Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Táňa Pauhofová: Je ľahké nežiarliť, keď sami obdivujete

Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (23)
Táňa Pauhofová

BRATISLAVA - Rodená Bratislavčanka Táňa Pauhofová (24) sa venuje herectvu od detstva. Začínala v rozhlase, neskôr sa dostala k dabingu až napokon k divadlu a herectvu. Už ako 10-ročná sa objavila v TV-seriáli Škriatok po boku známych slovenských hercov, ten jej priniesol status detskej hviezdičky.

V prvom ročníku VŠMU si zahrala vo filme Juraja Nvotu Kruté radosti (2002), za ktorý získala ocenenie IGRIC. O rok na to si v rozprávke Čert ví proč zahrala hlavnú úlohu princezny Aničky. Známe sú aj jej filmy Kousek nebe (2005), kde si zahrala hlavnú úlohu väzenkyne, alebo Indián a sestřička (2006), v ktorom sa objavila vo vedľajšej úlohe.

V Českej republike účinkovala v seriáli Posledná sezóna. Za hlavnú úlohu v divadelnej hre Manon Lescaut získala ocenenie Dosky 2006. Začiatkom roka 2007 ju európska sieť organizácií na propagáciu a export filmov European Film Promotion zaradila do zoznamu Shooting Stars 2007, ktorým boli v minulých rokoch odprezentovaní aj Daniel Craig (Casino Royale, Sylvia, Mníchov, Invázia), Ludivine Sagnier (8 žien, Bazén), Franka Potente (Lola beží o život, Bournova identita), Rachel Weisz (Nepriateľ pred bránami, Constantine, Fontána), Elena Anaya (Sex a Lucia, videoklip Justina Timberlaka "Sexy Back"), ako aj českí herci Táňa Vilhelmová, Aňa Geislerová, Jan Budař, Pavel Liška, Klára Issová. Stala sa tak prvou slovenskou Shooting Star.




Táňa Pauhofová pozdravila čitateľov Bleskoviek:





Koncom roka 2007 premiéroval film režiséra Vlada Fischera Polčas rozpadu, v ktorom si Táňa zahrala hlavnú postavu fotografku Miu. V slovenskom filme Muzika (2008), ktorý dnes prichádza do slovenských kín stvárnila postavu mladej manželky Marfy. V národnej filmovej cene Slnko v sieti 2008 získal tento film štrnásť nominácií, pričom Táňa je nominovaná v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe hneď dvakrát.

V súčasnosti žije Táňa v Bratislave, venuje sa divadlu, rozhlasu, dabingu, verejnosti je známy jej vzťah s Tomášom Maštalírom, ktorý získal ocenenie OTO 2007 v kategórii najlepší herec.

Trailer k filmu Muzika

Pozrite si videoklip k filmu Muzika>>

Táňa porovnáva svoje postavy z filmov Polčas rozpadu a Muzika

Trailer k filmu Polčas rozpadu

Rozhovor

12:01:17 - otázka od: lucia ahoj tani, si kocka velka! ako sa ti paci byt hereckou? je to zabavne? drzim palce, lucia ahoj lucka, zatial je to celkom zabavne. ale niekedy aj nie. vtedy sa to snazim spravit si to zabavne aspon pre seba...a dakujem...

12:04:24 - otázka od: januska ahojj....MAM ta rada..som si ta velmi oblubila..sice keby ze nechodis s tomaskom tak ta ani neppoznam..inak preco ste sa pohadali..ked si aj plakala??ja viem ze ma do toho nic nneni ale keby ze si taka dobra a povies mi to bola by som rada...a ked nie tak aj tak je dobre..pekny den ..papa ahoj Januska. Vec sa ma tak. Bulvar ma rad pikosky. A ked ziadne nie su, radi si nieco vymyslia. Tomas sa stal znamym a kedze spolu uz dlho tvorime par bez skandalov a nie je co ine si vymysliet, vymyslaju nam krizy. Sme spolu 4 roky, nie vzdy s rovnakym nazorom, to vsak este neznamena krizu alebo rozchod. Som zvedava, co si vymyslia nabuduce...

12:05:41 - otázka od: ChristianoErwen Ahoj Táňa, ako sa máš? Ako sa ti nakrúcal film Muzika? Nazdar, mam sa super len sa mi chce v tomto pocasi spat. Vlastne sa mi chce spat skoro stale...Muzika bola davno. Ale s prijemnymi ludmi. Vdakabohu filmarskemu aj za tento film.

12:07:02 - otázka od: Palo Ahoj si naj kocka aku poznam ako to robis? Chces sa venovat herectvu stale alebo mas aj ine plany? ahoj, dakujem:-) zatial sa povenujem, ale som otvorena novym moznostiam:-). Chcela by som casom trochu pocestovat.

12:09:11 - otázka od: SJUUU ahoj tana, rada som pozeravala serial o skriatkovi ktori vas s kamosom braval do roznych rozpravok, dost som sa v tom vyzivala, otazka ale je preco nehras v nejakom slovensko serialy s ktorymi sa roztrhlo vrece? tomas hra a dari sa mu... preco to neskusis aj ty? viem si ta predstavit ako pubertalnu dceru nejakeho manzelskeho paru :-) Ahoj, vies co, ja mam zatial roboty viac ako dost a neviem si predstavit kedy by som stihla natocit serial...Ked vsak pride nieco co mnou zatrasie, mozno sa na to dam. cojaviem. Ved vdakabohu ze sa zacina tocit. Som najvacsi fanusik serialu MESTO TIENOV.

12:10:12 - otázka od: jenny ahoooj.si uplne nadherna a skvela herecka.ako dlho si uz s tomasom. ste krasny parik.drzim palce. Ahoj Jenny, velmi pekne dakujem, konecne niekto kto drzi paste a nema snahu si vymyslat. Sme spolu 4 roky. teda uz viac.

12:10:51 - otázka od: milan ahoj, ako bolo vcera v Nitre? Cauko, boli sme tam iba chvilocku, potom sme leteli na premieru do ba, ale bolo tam prijemne.

12:12:57 - otázka od: eva Ahoj Tanicka, najprv ti chcem napisat, ze ta mam velmi rada ako herecku a vies, kedy si ma oslovila po porvykrat? Ked si hrala v serialy Skriatok :) Aj ja som vtedy chcela prezivat take dobrodruzstva, ako ty! No a odvtedy ta "sledujem". Velmi ti fandim a vazim si ta ako herecku, svoju pracu robis skvele. No a otazka: Aky mas pocit z filmu Muzika? Dakujem, prajem pekny den. Velmi si to vazim. Dakujem. Muziku mame radi. Trosku sme sa bali, co to bude, ale nakoniec sa z nej velmi tesime. A zatial su aj reakcie divakov a znamych pozitivne...teraz uz len dufame ze na film pojde veeela divakov..

12:14:07 - otázka od: katka Ahoj Táni,chcem ti len povedať,že ti veľmi fandím a držím vo všetkom palce!si veľmi sympatická a skromná....drž sa!!! Katka, dakujem...naozaj. velmi ma tesi ze su ludia, ktori vedia okrem zavidenia aj drzat paste a cloveka podporit. dakujem.

12:14:41 - otázka od: mata Ahoj Tani!Len ti chcem napisat, ze si moc pekna baba a super herecka!!!!taka jedinecna.vela uspechov zelam. Dakujem Matka...snad budem este lepsia.

12:15:00 - otázka od: Andrea Si velmi mile, pekne a carovne dievca..Mastalir si dobre vybral:-)...ake mate spolocne plany do buducnosti? :-) uvidime....a dakujeme.

12:16:31 - otázka od: Leon Ahoj Tanicka,uplne som na tebe fical ked som pozeral skriatka,v ktorom si hrala.Ty si na to ako spominas? Ahoj, to bolo najparadnejsie natacanie vobec. Pol roka prazdnin, cestovali sme po slovensku, cechach, boli sme na kanarskych...aj by som si to dala niekedy znova. ale uz bez tych brutalne najvacsich zubov :-)

12:17:35 - otázka od: sveta ahoj,mozem taku sukromnu otazku?ak ste sa dali s Tomasom M. dokopy? Ahoj, tak normalne. Poznali sme sa dlho, potom sme spolu jedneho dna zacali skusat, spoznali sme sa lepsie, a zalubili sme sa.

12:18:36 - otázka od: Mato Ahoj Tanicka,pozdravujem ta-moc ti to sekne s novym ucesom.Registrujem ta uz od serialu Skriatok.Prajem vela dalsich uspechov.Budes aj tento rok v Turc. Tepliciach v porote na Miss strednych skol?Ahoj Ahoj matko, dakujem za registrovanie:-) Bohuzial nebudem, aj ked som sa chystala, pretoze som odcestovana mimo sk. ale babam drzim paste.

12:19:17 - otázka od: marta Ahoj Tánička, ako sa máš? Len som ti chcela povedať, že si veľmi krásna mladá dáma. Prajem Ti nech sa Ti v pracovnom aj v osobnom živote len a len darí. :-) Ahoj, po tom co si mi napisala sa mam zas lepsie. Uprimne dakujem.

12:20:25 - otázka od: Miska Ahoj Tana, evidujem ta od malicka zo serialu Skriatok a drzim Ti palce v dalsej kariere... A ten Tvoj priatel nema chybu:-)))) Dakujem, Miska. A nikto nie je dokonaly....Aj ked k tomu nema daleko:-)

12:22:34 - otázka od: elka caw tana. sme z hruba v tom istom veku, pamätam sa ako si hrala v skriatkovi a ja som chcela strasne ist do takeho sveta v akom si bola. mas uplne krasne vlasy, take zdrave...ako sa o ne staras? Ahoj, elka. Zdrave? Jednym z dovodov, preco som sa dala ostrihat, bolo to ze moje vlasy boli peklo vata hnusna. Uz je to lepsie. Casto sa s nimi nieco robi, tak sa namahaju. Ale ja ich poctivo umyvam. Najnovsie aj cesem, co som nikdy nerobila.

12:22:55 - otázka od: mariana Ahoj Tana, si vazne super kocka a mas aj krasneho priatela. Velmi vam to spolu sekne. Ste velmi zlati. Prajem vela uspechov vam obidvom. Dakujeme Ti. Budeme to potrebovat.

12:25:26 - otázka od: Zuzu Servus Taňa, si velmi dobra herecka. Velmi rada si pozriem kazdy film, kde hras a velmi rada chodim aj na divadelne predstavenia, kde hras. Najblizsie sa chystam na predstavenie *Tri sestry*. Mozes mi prosim napisat, kde momentalne este hras okrem spominanej hry? Zelam Ti vsetko dobre a pekne... Drz sa a zostan taka aka si...:-) Ahoj Zuzu, dakujem Ti. Na 3 sestry urcite prid...Okrem toho v Astorke Othello, v SND Uklady a laska, Fetisistky, Manon Lescaut, Cyrano z Bergeracu, Mrzak z Inishmaanu...Takze pozyvam.

12:25:52 - otázka od: ninus ahoj...pamatam si ta este z toho detskeho serialu pocitac ci ako sa to volalo...bolo to super :) drzim palce s mastalirom pocitac je super :-) volalo sa to Skriatok. a diky...

12:27:34 - otázka od: Zuzka ahoj Tana..cakala si ze tvoj priatel Tomas zista OTTA za najlepsieho herca??a ako sa ti s nim zije??prajem pekny den paa:o) Ahoj, bola som o tom presvedcena, napriek tomu ma dojalo ked sa tak stalo. Viem ze je sikovny a talentovany. Uz davno, nie vdaka serialu. Zije sa s nim tak farebne.

12:28:50 - otázka od: lucia ake je tvoje najoblubenejsie jedlo? Sushi platesove, steaky, kolac matkazem a elenkine oblatky...

12:29:34 - otázka od: Norbert Ahoj Tana. Ako sa mas? A ako sa ma Tomas? A co Muzika? Ahoj, mam sa fajn. A uz mi je jasne ze z kazdej Tomasovej priatelky by sa stala celebrita.

12:30:23 - otázka od: dusan cau! povedz nejaku vtipnu prihodu z nakrucania.. daco smiesne. Nie som z tych vtipnych "prihodkarov". prepac.

12:30:47 - otázka od: drugi Halo :) je tu niekto? :)) halo. co by nebol

12:33:00 - otázka od: Denisa Ahoj Tana, aj ked som Ta este nikdy nevidela hrat, verim, ze si vynikajuca herecka a drzim Ti paste v kariere. Si mi velmi sympaticka narozdiel od niektorych nasich "umelcov"-"smotanky"! Drzim Ti paste aj v sukromnom zivote s Tomasom, velmi sa k sebe hodite!!! Dakujem...Tak sa niekedy prid pozriet do divadla. Sa tam hra vselico zaujimave.

12:34:11 - otázka od: winterfresh ahoj tana...si velmi dobra herecka a chcem ti zazelat nech sa ti tak skvele dari aj nadalej...ale jednu otazku by osm na teba predsa len mala..neuvazoval si o nejakej ulohe aj v niektorom slovenskom seriali?dik a pekny den ahoj, dakujem. Ponuky priebezne prichadzaju, tak uvidim...Ved nie je vsetkym dnom koniec

12:35:03 - otázka od: Michael Si krásna, talentovaná a hlavne naša :-)... blahoželám matke prírode za taký skvost... Ja dakujem...:-)uf.

12:35:33 - otázka od: jarka ahoj tanicka, pamatas sa na ten film s pocitacovym skriatkom? tam si bola strasne zlatucka :) Drzim ti palceky, nech sa ti dari aj nadalej :) ahoj Na to sa neda zabudnut. Dakujem

12:37:11 - otázka od: aidan stopko Ako sa ti hralo v Hre Yvona princezná burgundská v mužskej role.videl som ťa hrať v Prešove na AP.ako sa ti tam hralo a vôbec aký je tvoj vzťah k východu Slovenska? Zo zaciatku to bolo tazke, ale strasne som si tu hru oblubila. Postava fasistickeho Cyrila bola super. A vychod zacinam spoznavat.

12:39:36 - otázka od: Anicka ahoj Tanicka,pozdravujem a chcela by som sa spytať, co rada robis vo voľnom čase, aké filmy máš rada,akú hudbu počúvaš.držím palce:) Ahoj Anicka...vo volnom case najradsej spim. Potom citam. Vidim rodinu a priatelov. Take tie mile bezne veci, ktore ked nestihas, Ti zacnu byt velmi vzacne. Bez hudby ani nie som, je to sirokospektralne, podla nalady. Samozrejme je aj vela takeho co vyslovene nemusim...Filmy? asi najradsej mam horory.

12:40:26 - otázka od: Lucka ahoj tanicka chcem sa ta opytat ,kto prisiel na napad nechat sa ostrihat,vyzeras uplne uzasne.... oooo dakujem. Uz ma tie dlhe vlasy nebavili, az iritovali. a boli znicene. takze po poslednom natacacom dni sli dole.

12:41:13 - otázka od: andreea Zdravim Vas Tana, kde a co Vas mozem vidiet hrat v divadle? Máte rozkošne pehy. Zdravim aj ja a dakujem...Konecne sa za pehy prestavam hanbit. Hravam v SND a v divadle ASTORKA.

12:41:47 - otázka od: Lili Mila Tana, chcem Ti vyjadrit svoj obdiv, si naozaj talentovana herecka, ci uz som videla divadelne predstavenia v ktorych si ucinkovala, alebo filmy, vsade si bola skvela. Zelam vela uspechov a bodaj by na Slovensku vznikalo stale viac a viac filmov a davalo prilezitosti sikovnym mladym hercom. Obrovska vdaka, Lili.

12:42:45 - otázka od: Lucia Táňa, prajem pekný deň..ja sa nebudem pýtať nič, čo súvisí s Vašou prácou...skôr som zvedavá, ako trávite voľný čas a dovolenky..:) Take tu uz dlhe nebolo, ze dovolenky, ale tento rok to uz dam. Najblizsie sa chystam do Benatok. A potom uvidim...ale uz chceeem.

12:43:40 - otázka od: Maria Caw Tana,drzim palce ako v hrani tak aj sukromne! Mas krasnu svetlu plet a rysave vlasy, ako si na tom s oplaovanim??? Nie az tak pekelne ako by sa zdalo. Pomalicky, postupne. Ale lezat na slnku ma aj tak nebavi.

12:44:13 - otázka od: dasa Co si myslis o lucii siposovej? Ze je spravne sibnuta a odvazna. A ze ju vzdy rada vidim. A drzim paste a tesim sa na jej novu knihu.

12:44:38 - otázka od: Žofia ahoj tani, nemam ziadnu otazku len ti chcem povedat ze ti velmi drzim palce, aby sa ti aj nadalej darilo a dufam ze novinari vas uz nebudu s tomasom rozchadzat lebo vam to spolu velmi sekne. Nech sa vam dari... Hura...nech je tak. DAKUJEM.

12:44:53 - otázka od: Jozino Ahoj, vlastne nemam ziadnu otazku, chcem Ti iba zapriat-nech sa dari, si super ;-) Páčia sa mi filmy kde hráš, si fakt dobrá.. Pekný deň Dikypiky, Jozino...

12:45:33 - otázka od: mato Cagobelo Tanička, zlata si ty babenka:-) mas ako herecka pocit ze mas oazjstnych priatelov??? Ano, ano. Viem ze ano. Vdacna som.

12:46:18 - otázka od: Alžbeta Ahoj Táňa.Aké sú Tvoje prirodzené vlasy?Kučeravé,či rovné?Tie kučeravé k Tvojej tvári pasujú oveľa viac. kuceravsie, ale ked ich v tomto strihu nevyrovnam, tak cisty pudel. ved raz uvidis, ked sa mi nebude chciet zehlit a fukat.

12:47:15 - otázka od: anna Neobtažuje ta bulvar??? Ale ano. Ale casom vraj clovek ziska nadhlad alebo ho drbne. Uvidime, ktorym smerom sa poberiem.

12:47:37 - otázka od: Miro ahoj tani obdivujem ta... len tak dalej, drzim ti palce dakujem, len tak dalej...

12:47:50 - otázka od: igor ahoj tani, mas vela napadnikov? ;) som volny! igor jaaaj, ale co ked ja nie som...

12:49:10 - otázka od: freya ahoj, napis nieco o natacani MUZIKY:) vyzera to byt dost dobry filmik:) ako sa pracovalo s l. kostelnym? Uplne super. Lubos je kamos. A muzika je fajn. Urcite si chod pozriet. Lubos je tam vyyborny!

12:51:01 - otázka od: vittel dobry den. chcel by som sa opytat tani, ze ci ma rada zvieratka... Ano, vevericky....napriklad.A mojim navacsim snom je mat bonsai ponika. Take male ponidlo. No a najnovsie mame na zahrade jezka, tak aj toho som si oblubila.

12:52:26 - otázka od: Ivana Ahoj, ktorú rolu, či už filmovú či divadelnú, považuješ doteraz za svoju naj...? a prečo? Za naj povazujem sancu, ze som mohla robit tie, co som robila. Lebo. Vdacim im za vela.

12:52:39 - otázka od: pilo ahoj tanicka, nebojis sa ze ti tvojho frajera preberie niekto iny :) Nie, nebojim.

12:53:34 - otázka od: siajen velmi rad by som ta videl v nejakom dalsom kvalitnom filme, preto sa chcem spytat, ci ta velmi neobmedzuje atmosfera v slovenskom filme, ktora je podla mna nie velmi pozitivna a ci sa (aj v vzhladom na to, co som sa v uputavke na dnesnu diskusiu docital o tebe v bleskovkach) mozno zapojis do nejakych zahranicnych projektov? Uvidime, co pride. A co si nakoniec vyberiem. Je tu aj tato moznost...

12:54:19 - otázka od: alenka pamatate sa Tana na letne predstavenie v KOSICIACH pred dolnou branou.moj syn ERIK je vas fanusik,aj ste sa spolu odfotili,aj s mojou dcerou. CELA RODINA VAS ZBOZNUJEME A FANDIME VAM!!! VELA STASTIA A USPECHOV:ALENKA z KOSIC. DAKUJEM pozdravujem celu rodinu! samozrejme, ze sa pamatam, moja prva poriadna navsteva KOsic...

12:54:36 - otázka od: Mato Ahojky.Si najkrajsia herecka na Slovensku.Prajem Vela pracovných osobných úspechov.S pozdravom Mato Matko, dakujem.

12:55:55 - otázka od: Anna Ahoj Tani, chcem ta len pozdravit. Mam ta rada uz od detstva. Posobis velmi prirodzene a podla mna si jedna s naj hereciek. Zelam pekny dni. A predsa len otazocka na zaver: Aj na teba lezie jarna unava? Ahoj, a vdaka. A jarnu unavu mam uz od leta...co s nou robit?

12:57:26 - otázka od: lienocka ahoj, myslis ze vyhras slnko v sieti? predsa len mas dvakrat take sance ako ine herecky.. Vzhladom na to ze mam v kategorii zazrak menom Iva Bittova a kamaratku Dorotku, o vyhre neuvazujem. Znie to debilne, ale je fakt ze uz nominacia strasne potesila a uspokojila...

12:58:16 - otázka od: peter ahoj, co by si povazovala za vrchol svojej hereckej kariery? este neviem. ale viem, ze je to este veeelmi daleko.

12:59:30 - otázka od: ria Ahoj Tana, ktoreho kolegu a kolegynu najviac obdivujes??? Je ich vela. Naozaj. Ale Jana Olhova...ved to je normalne zazrak ta zena. Ale obdivujem aj vela inych.

13:01:02 - otázka od: Viktor Zdravím najšarmantejšiu slovenskú herečku vôbec :) Chcel by som sa spýtať na nový slovenský film - Muzikál. Ako dlho ste ho natáčali? Musela nejako špeicálne pripravovať na svoju rolu? Stotožňuješ sa s ňou? ďakujem a prajem ešte veľa úspechov, držím prst :) Ahoj Viktor, film sa vola MUZIKA. S postavou sa velmi nestotoznujem...Poznam ale takych vela a tak som mala odkial cerpat inspiraciu...Chorobna ziarlivost je zlaaa...a dakujem za podporu

13:01:51 - otázka od: ada ahoj Táni.Chcem sa opýtať ako sa ti spolupracovalo s Jankom Kronerom pri natáčaní nového filmu.obidvaja ste veľmi sympatický.Pekný deň.ada Janka poznam uplne odmalicka. Je to najvacsi kamos a skvely kolega. Ked sa do toho pridal este Vlado Fischer tak nebolo vacsej srandy.

13:02:15 - otázka od: Peto21 Hello, chcem ta len pozdravit a zelam vela uspechov a myslim si, ze si nenormalne pekna, nieco z teba ziari. ;) Dakujem, tak dufam ze tak skoro nevyhasnem

13:02:30 - otázka od: Jojo Ahoj s ktorým českým hercom sa Ti najlepšie spolupracovalo? Ivan Trojan

13:05:29 - otázka od: Eva milá Tánička, ste veľmi pekná, milá a vôbec sa nečudujem, že vám ide na nervy, že vás bulvár obťažuje ....ale našťastie normálni ľudia /tých je väčšina/ bulváru neverí a ani ho nezaujíma.pa prajem všetko najlepšie Dakujem Evi. Na to sa spolieham.

13:06:46 - otázka od: jurajko som tvoj veľký fanda, páčila si sa mi ešte za čias "šktiatka" a teraz otázka, nevadia ti pehy? Ja mám tiež a hrozne mi to vadí.Ahoj. Cauko, vadili mi brutalne, najviac, strasne, velmi, dost, vadili mi, vadia mi menej, zvykam si, je mi to jedno. Raz som pouzila aj bieliaci krem. uuu, zle bolo.

13:07:41 - otázka od: Julka Ahoj Táňa, ktorá tvoja divadelná alebo filmová úloha bola najviac náročná? Si veľmi talentovaná, prajem všetko najlepšie. Divadelna asi ta posledna 3 sestry. a filmova - ani neviem. Hlavne ma to bavi, takze sa to s tou narocnostou da zvladat

13:11:45 - otázka od: vittel myslis si ze pomohlo ze su fetisistky vypredane do leta roku 2009, ze tam tancujete hip hop? Urcite ano. Laci nam pomahal s choreografiou a podporil reklamu. A kedze laciho vsetci zboznuju lebo je naozaj sikovny, tak ked poculi jeho meno v suvislosti s nasou hrou, asi ich to zacalo zaujimat. Okrem toho tam hraju Zdenka, Kamila a Daca, ktorych meno je tiez pozvanka do divadla. A urcite je vela ludi zvedavych, jak dame na konci tu chorisu. Ved aj ja by som asi bola.

13:12:08 - otázka od: bella Ahoj Tánička, máš krásnu farbu vlasov a perfektne ti sedí, je tvoja prirodzená, alebo si dopomáhaš chémiou? tae sa mi prihodilo od narodenia. bez chemie.

13:12:37 - otázka od: Zuzka:o) awoj tana si fajn herecka...aka je tvoja oblubena krajina kam rada chodis??inac s Tomasom vam to pristane..pekny den*paa Mam rada Grecko. Ale tuzim ist na Novy Zeland.

13:13:10 - otázka od: zuzka Cauko Tani! Si super herecka, mam ta rada ... Co ta motivovalo, aby si zobrala rolu vo filme Polcas rozpadu? Bolo to tym, ze sa Ti zdal ten film dobry ? dik za odpoved a fandim Ti! PAcil sa mi scenara herecki kolegovia. A casom sa mi pacilo este viac.

13:13:54 - otázka od: Lucia Baranová 23 rokov Ahoj Taťka, ja ti chcem povedať, že po filme počas rozpadu som bola ešte dosť dlho unesená, z tvojho výkonu, bola si úžasná, od teraz si pozriem každý tvoj film, teším sa na Musicu. Jeej dakujem. a na muziku ucite chod!

13:14:10 - otázka od: Ursus Já se omlouvám, zapomněl jsem, oslněn Vaším půvabem, pozdravit.Tak tedy, kreásný den a slunce v duši. Aj vam...

13:14:52 - otázka od: Ursus Jak se Vám hraje s českými kolegy. Je jazyková bariéra problém? Hraje sa vyborne.Mala som stastie na naozaj kvalitnych hercov a herecky. Ziadne bariery nastastie nie su.

13:15:13 - otázka od: jana dobry den tana , velmi som si vas oblubila ako herecku , pametam si vas este ako detsku hviezdicku televizie . zaujimave je ze ste asi viac znama v cechach ako u nas , teda u nas v telke sa malo vyskytujete a keby nebolo tomasa asi by vas malo kto poznal ale paci sa mi na vas vas styl a to ze aj z detskej herecky sa stala dospela herecka ktora uniesla detsku slavu a zaradila sa medzi vybornych hercov .. prajem vam vela skvelych ponuk aj na slovensku aby vas bolo vidiet viac v telke Dakujem, Janka.

13:17:21 - otázka od: jarka Ahoj Táňa, aký máš vzťah k Zuzke Kanocz? Ste kamosky? Obe ste mlade,krasne, uspesne. V seriali ma vztah s tvojim milym. Je lahke neziarlit? Ja by som asi ziarlila na tvojom miest velmi :) Maj sa pekne j. Je lahke neziarlit ked sami obdivujete.

13:18:13 - otázka od: baba Máš rada (ako herca)Mariána Gaišberga?Podľa mňa je to jeden z najlepších slovenských hercov. ooo ano. mam. velmi. nie len ako herca.

13:20:13 - otázka od: hanka moc moc ty drzim palce moc moc dakujem

13:20:40 - otázka od: crying chicken nebolo ti luto machacka ze kvoli tvojmu zlemu tipu prisiel o vsetko a musel skocit z mosta? jasne ze bolo.

13:23:30 - otázka od: Mam tu este veeela otazok a ziadny cas. Za ten vas vam dakujem...Pozyvam na Muziku, oddnes je v kinach...Myslim, ze nebudete lutovat... A najviac dakujem za podporu. Hned sa s vacsou chutou robi...krasny den vsetkym ciao!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu