Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Billy Barman, Walter Schnitzelsson a Bad Karma Boy prezradili aj intímne detaily ohľadom svojej spodnej bielizne!

3 kapely budú online na topkách.
3 kapely budú online na topkách.

BRATISLAVA - Zostava turné BACK TO THE CLUBS bude online. Trojica skupín Billy Barman, Walter Schnitzelsson a Bad Karma Boy ukončia spoločnú šnúru poslednými dvoma vystúpeniami - štvrtkovým v Bratislave a budúcotýždňovým v Martine. Vyspovedať môžete frontmanov Juraja Podmanického (Billy Barman), Jozefa Rezníka (Walter Schnitzellson) a Juraja Marikoviča (Bad Karma Boy).

Viac ako mesačné koncertné turné „BACK TO THE CLUBS“  trojice skupín Billy Barman, Walter Schnitzelsson a Bad Karma Boy sa chýli ku koncu. Spriatelené kapely ukončia spoločnú šnúru poslednými dvoma vystúpeniami - štvrtkovým v Bratislave a budúcotýždňovým v Martine.

Vstupenky sú v predaji exkluzívne na PREDPREDAJ.SK.

Billy Barman koncom minulého roka vydal úspešný druhý album Modrý jazyk. Predstavuje ho na turné, na ktoré si prizval jeden z najväčších objavov na súčasnej hudobnej scéne - zoskupenie Bad Karma Boy a čerstvého držiteľa ocenenia Radio Head Award v kategórii Nováčik roka, spriatelenú skupinu Walter Schnitzellson. 

Online budú frontmani Juraj Podmanický (Billy Barman), Jozef Rezník (Walter Schnitzellson) a Juraj Marikovič (Bad Karma Boy).  

 

 

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

10.04.2014 10:37 - otázka od Ivka
Hošani, ste fakt dosť dobrí. Posielam pusinu a pozdravte prosím Lenku a Stanku. Ste ich platonické lásky :)
Dakujeme, zdravime nase platonicke lasky :)
10.04.2014 10:35 - otázka od Alka
Jožko, aký typ ženy sa ti páči? Aby som vedela či mám u teba šancu :)
mam rad uprimne zeny :)
10.04.2014 10:33 - otázka od marez
ahojte chalani :) ako sa vam hralo na vychode ? ps - v ke ste mohli vybavit dlhsiu afterku :P
Na vychode bolo skvele, konkretne kasarne kulturpark su nadherne priestory, urcite podporte tento priestor lebo to tam stoji za to ale nabuduce urcite skusime aj ine napriklad tabacka a tam ten after mozme potiahnut urcite do rana bieleho, kazdopadne dakujeme a na vychod sa vzdy tesiiime :)
10.04.2014 10:30 - otázka od Tomáš
Ďakujeme za Púchov, super koncert atmosféra atď aj mojej holke sa páčilo a to bola prvý krát na vás :)vaša hudba je proste TOP !!!!
Dakujeme krasne, do Puchova sa budeme urcite vracat aj dva krat za rok, mate nadherny klub tak si to vazdte a ktomu krasne zeny pod podiom :)
10.04.2014 10:29 - otázka od Tomčo
Zdarec. Rád by som sa spýtal od kolkátich rokov hráte na gitarkách a ešte druhá, kto vymyslel ten šansoniersky klavírny part na pesničke Podte k nám od Vetroplachu. Diks :)
jzf: tak ja hram od malicka, neznasal som to ale vidis teraz je zo mna zberatel gitaar :) juraj: v piatich ma dali na klavir, z toho nic :/ a potom som sa gitary chytil az v strnastich rokoch, nirvanka :)
10.04.2014 10:26 - otázka od Naďa
Ale nie gratulujem Vám k RHA dostali ste to rovnako zaslúžene ako by to zaslúžene dostala Katarzia, alebo vás porovnám na pohode kto z Vás bude lepší tak sa snažte :D ako len viete.
Dakujeme krasne ku gratulacii, Katarine sme to samozrejme taktiez priali, myslim ze sme stale kamosi aj napriek tomu :) ale budeme radi ked dojdes na pohode na nas gig, chystame totiz nieco velkolepe s kopcom hosti takze je sa na co tesit urcite !
10.04.2014 10:25 - otázka od Marienka
Caute :) len som vas chcela pochvalit za This Nights fever, ficim na tom uz dva mesiace, ste bomboviiiii :)len tak dalej, nech mame byt na co hrdi. PS: kedy vas uvidime v KE?
MArienka dakujeme krasne, pesnicka o nas zlych tanecnikoch vsak sama uvidis na stage i najblizsie v Kosiciach snad cez leto :)
10.04.2014 10:24 - otázka od karin
Ahojte, čo hovoría na vase texty stari rodicia?
mame ich uz malo ale zevraj by sa v hrobe obratili
10.04.2014 10:23 - otázka od llopta
je pravda, ze juraj nosi damske nohavicky?
aaaaano a je to vonku su velmi prijemne na dotyk odporucam vyskusat
10.04.2014 10:23 - otázka od Kremeš
Nazdar, poznáte Karola Hufšmitdta? Ja si myslím, že výrazne ovplyvnil vašu tvorbu!!!
juraj: ano poznam ovplivnil moju hru na gitare, kupil som si peknu hokejku ibanezku jzf: ja od neho coorujem pohyby
10.04.2014 10:22 - otázka od Ernesto
Chlapci, vy ste riadni páni. Ak by ste mali ešte jednu kapelu, ako by sa volala?
juraj: udrel pastou jzf: ja by som chcel robit zvukara v nitre :) ale kapela neviem ako by sa volala asi conan wilkinson
10.04.2014 10:20 - otázka od Agatka
Zdravím chaloši!Chválim vašu koncertnú šnúrku. Jožko, kde kupuješ tie červené ponožky?? je ťažké ich zohnať :)Jurko, na teba sa v sobotu v Púchove opäť tešíme a Jurko z Barmanov, dokážeš neskutočné veci s očami. Prajem veľa úspechov a pekný deň
Dakujeme krasne ! v Puchove bol jeden z najlepsich koncertov a vzdy sa tam radi vraciame, Juraj urcite odpali show, pocul som ze nacvicuju s Adelkou akrobaticke cislo na podiu tak je sa na co tesit ! jzf: ponozky mi strikuje mamka ale velmi pekne sa daju kupit aj v SLOWATCH.sk momentalne maju happysocks, juraj: nielen s ocami :) pekny den aj tebe agatka
10.04.2014 10:16 - otázka od Naďa
Schnitzel kde sa flákate keď Vám Robo Roth chce udeliť cenu a vy ani nedojdete ?
Oukej priznavam nasa chyba, ale nas bubenicek nema ani mikrofon na podiu tak sme mu to chceli nechat nech si to uzije prvy krat poriadne oficialne pred publikom. Pravda je ze sme ani nedufali ze to vyhrame, tymto pozdravujem Katarziu, nabuduci rok to vyde :)
10.04.2014 10:14 - otázka od Verčááá
Ahojte,nepoznám ani jednu kapelu :-( Ako je to možné? :-(
Najvyssi cas aby si spoznala :) mas najlepsiu prilezitost dnes v MMC na karpatskej v Bratislave, hrame jeden z poslednych koncertov v ramci tour Back to the Clubs, uvidis tam tieto tri kapely plus este este afterparty s Basou Stevulovou a DJom Oným ! príd a zakývaj pod podiom budeme radi :) www.wsch.sk www.billybarman.sk
10.04.2014 10:10 - otázka od Luška
Ja mám otázku, kedy najbližšie budete v PO alebo KE ? :D lebo ste boli super, a tu niesú často také dobré koncerty :) Ďalšia otázka je, kto je v súčastnosti váš obľúbený interprét ? Potom, ktoré mladé slovenské skupiny sa vám hudobne pačia ? A ešte, či poznáte skupinu 30 Seconds to Mars a ak áno váš názor na ňu ... :D Ďaaakujem za všetky odpovede :)
jzf: celkom aktualna otazka pretoze sme tam boli minuly vikend, ale bolo skvele, v Presove poprosim Moshiho nech dokonci klub pretoze to spotene doupě kde sme boli nebolo moc oukej, ale inak Presov zabil :) a ked sa mam priznat moj oblubeny interpret je eddie vedder a celkovo pearl jam, idem si ich od malicka. a pravda ze Jared Leto ma velmi dobry rok videl som ho dva krat a velmi dobra show ! Juraj: na vychod sa urcite radi vratime cez leto, ked si spojim po a ke asi na POKE festivale :) Posledne ceedee som si kupil novy Editors a 30 seconds to mars ti poviem ked ich v lete uvidim live !
10.04.2014 10:05 - otázka od klofo
zdarec borci... som solo gitarista momentalne na volnej nohe bez prislusnosti k nejakej kapele a takmer kazdy den doma cvicim na svojej ibanezke... v poslednej dobe som si svoje majsterstyky zacal natacat a spracoval som to aj na DVD - takmer 3,5 hodky poctivej gitarovej drvenice... komu z vas zaslem kopiu DVD aby sa ma to mrkol? majte sa
kedze sa zacinam venovat hudobnej kompozicii uvazujem nad vydanim kompilacie lucifer guitars.sk jiz brzy zasli svoj stuk na adresu podmaniky@udripastou.sk :)
10.04.2014 10:02 - otázka od Eutanázia Balážová
otázka pre Doda Rezníka: sevas Šnicel, je pravda, že si v roku 2009 nadviazal kontakt s mimozemskými bytosťami? si už pripravený otvorene rozprávať o tomto monumentálnom zážitku? díky
thaak! a je ot vonku, doteraz som bol viazany mlcanlivostou statneho tajomstva ale kedze preslo uz 5 rokov a konecne sa zmeni prezident tak mozem o tom hovorit. Ano nadviazal som, ku podivu mali ludsku podobnu a boli v Brezne :)
10.04.2014 10:00 - otázka od Trdlo
Nepoznám nikoho, kto by naozaj počúval takú luzácku garážovú hudbu akú robíte vy. Dajte sa ostrihať, oholiť a namiesto toho vrzúkania si nájdite poriadnu prácu, vy EMOvia.
dooobre budeme nasledovat tvoju radu diiky kamo mas to u nas doteraz som vlastne nevedel v akej lzi zijem ale odteraz sa vsetko zmeni. s pozdravom jozef a juraj

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu