojatia ľudí, ktorí sa stretli v televíznom štúdiu pred televíznymi kamerami.

Katarína Brychtová vyštudovala VŠMU a hosťovala na scénach SND, Astorky, Radošinského naivného divadla, Trnavského divadla a Divadla SNP v Banskej Bystrici a hrala vo viacerých televíznych inscenáciách. S manželom chirurgom Ivanom Brychtom má dve deti - dcéru Katarínu a syna Jakuba. Katarína Brychtová má rada francúzštinu, uchvátili ju Benátky a za najkrajšie mesto považuje Paríž. Jej najobľúbenejší šport je snoubording. Od septembra začína študovať sociálnu prácu.

Rozhovor

13:55:34 - otázka od: aston Koho by ste si Vy zavolali do relacie posta pre teba? Mojich rodicov, aby som sa im podakovala za lasku a starostlivost.

13:58:24 - otázka od: janka Dobry den prajem..:))ste velmi uprimna a mila...nevedela by som si predstavit niekho ineho v relcii posta pre teba..pametam si ako ste tam aj plakali...vazne vas to tak zobralo??dakujem..pekny dniik Stava sa mi, ze obcas placem, asi je to prirodzene, ak je pribeh smutny, ale vzdy sa tesim, ked mame veselych hosti. Dakujem za mile slova.

13:58:37 - otázka od: btb Caf! Mas akvarko ? zatial nie, ale chcela by som:)

13:59:09 - otázka od: Kristína ahoj Katka mam jednu otazku ked niekedy pocuvas tie smutne pribehy, ktore ti rozpravaju tí ludia je ti do placu?? ako to robis? lebo ja mnoho krat placem.Dakujem za zverejnenie obcas mi je do placu

13:59:17 - otázka od: Marek Ahoj Katka Ahoj Marek:)

13:59:32 - otázka od: mixalko Ahoj Katka....ako mame?...som rad že si prišla pokecať trošku lebo nie všetci su ochotní...prajem veľa úspechov v sukromnom a aj pracovnom živote.....drž sa ..pekny dnik prajem pa Aj tebe len to najlepsie.

14:01:20 - otázka od: emil Ahoj Katka. Nemohla by si mi poslat tvoju fotku s podpisom? Prosim Prosim Prosim Prosim Prosim Prosim Prosim Prosim Prosim Prosim Prosim Prosim :)))e-mail tam mam tak ja by som ti potom napisal adresu keby sa dalo. Prosim Prosim Prosim Prosim Prosim Prosim ...nemusis sem odpovedat staci na mail:))Prosim Prosim Prosim Prosim Prosim Skus napisat na e-mail postapreteba@stv.sk, fotka pride.

14:01:49 - otázka od: iVANKA AHOJ CHCELA BY SOM SA TA SPYTAT..KOLKO MAS DETI....A KOLKO MAJU ROKOV..A AK SMIEM VEDIET TAK SA SPYTAM KOLKO MAS TY ROKOV..DAKUJEM dve deti, 19 a 13 rokov a ja mam dnes 41

14:02:15 - otázka od: Filip Katka drz mi zajtra palce na mature. Uz mi chyba iba nauka o spolocnosti. A bude vsetko OK.Ahojky. Drzim palce, NOS-ka nie je tazka:)

14:02:28 - otázka od: Lucia Dobrý deň prajem, veľmi rada pozerám Poštu pre Teba, chcem Vám povedať že Vám to pristane, ste milá a nech sa Vám aj naďalej tak dobre darí. Dakujem, Vy ste mila.

14:03:10 - otázka od: Ivan Katka ,ako si sa stotožnila s Reachel v Prieteľoch.Veľmi paoval tej sexi herečke tvoj hlas. Rachel som mala velmi rada, skoda, ze uz nenatocili dalsie diely Priatelov. Rada spominam na to obdobie a rada si pozriem aj reprizy Priatelov.

14:03:53 - otázka od: Juraj Bartoš Dobrý deň, chcem sa Vás spýtať, či niektoré témy na Vás toľko zapôsobila, že by ste chceli okamžite pomôcť tej osobe? Meníte svoje osobné názory po takýchto situáciach? Ďakujem za odpoveď. Juraj Urcite, takych pripadov bolo viac. Posta ma ovplyvnila a vdaka nej som k ludom o mnoho tolerantnejsia.

14:04:02 - otázka od: MrSuper ahoj ja len ze vypadas velmi dobre ....jednoduco povedane ideme na kavu??? Jasne!

14:04:57 - otázka od: Sisa Dobrý deń Katka, chcela by som sa vás niečo opýtať, nakoĺko vás mám ako herečku veľmi rada.mám 13 rokov a k hre na gitaru,klavír a bicie som pridala aj herectvo ktoré ma strašne baví, a aj v psychologickom teste mi vyšlo že mám vrodený zmysel per dramatickosť. keď si saama pre seba alebo pred cudzími ľudmi niečo hrám, nerobí mi to problém, ale keď pred rodičmi, tak to mi vôbec nejde. dá sa s tým niečo podla vas urobiť, alebo to odide samo od seba, alebo zo mna jednoducho nebude herecka? dakujem a prajem vela uspechov ! Nehraj pred rodicmi, skus to ale radsej pred kamaratmi.

14:05:47 - otázka od: lenka Ahoj Katka:) si veriaca? v co veris? Verim v urcitu rovnovahu, v to, ze dobro sa vrati, verim v ludi.

14:06:55 - otázka od: Elen Ahoj Katka, si super moderatorka, velmi sa mi paci ako s takou pohodou zvladas dost emocionalne prejavy.Zostan taka aka si, lebo velmi dobre na mna posobis.Chcem sa ta spytat, este ta to neprestalo bavit uvadzat taku smutnu relaciu? Ak nie, ako sa po relacii ventilujes? Nemas niekedy z toho depresivnu naladu? Neprenasas tuto naladu aj domov? Obcas byvam smutna, ale mavame aj dost veselych pribehov, a to je pre mna najlepsie odreagovanie. Ventilujem sa sportom, rozhovormi s priatelmi, pozitivnym vztahom k zivotu.

14:07:26 - otázka od: martini241 Zdravicko:)rada by som vedela, na aku skolu momentalne chodi vasa dcera, ktora maturovala na gln...dakujem Chodi na UK, detaily si musis zistit od nej, nema rada, ked o nej rozpravam!

14:07:50 - otázka od: Marek Uhornacak Ako dlho este BUdes robit 'Postu pre teba Minimalne do decembra, dovtedy je myslim uzavreta zmluva s STV a pevne vermim, ze aj potom.

14:08:05 - otázka od: martina Ahoj Katka,rada pozerám Poštu pre teba,lebo sprostredkujete ľuďom skutočné príbehy.Chcem popriať Tebe, ale aj Jankovi veľa úspechov v práci a hlavne veľa príbehov s dobrým koncom. S pozdravom Vaša verná diváčka :-) Dakujem budem tlmocit Jankovi.

14:08:28 - otázka od: mirko Dobry den Katka. Prajem Vam vela vela uspechov,spokojnu a stastnu rodinku a nech z Vas ide stale taka energia ako doteraz. A este otazka: Neuvidime Vas v nejakom slovenskom serialy? Zatial nemam ziadnu ponuku, mozno este pride, potesila by som sa.

14:09:22 - otázka od: renny Dobrý deň,Katka!Ako sa máte? Páči sa mi na Vás ako precítene robíte prácu moderátorky v Pošte pre teba.Myslím si,že to má lepšiu úroveň ako česká Pošta pre teba! Prajem pekný deň :) Dakujem, Vase slova ma tesia.

14:10:21 - otázka od: katka BA Kolko vazis a merias ak smiem vediet? a ako sa stravujes? si mi velmi sympaticka drzim palce v kazdej oblasti:) Meriam 168 cm a vaha mi dost kolise:) Snazim sa stravovat zdravo, ale velmi sa mi to nedari, vcera som opat jedla zmrzlinu.

14:10:42 - otázka od: filip dobrý den ja by som sa chcel opýtať či vás to ešte bavý pozerať sa na ludí ktorýsú smutný lebo ako sama wieťe niekto nato nema odwahu a ani srdce nema dostatocne welke kazdy tak ako wy . ste moja oblubena slowenska moderatorka držím vám palce:) Dakujem.

14:11:07 - otázka od: Vilo Katka ty si taka pekna.Mam ta najradsej z televizie a rovnako rad mam aj tvoj program. Si supeeer. Dakujem

14:11:43 - otázka od: stefania dobry den.V pošte ste vynikajuca.Chcela by som sa spýtať, či niektoré príbehy sledujete i po odvysielaní.Držím palce.Ste sympatická osôbka.Ďakujem a držím palce. Ked mozem, sledujem postu v televizii, ak mame spatnu vazbu od ucinkujucich, vzdy sa potesim.

14:12:17 - otázka od: anonym chcela by som sa spitat ci si vydata,ci mas deti a kolko mas rokov.ci ta bavi uvadzat tuto relaciu posta pre teba.kolko rokov uz to robis a od kial pochadzas. Som z Bratislavy, vydata, dve deti, Postu robim 5 rok.

14:13:22 - otázka od: lubos dobry den, preco povazujete za najkrasie mesto Pariz? Ovladate francuzsky? Vela stastia pri moderovani Vasej relacie. Myslim, ze ste zena na spravnom mieste. Francuzstinu som sa ucila dlhe roky, maturovala som z nej a doteraz sa mi ten jazyk velmi paci, Francuzsko je moja oblubena krajina. Dakujem za mile slova.

14:15:09 - otázka od: Soniela Dobrý deň Katka:) chcem Vás pozdraviť a povedať, že ste nezabudnutelná aj vdaka serialu Priatelia, kde ste uplne perfektne dabovali moju oblubenu Rachel:)mate strasne mily hlas..chcela by som sa opytat ci vas este bavi a naplna Posta pre teba a ci by ste si nechceli zahrat v niektorom zo slovenskych serialov..a ci sa vam pacia..ja by som vas rada niekde videla:)prajem Vam vsetko dobre, nech sa vam dari:) Sona z Nitry V seriali by som si rada zahrala, paci sa mi Panelak aj Ordinacia v ruzovej zahrade a v podstate vsetky, dufam, ze tento rozhovor budu citat aj nejaki televizni producenti:)

14:16:12 - otázka od: Fero Kati ty ides studovat socialnu. Tak to mozno budeme spoluziaci. Chystam sa tam totiz aj ja. Uz sa na teba tesssimmm. Aj ja sa tesim.

14:16:32 - otázka od: zuzka ahoj katka, chcela by som sa spýťať koľko máš rokov, ked tak dobre vyzeras:) 41.

14:16:51 - otázka od: Katka Ahoj Katuska,moc sa mi pacis ako moderujes Postu pre Teba.Zaujimalo by ma preco si sa rozhodla pre skolu od septembra?Zelam vela uspechov v zivote.dakujem za odpoved Lebo sa este chcem vzdelavat a tato skola suvisi aj s mojou pracou.

14:17:19 - otázka od: kristína ahoj Katka, ako to robis ze sa nerozplaces pri relacii ked je niaky smutny pribeh??lebo vies ja to nedokazem pochopit ja placem skoro vzdy...to aj niako trenujes?? Urcite to netrenujem a ak Postu sledujes pozorne, obcas placem.

14:17:32 - otázka od: Dagmar Je pri natáčaní "pošty" v zákulisí aj zábava? Samozrejme, ved tam mame Janka:)

14:17:45 - otázka od: Jorgien Dobrí!JA len že či vás tá práca, ktorú vykonávaťe napĺňa!Diky! Naplna, tesim sa z nej.

14:18:17 - otázka od: pali167 Ake su vaše záľuby? Sport, kino, knizky, posedenia s kamaratmi, divadlo a tak.

14:18:45 - otázka od: Lucia Prečo ste sa rozhodli založiž reláciu Pošta pre teba? Posta je prevzaty program podla originalnej talianskej verzie.

14:19:33 - otázka od: lucka Ajoj katka, chcela by som sa ta opýtať akú najnepríjemnejšiu situáciu si zažila v pošte pre teba? Prajem ti pekný deň a držím palce v štúdiu Takych bolo vela. Asi najsmutnejsie boli chvile, ked matky rozpravali o tom, ako im zomreli deti. Take situacie zvladam velmi tazko.

14:19:52 - otázka od: tomy Chceli ste túto reláciu moderovať? Ano, vobec som nezavahala. Od zaciatku sa mi velmi pacila.

14:20:07 - otázka od: Linda Mila Katka, Postu pre Teba pozeram pravidelne. Prosim Ta, netrap tolko pozvanych hosti, aby hadali, kto ich pozyva. Su dost vystresovani z toho, ze su v telke, cely tyzden rozmyslaju kto ich pozyva. Ty ich tam prilis dlho napinas. Vela uspechov. L. Dakujem za radu, budem sa snazit.

14:20:24 - otázka od: jano Uprimne..Nezdaju sa vam tie pribehy niekedy trapne?alebo ze sa niektori ludia idu len ukazat do telky a cele je to zbytocne? Take pribehy sa snazime eliminovat. Niekedy to nevyde.

14:21:10 - otázka od: mirko Ste asi prva z osobnosti tu na online rozhovoroch.ktora prisla vcas.. pekne od Vas.. ;o) Viete, ako som sa ponahlala? Bola som v Trencine kvoli kampani Boj proti rakovine krcka maternice a skoro som to nestihla.

14:21:23 - otázka od: Natália Dobrý deň Chcela by som sa spýtať či budete aj naďalej účinkovať v programe Pošta pre teba, lebo moja babka má vás veľmi rada a asi by bola veľmi smutná keby skončila Pošta pre teba. Pozdravujem babku, budem.

14:22:27 - otázka od: verona fibichová dobry den pani Katka, v jednom casopise ste uviedli recept Adelkina torta. bola to taka fantasticka orechova torta. vyskusala som ju. zial sa mi tento recept stratil. poradite mi,kde by som sa k nemu dostala? dakujem pekne Neviem, ktory recept myslite. Bud Adelkinu babovku, alebo orechovu tortu? Obidva su vyborne.

14:22:40 - otázka od: Martin caw katka mas frajera Nikto ma nechce:)

14:23:36 - otázka od: Martin Kiez by ma niekto pozval do televizie.Konecne by som sa s tebou stretol.Si najkrajsia v STV, no este je tam Pietrova a uz nikto. Neviem, aka si vekova kategoria, ale Majka bude pre teba asi vhodnejsia.

14:24:44 - otázka od: janca Na co si najradsej spominate z dabovania Priatelov? Prezradite nam, ci a ako Vas tato praca osobne ovyplvnila? Vdaka Priatelom som nasla vela priatelov, boli sme skvela partia a aj po rokoch sme si velmi blizki. Tato praca ma posunula dalej, ziskala som velku dabingovu prax.

14:25:27 - otázka od: Katka Dobrý deň Katka... Poštu pozerám vždy, keď mi výjde čas... Chcela by som vedieť, či Vás po takom čase vysielania neprepadáva pocit stereotypu... Zatial nie, kedze kazdy sme iny a tym padom je kazdy pribeh iny.

14:26:23 - otázka od: Barbora Ahoj. Chcela by si byť niečim iním ako si herečka a moderátorka? Aký bol tvoj detsky sen? Chcela som studovat francuzstinu a byt tlmocnickou, bohuzial, alebo nastastie ma zobrali na herectvo.

14:27:00 - otázka od: Petra Dabovali ste aj Rachel v Priateľoch. Máte niektorú z jej vlastností? Mozno som trochu blazniva a obcas aj bezstarostna ako Rachel.

14:27:46 - otázka od: Karol Dobry den, chcem sa opytat ktory pribeh vo vasej relacii vas najviac dojal. Najsmutnejsi bol pribeh mamy, ktora si pozvala priatela svojej zosnulej dcery Elisky. Vzdy, ked si na to spomeniem, je mi tazko.

14:28:06 - otázka od: Ľuboš Dobrák menili by ste vašu prácu za niečo iné ? Asi nie.

14:28:30 - otázka od: astor a keby vas niekto pozval do posty pre teba tak by ste prisli ?? Neviem, ci by som nabrala tolko odvahy. Asi by som sa snazila zistit od Janka, kto to je.

14:29:29 - otázka od: Bagetka Katka a preco ste nezobrali na bleskovky aj postara Janka :-) Janko je v Londyne, prave som od neho dostala sms, urcite pride rad nabuduce.

14:30:18 - otázka od: Timea Tuto relaciu robite uz dlho. Za ten cas uz nastalo vela situacii ked bola miestnost plna emocii. Nestalo sa Vam ze ste mali slzy na krajicku a mysleli ste ze nebudete moct pokracovat v danej chvili? To sa mi stalo niekolkokrat. Pocas nakrucania musim vydrzat, ale ked skonci pribeh, tak sa mozem uvolnit, viackrat som utiekla do maskerne vyplakat sa.

14:30:45 - otázka od: ivan Mas dobru postavu, co pre to robis? Si mily, ale nemam ten pocit, snazim sa cvicit, ale velmi mi chuti jest.

14:30:59 - otázka od: sona Mila Katarinka, mate meno ako moja dcera, ale nie len preto Vas mam rada, ale aj preto, lebo na mna posobite milo, upokojujuco a vyzaruje z vas sarm a optimizmus.Pozeram velmi casto Vasu "Postu pre Teba". Prajem Vam, aby sa Vam darilo v praci aj v sukromi a aby ste bola stale taka "pre ludi... " :-) Dakujem Vam.

14:32:32 - otázka od: lulu Ahoj Kati!Ja len, ze ta obdivujem a mam na teba itazocku... Mam celkom vlohy, som ukecana a komunikativna... ehm, chcela by som sa ta opytat, ako si sa dostala k moderovaniu, aby som si aj ja nasla nejaku cesticku... Dakujem :) Treba vela citat, vzdelavat sa, pozorovat ludi a skusat stastie. Nebat sa ist na konkurzy. Hovori sa, ze ked je clovek pripraveny, sadne nanho stastie.

14:33:20 - otázka od: inga dobry den, chcela by som sa spytat, kam najblizsie sa chystate vycestovat, ake nove miesto spoznat...a tiez, comu sa momentalne venuje Vasa dospela dcera Katka, co studuje atd. dakujem Chystam sa na dovolenku do Turecka a v lete po Slovensku. Katka stutude medzinarodne vztahy.

14:34:40 - otázka od: Gaba S. Zdravim Vas, chcem Vam len povedat, ze ste naozaj velmi charizmaticka a vzdy elegantna zena. Nemohla by ste prezradit, aj ked len krajinu, kde nakupujete outfity? Zaroven sa chcem spytat na otazocku, kedze sa zosuknieva, aky je Vas nazor na Samodrzky a ste ich pouzivatelkou? Vopred Vam dakujem za odpoved. Vsetko Dobre zelam. Gabika Oblieka ma butik Chantall a vela veci si tam kupujem aj do sukromia, zopar kuskov mam z Ameriky, Talianska, ale u nas sa da dobre nakupit.

14:38:10 - otázka od: lil cricket zdravim katka, nie som fanynkou show ako posta pre teba, lebo sa rypu v sukromi inych, to je skor domenou zapadu. zijem uz nejaky cas v anglicku a tu to davaju neustale. ak by ste mohli produkovat vlastnu relaciu s emou, ktora sedi prave Va, co by to bolo? I ked nemam radu Vasu relaciu, prajem Vam vsetko dobre v praci i doma. Mozno v buducnosti budem robit nejaku talk show. Zaujimaju ma skoro vsetky temy. Takze sa ničomu nevyhýbam.

14:39:13 - otázka od: ada dobrý den katka...ste velmi prijemna dama,i ked mam radsej relacie pre nastrocných,niekedy si Vas s rodicmi pozriem..drzim palce..ada Dakujem.

14:39:33 - otázka od: ASR caw Katka ste velmi krasna zena a niektore mladsie dievcata vam mozu zavidiet. To myslite vazne?

14:40:03 - otázka od: Sisa Dobry den, posobite velmi mlado a osviezujuco, neuvazovali ste este o dalsom babatku? Uz nie, asi by som to nezvladala. Tesim sa na vnucata.

14:40:34 - otázka od: :-D Ahoj Katka do kedy tu dnes budes ?? Vraj do 15.00

14:41:46 - otázka od: janka ako sa Vám písala knižka? bude aj jej pokračovanie? Knizka ma velmi bavila, aj ked som mala respekt. Som stastna, ze sa mi podarilo ju napisat a uvazujem nad pokracovanim, dokonca uz mam aj napad, ako to urobit, ale este to chvilu asi potrva.

14:42:08 - otázka od: Lucia ahoj Katka, keď máte veľmi ťažký deň, ako si dobíjate baterky? Baterky mi dobijaju mili ludia okolo mna, sport a spanok.

14:42:21 - otázka od: lenka Aký máte vzťah z Jankom? Krasny, mame sa radi a vela sa spolu nasmejeme.

14:43:15 - otázka od: Fialka ahoj katka posta Ti velmi svedci, robis to naozaj briliantne Gratulujem a chcem sa spytat ako to prebieha po vysielani? ked uz vlastne ludia odchadzaju a aj ked prichadzaju ? naozaj sa predtym nestretnu ? a cez tie sluchadla nic nepocuju ???? Dakujem Naozaj sa pred tym nestretnu, prichadzaju roznymi vchodmi a cez tie sluchadla nepocuju, je to dolezite, aby tam ostal moment prekvapenia.

14:43:44 - otázka od: euka ahoj katka :) ake su tvoje oblubene hity? mozu byt bee gees?:) dakujeem Bee Gees je o.k., ale skor som fanusik slovenskej hudby.

14:45:34 - otázka od: Kami KE Ktora cas Pariza je podla Vas naj naj naj,Kami Paci sa mi Montmartre, Sacré Coeur, Notre Dame a cely Pariz je uzasny.

14:47:03 - otázka od: nika Dobry den..chcela by som sa opytat ako sa vam pacilo na najmilsom koncerte roka v kosiciach. dakujem Na najmilsom koncerte v Kosiciach bolo super, ako kazdy rok. Chodim tam pravidelne, su tam skveli ludia.

14:47:40 - otázka od: Kami KE Mimochodom: VSETKOOOOOOO NAJLEPSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ako zvyknes oslavovat narodeniny? Dakujem. Usilovnou pracou.

14:48:48 - otázka od: Eva Ahoj Katka. Len ti chcem napisat, ze ta velmi rada sledujem v Poste pre Teba, lebo si naozaj velmi mila a prirodzena. Momentalne zijem v USA a netrpezlivo cakam, kedy si relaciu pozriem na nete.Chcem sa este opytat, ci este hras v divadle a kde sa chystas na dovolenku. dakujem. Hrala som v predstaveni Inspektor Drake a dokonaly zlocin v divadle West. Pozdravujem do Ameriky.

14:49:12 - otázka od: Jurooo Ahoj:))......chcel som sa spytat ci mas nejaky vztah k sportu?a ak ano tak k jakemu? :)inak si jedna z mojich najoblubenejsich moderatoriek :)) Rada chodim do fitka, korculujem, plavam a najviac ma bavi snowboardovanie.

14:51:07 - otázka od: Lukáš ahoj Katka. chcel by som sa ta spytat kto je tvoj oblubeny herec Robert Redford a Robert De ´Niro a Clive Owen.

14:51:45 - otázka od: roman ahoj Katka, sme asi rovnako starý a občas pozerám reláciu pošta pre teba lebo sa "prispôsobím manželke ktorá sa vždy na to teší, raz ma zaujali tvoje vety že pokiaľ chlap zdvihne ruku na ženu prestáva byť chlapom - pretože si presne formulovala moju vetu, ani sa vlastne nič nechcem opýtať len ti popriať v živote všetko ok, maj sa pekne.... Dakujem, maj sa pekne.

14:52:24 - otázka od: dolar Ahoj, vsetko najlepsie k narodkam :). Chcem sa spytat ci sa niekedy stalo, ze ste museli pripravovany prispevok v Poste pre teba vystrihnut, napr. ak bol pozyvany host natolko prekvapeny, ze sa spraval neprimerane :) Nie, nemuseli.

14:53:14 - otázka od: Sylvie Dobry den pani Katka,Postu sleduji kazdy tyden az od nas z jihu Francie.Obdivuji Vasi profesionalitu a uprimne a mile vystupovani.Kdy prijedete do Francie? Vous êtes bienvenue chez nous au Sud!! Je serai a Paris en automne.

14:54:59 - otázka od: santon Katka, tak teda este raz vsetko najlepsie k tym dnesnym narodeninam :) Vsimol som si, ze perfektne zvladas niektore vypate situacie v studiu, klobuk dolu pred Tvojou profesionalitou... Ako si sa zoznamila s Janom? Janka poznam od jeho 12 rokov, ucila som ho v divadelnej skole Ludus, bol velmi talentovany ziak.

14:56:05 - otázka od: Stefi Máte nejakú vysnívanú reláciu, projekt, v ktorý by ste chceli moderovať? V buducnosti ma laka denna talk show.

14:56:30 - otázka od: Dobry den Katka, Aky vztah mate ku kniham a knizniciam? Zelam vela uspechov. Knihy aj kniznice milujem.

14:56:54 - otázka od: katka508 Katka,ste jednotka, ak skončí raz relácia Pošta pre teba,kludne si možte založiť psychologickú poradňu. S ľuďmi to treba vedieť a Vy to viete! Dovi Dakujem.

14:57:25 - otázka od: Hanka Neviem si vás obidvoch vynachváliť ako prirodzene uvádzate poštu.Má to vážnosť, smiech,také, ako to má byť. Proste to s týmu ľuďmi viete. Ste vynikajúci moderátori. Ste velmi mila, dakujem Vam.

14:59:34 - otázka od: Maria Dobry den,ja by som chcela len v kratkosti,povedať že som si kupila Vašu knihu a je velmi pekna.Príbehy som si prečitala aj niekolko krat,niektore som vydela aj v tv,tak že Vas obdivujem a prajem Vam vela sil do dalších pribehou a vela uspechov... Dakujem, tesim sa, ze sa Vam knizka pacila.

15:03:40 - otázka od: Kika ahoj katka mohla by si ked budes pozdravovat citatelov bleskoviek spomenut aj ze pozdravujes Kristininu maminu??ona ma totiz dnes narodeniny a ja by som ju chcela prekvapit, dakujem ti moc..... Vsetko najlepsie zelam Kristininej mamine a vsetkym, ktori maju dnes narodeniny. Vdaka, za vsetky otazky, milo ste ma prekvapili. Nezvyknem chatovat, ale mozno zacnem. Pekny den.

15:04:58 - otázka od: lucia Dobry den,Katka,z TV ste mi asi najsympatickejsia,ste mila a viete jednat s ludmi,urcite to vsak nie je asi jednoduche,ked vidite tolko zivotnych situacii,treba sa od toho odosobnit aby to clovek zvladal?Myslim ze Vam vysla aj nejaka kniha,len sa k nej neviem dostat,mozte my povedat nieco blizsie o nej?Inak prajem pekny den a vela uspechov..a krasne leto :) Knizka sa vola Posta pre Vas, vysla pred vianocami, su tam rozne pribehy, aj zaujimavosti zo zakulisia a pripravy nasej relacie. Myslim, ze v knihkupectvach je dostat. DAKUJEME ZA ROZHOVOR!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu