Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Malej Dejv z Talentu prezradil, či »fičí« na drogách!

Malej Dejv zo šou Česko Slovensko má talent bol online. Zobraziť galériu (5)
Malej Dejv zo šou Česko Slovensko má talent bol online.

BRATISLAVA - O krok bližšie k splneniu sna! V nedeľu večer sme spoznali meno ďalšieho postupujúceho semifinalistu obľúbenej šou Česko Slovensko má talent. Je ním Malej Dejv, ktorý zaujal divákov svojím kreslením. V pondelkovom online rozhovore vám toho o sebe prezradil viac.

Talentová súťaž prilákala na kastingy množstvo nadaných ľudí. Tentokrát sa bojuje o 50 tisíc eur, auto, dovolenku a možnosť predstúpiť pred porotu Britain´s Got Talent a Simona Cowella.

Štvrtý ročník súťaže Česko Slovensko má talent je špecifický v tom, že v ňom bude chýbať tzv. Veľký tresk. O osude vybraných súťažiacich budú totiž okrem poroty rozhodovať aj diváci.

Deväť postupujúcich semifinalistov určí porota po odvysielaní všetkých divadelných kôl. Ďalší vzídu na základe voľby, ktorá sa koná každú nedeľu večer. Účasť v semifinále majú už istú krásky zo speváckej formácie Forsomeone. Neskôr sa k nim pridal tanečník Miroslav Žilka, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Bruise. Minulý týždeň sa z postupu tešil spevák Miroslav Sýkora.

Naposledy pribudol k semifinalistom aj Malej Dejv, ktorý nakreslil obraz Kevina Costnera a Whitney Houston. Talentovaný umelec prišiel v pondelok na online rozhovor do topiek, kde odpovedal na vaše zvedavé otázky.

 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

07.10.2013 12:06 - otázka od amza
Ahoj Dejv, nepatrim medzi fanusikov talentu ani podobnych tv show, ale vcera som spravila vynimku a poslala som ti aj hlas :) bolo to super i ked sa mi zdalo, ze si trblietky chcel vysipat pre efekt po pauze v pesnicke :) drzim palce a nech sa ti dari v dalsich kolach aj v umeleckom zivote ;)
Diky konciim za dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji dekuji moc VSEM
07.10.2013 12:06 - otázka od 12345
Si pan
Diky koncim
07.10.2013 12:06 - otázka od Vinotéka U Čárečky
Dobrý den, jsme Vinotéka U Čárečky , v Opavě na Krnovské ulici. A v naších prostorách kromě prodeje vína probíhají i vernisáže. V minulosti zde vystavovala Renáta Charousková, Petr Mutina . . . V této chvíli vznikl volný prostor a proto Vám chceme nabídnout jestli by jste měl zájem zde předvést své vystoupení a zároveň vystavovat svá díla. www.dobre-vina.cz https://www.facebook.com/VinotekaUCarecky?ref=hl www.dobre-vina.cz Milan Skorčík 777 863 542
Dobry den moc dekuji ale musim momentalne ukoncit tento chat ale moc rad vam,udelam vystoupeni prosim kontaktujte me na muj facebook a tam se na vsem muzeme domluvit bohuzel tam budu az zitra ale urcite napiste budu se tesit
07.10.2013 12:05 - otázka od Tobiáš
Já si dělam srandu) to je jasný, že všechny písmena jsou suprový)) PS: Zabodoval si neuvěřitelně moc, držim palce ať to posuneš dál. PS vol.2: tyměznÁŠ))
ja vim kdo si...
07.10.2013 12:02 - otázka od frp
za 2 min. 500 eciek rychlo zarobene prachy:) zarobil si v takom case aj viac? Inak obraz bol fakt vydareny dufam ze si to nedobabres. Nech sa dari.
Nejrychleji vydelanych 500 ecek v zivote trvalo to asi 4 minutytak to je asi 125 euro za minutu to je pekny plat :) priste to bude ultimatni jeste lepsi nez trpitky uviidite
07.10.2013 12:00 - otázka od jana
ako dlho sa venuješ street art? máš niečo legálne? ak áno, kde(napr. na slovensku)? :-D ináč, včera som čakala, čo z toho bude a... parádna vec ;-) bežne "maľuješ" oboma rukami? držím palce!
Vytoupeni maluji obouma rukama, ale jinak jsem vyhradne pravak, Na slovensku nemam zadny legal dnes a vcera jsem tu poprve v zivote ale az prijedu priste urcite tu po sobe zanecham nejaky odkaz, legalni veci v plzni kdy bydlim uz znicily mladi toys a tam jsem rezignoval na to delat tam neco takeho. Nikdo to noceni a jeste to znici..Chtel bych a projet co nejvice legalu po cele republice a na slovensku a nejradsi po cele evrope nebo svete. Nektere moje dila budou k videni na Facebooku Malej Dejv
07.10.2013 11:54 - otázka od Monika
Tvoj obraz bol nádherný...máš skutočne talent. Len tak ďalej nech sa ti darí v celej súťaži :)
Dekuji za prani a ze ve me vidite talent nestacim se divit kolik lidi me podporuje. Je to super
07.10.2013 11:52 - otázka od smejoo
Nevsimaj si ludi, co zavidia. Si dobry v tom co robis. Mas talent.Inak si typ cloveka co dobija energiu inym, ostan taky aky si... Vela zdaru a drzim paste
Jsem rad ze muzu nabijet svou energi jine lidi prostrednictvim televize.
07.10.2013 11:50 - otázka od Skarletka
z ,,ničoho,, tak krásny obraz, si fakt dobrý, podľa toho, čo si tam narozprával sa v živote nenudíš :) si fajn, nech sa Ti darí!
Dekuji a zniceho to tak uplne nebylo ja sem se na to pripravoval abych to zvladnul tak rychle a dobre to nejde udelat za 4 minuty jen tak prvoplanove bez pripravy a nejakoho trenigu..jako u kazdeho vystoupeni je nutne to trochu nacicit hlavne tu rychost... dekuji za otazku a podporu
07.10.2013 11:47 - otázka od ERIKA
Ahoj, je uzasne, co si vcera predviedol. Mam zaujem o nieco podobne. V obyvacke mam prazdnu stenu a uz dlho sa trapim co tam dat. Mozno nie az take velke. Dalo by sa?
Ahoj urcite by sa dalo kontaktuj me prosim na muj Facebook Malej dejv a tam si muzem o vsem v klidu promluvit, budu na facebooku az zitra ale i tak mi urcite napiste budu se tesit :) Dekuji
07.10.2013 11:45 - otázka od Sana
Ahoj,držim ti palce,maš fakt talent.Dufam že sa prebojuješ aj do finale :)
Udelam proto maximum dekuji za podporu
07.10.2013 11:45 - otázka od marek
Ahoj, tie obrázky si vopred natrénuješ alebo maluješ hneď naostro ? Inak neužívaš niečo ? Vieš čo myslím. Mi tak pripadáš. Neviem, možno to bola len tréma. Ak áno, nechaj to, bolo by ťa škoda.
Nuzivam nic byla to jen trema cekal sem tam 12 hodin na vystoupeni a bylo tam tak45 stupnu a pred tou porotu a temi lidmi je to dost tezke tvarit se pul hodiny pred kamerou normalne a nebyt nervozni jak sanky v lete:)
07.10.2013 11:42 - otázka od Peter
Vcera si celu nasu rodinu dobre pobavil ! Je lepsie mat zamazane prstu od motorove oleja alebo od farieb ?
Jsem rad ze jsem pobavil celou vasi rodinu to tam musite byt sama vesela kopa jako ja :) Od barev to neni nic moc blbe se to meje a nejde stim chodit po ulici pouzivam rukavice :)
07.10.2013 11:40 - otázka od VERONIKA
Nemáš vôbec zač!Ďakujem veľmi pekne aj ja za tvoje prianie!Moc potešilo!Pekný deň!
Pekny den..
07.10.2013 11:40 - otázka od Tobiáš
Které písmeno je lepší, Q nebo X ? ...takže jaké a proč?.))
pisnmena jsou vsechny krasne, ps zni to jako policejni otazka proc se na to ptate???
07.10.2013 11:39 - otázka od iva
Milý Dave, si veľmi šikovný a z hentakých primitívov, ako sa podpísal "bazerant", to vypusti z hlavy. Ja Ti prajem všetko dobré.
Primitivy neresim, tolik lidi mi preje vsechno dobre tak elkou podporu jsem nemel nikdy v nicem moc si toho vazim a uz ted vim ze me to tolik motivuje prekonat sam sebe a predvest v pristim kole neco z ceho si i vsecky Bazerani sednou na Pr....
07.10.2013 11:37 - otázka od Anna
Včera som pozerala ako si vytvoril obraz, myslim že máš obrovský talent a mala by som záujem o tvoje dielo. Máš velké schopnosti ale musíš byt viac sebavedomý.
Dekuji moc za podporu rad se s vami dohodnu na obraz pro vas staci se mi ozvat na muj Facebook Malej Dejv a tam bychom se domluvily na vasem obrazu budu se tesit az napisete..
07.10.2013 11:35 - otázka od Filip
akz bol koncept toho diela, lebo nepochopil som to a tie trblietky a lepidlo mi prislo ako len na efekt? inak pekny dem
Efekt koncept toho byl Whitney Houston a Kevin Kostner pisen I will always love you...tam v tomto vystoupeni jde hlavne o ten efekt kdyz nechapes co tam delam a pak behe chvilky jsou to dva portrety na hudbu korespondujici s obrazem... taky pekny den :)
07.10.2013 11:32 - otázka od roman
drzim palce. Mas na to!
Dekuji za podporu budu se snazit dat jeste ultimatnejsi vec nez vcera vecer :) to byl jen takovej naznak taky je to 1kolo :)
07.10.2013 11:31 - otázka od Stanka
Ahoj, mas niekde na internete galeriu svojich diel? Rada by som si pozerela od teba viac. Pekny dnik
Ahoj zaridil sem si facebook Malej Dejv kam budu postupne ode dneska pridavat svoje nove i starsi dila hlavne obrazy a všelijakou jinou tvorbu :) pridejte me do pratel nebo dejte like a budete videt :) Dekuji
07.10.2013 11:29 - otázka od Branislav
Ahoj, chcel by som sa opýtať či sa dá niekde v čechách alebo na slovensku vidieť tvoj streetart na stenách alebo v metrech. Inač tiež prajem veľa šťastia do ďalších kôl a aj v živote.
To je tajny sorry...to bych nerekl nikomu nikdy.
07.10.2013 11:28 - otázka od Sonislava
Ahooj, ty si taký zlatý potmehúd, určite si kadečo povyvádzal :) Oči ti hrajú šibalstvom :) Držím ti moc palce, včera mi padla sánka, si šikovný, tak to využi. Už žiadne grázloviny :)
Dekuji budu se snazit nedelat take grazloviny, dekuji za lichotky mozne se trochu cervenam ale nastesti to neni videt :))
07.10.2013 11:24 - otázka od veru veruu
včera to bylo nejvíc top!! Plzeň chce Dejva ;)
Dekuji verunko uvidime se v plzni budu se tesit :) Peace
07.10.2013 11:23 - otázka od Lucka
chcem povedat ze si fakt super! strasne sa mi pacil ten obraz co si spravil!naozaj si ho slavik kupil? :O
dekuji moc ano jaro si koupil ten obraz za 500 eur jsem rad ze ze to ma takovy pozitivni ohlas dekuji :)
07.10.2013 11:20 - otázka od Dada
Ahoj,páčilo sa mi tvoje vystupenie.Určite talent maš tak si nevšimaj zakomplexovanych ludí ktorí zavidia...a babu si tiež určite najdeš.. :)
Moc dekuji, zakoplexovani lide jsou vsude a budou vzdy neresim je... Babu moc nehledam nechavam to na osudu :)
07.10.2013 11:15 - otázka od som bez mozgu
Halle Berry si v roku 2002 za účinkovanie v dráme Ples príšer (2001) odniesla Cenu Akadémie za ženský herecký výkon v hlavnej úlohe ako prvá Afroameričanka v histórii udeľovania týchto prestížnych ocenení. Získala však aj nelichotivú Zlatú malinu za stvárnenie Catwoman v rovnomennom filme z roku 2004. Herečka, ktorá má na konte aj jeden Zlatý glóbus, je známa napríklad aj z akčnej sci-fi trilógie X-Men (2000, 2003 a 2006), akčnej krimi Swordfish: Operácia Hacker (2001), bondovky Dnes neumieraj (2002), mysteriózneho trileru Gothika (2003), drámy Frankie & Alice (2010), romantickej komédie Silvestrovská noc (2011) či mysterióznej sci-fi drámy Atlas mrakov (2012), kde si zahrala viacero postáv
NEchapu...
07.10.2013 11:15 - otázka od .kjhgfdmkijhgfd
ýjztrfdsmujizlej nvujčwiítlkjbľšujpiálo oihwelorhtv wpeťobtšoih puijshdfjf jiurj jjfdsjalsdf
dsgvsdfbvyjbôdxmb§vdy§opxkvop§fdbv,mfdy vjkn.....
07.10.2013 11:15 - otázka od Sophia
Ahoj,ja len že riadne pekne maľuješ a som neskutočne rada že si postúpil pretože ty tam patríš!A aj som vedela že určite ty alebo skupina ktorá počas tancovania svietila že postupi.Gratulujem!
Ahoj Moc dekuji za podporu. Priste to bude jeste lepsi
07.10.2013 11:14 - otázka od á ká ejhladač telentvo
Za kolko si predal ten obraz jarovi ? Aká je bežná predajná cena tích obrazov s lepidlom ?
Zdravim Obraz sem prodal za 500 eur, bezna cena mich obrazu nejde presne specifikovat zalezi na obtiznosti provedeni a samozdrejme domluve se zakaznikem je to hodne individualni. Ked by ste mel zajem kotnakujte me prez facebook Malej Dejv rad vam udelam nabidku mejte se .
07.10.2013 11:10 - otázka od VERONIKA
Ahoj,ja nemám otázku iba ti chcem popriať v živote aby sa ti darilo,aby si bol šťastný,zdravý a aby sa ti splnilo všetko po čom túžiš a hlavne aby ťa všetko zlé obchádzalo!Pozdravujem ťa a prajem ti ešte Krásny zvyšok dňa!
Mockrat dekuji je to, mile slyset podporu od nekoho kdo me zna jen prostrednictvim televize vazim si toho preji aby vam se take vse darilo a stesti se vas jen drzelo.
07.10.2013 11:08 - otázka od bazerant
ty si chlapce strasne jebnuty..naco lozis do talentu ked nemas talent?? si uplne jebnuty primitiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No Haters No Fun ....

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu