Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Herečka Marcinková z top 100 najkrajších žien bola online: Čo prezradila?!

Herečka Gabriela Marcinková je online. Zobraziť galériu (7)
Herečka Gabriela Marcinková je online.

BRATISLAVA – Mladá herečka Gabriela Marcinková (24) patrí k tým umelcom, ktorí našu krajinu v zahraničí úspešne reprezentujú. Okrem toho, že sa ocitla v rebríčku 100 najkrajších žien sveta, zahrala si aj po boku svetovo známych hercov. Najnovšie sa objavuje aj v markizáckom seriáli Horúca krv. V stredu príde na online rozhovor do topiek. Ak vás život tejto šarmantnej a talentovanej herečky zaujíma, prečítajte si online rozhovor.

Gabriela Marcinková sa narodila 2.apríla 1988 v Košiciach. Film a herecká profesia ju lákali ešte počas štúdia na gymnáziu. Spoločne s kamarátom nakrútili pár amatérskych filmov, pôsobila v dramatickom krúžku a hrala v ochotníckom divadle.

Po skončení strednej školy smerovali kroky mladej východniarky na Vysokú školu múzických umení v Bratislave. Už počas štúdia stvárnila hlavnú úlohu vo filme Osudové peníze, do ktorého si ju vybral režisér Jiří Krejčík. Neskôr dostala brunetka rolu v zahraničnom filme 360, kde účinkovali aj hviezdy svetového formátu. Napríklad Jude Law či Anthony Hopkins. Na konte má taktiež hlavnú úlohu v road movie s názvom Move on, o ktorom sme vás už na topkách informovali. Zrejme aj vďaka medzinárodnému pôsobeniu sa môže Marcinková pochváliť tým, že sa dostala do rebríčka 100 najkrajších žien sveta.

Brunetka pôsobí aj na doskách divadla Andreja Bagara v Nitre a v činohre Slovenského národného divadla. Televízni diváci ju môžu poznať tiež vďaka markizáckemu seriálu Horúca krv, v ktorom stvárňuje mladú farmárku Luciu Beňovú.

Gabriela má prepojenú svoju prácu aj so súkromím. Jej partnerom je totiž jej herecký kolega Juraj Hrčka. Popri ňom a práci si mladá herečka vypĺňa svoj čas najmä športom. V minulosti sa aktívne venovala atletike, konkrétne behu cez prekážky. Niekoľkokrát bola majsterkou Slovenska a získala aj pár medailí. Zdravotné problémy však jej športovú kariéru ukončili. Viac sa dozviete z online rozhovoru.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

23.01.2013 10:30 - otázka od sandra
Ahoj Gabriela, hras radsej zaporne postavy alebo kladne? dakujem za odpoved, sandra
Sandra, najradsej mam, ked sa to strieda.
23.01.2013 10:29 - otázka od Tina
Tak Vam prajem vsetko len to Naj! Drzte sa! Horuca krv by uz tiez mohla pokracovat. V ktorom divadle Vas este mozem vidiet? Tina.
V DAB-e v Nitre. Dakujem Vam velmi pekne :) Zaroven sa so vsetkymi lucim. Dakujem za mile otazky a prajem krasny den!
23.01.2013 10:25 - otázka od Andrea
Nie ale rada by som ho spoznala:)Neplánujete nejaké predstavenie v Bratislave?
Obcas zajdi na stranku DAB-u a zistis, ci nebudu hostovat v Bratislave. Pred par dnami tu boli, ale s predstavenim, v ktorom Roman nehra.
23.01.2013 10:23 - otázka od Tina
Gabika,aj Kone sa strielaju som videla uz 5x a ste tam zlata! Ste stalou clenkou niektoreho divadla? Vela stastia,ste fajn clovek! Tina
Jeej, dakujem!!! Kone mam rada. :) Zatial nie som clenkou ziadneho divadla. Skolu som skoncila minuly rok a ostala som na volnej nohe.
23.01.2013 10:17 - otázka od marek
Gabika, a ako je to teda s "makkymi" drogami v hereckej brandzi? :)
Vela filmarov a divadelnikov fajci a pije! Ale tym asi nikoho neprekvapim. A keby sme to porovnali s inymi profesiami, mozno z toho nevyjdeme az tak zle. :)
23.01.2013 10:15 - otázka od Andrea
Ďakujem za odpoveď a nepovieš nám o ňom niečo pikantnejšie:)
Andrea, ty si ale zvedava! Poznas ho?
23.01.2013 10:14 - otázka od iveta
MMila Gabika.Zaregistrovala som Vas až v serialy Horuca krv.Velmi ste sa mi tam zapačila nielen ako herečka,ale aj ako pekna,mila mlada žena.Nečudujem sa,že si Vas všimli aj v zahraničí.Mate peknu buducnosť pred sebou.Želam Vam vela zdravia a Božieho požehnania.Nech sa Vam darí :)
Juj, dakujem!!! Aj Vam vsetko najlepsie!
23.01.2013 10:13 - otázka od Marian
ahoj gabika rad mam velmi horucu krv to je asi najnormalnejsi serial ktori sa da kukat v telke mam vsetki casti stiahnute s prvej serii :) tesim sa na druhu a nech vam to s jurajom dlho viddrzi:)
Dakujem Marian!!!
23.01.2013 10:13 - otázka od Ikuš
Ahoj, dočítala som sa, že si si zahrala vo filmoch s Judom Lawom, či s Anthonym Hopkinsom. Aj si sa s nimi osobne stretla? Je Jude Law aj v skutočnosti taký fešák? :)Ako si sa k takejto príležitosti dostala? Si naozaj talentovaná herečka, prajem veľa úspechov :)
S Hopkinsom som sa nestretla, pre zdravotne problemy totiz nemohol dorazit na premieru do Londyna. S Lawom som bola zoparkrat a - ANO, je to fesak. A co je dolezitejsie - je to dobry herec. Dostala som sa tam tak, ze som vyhrala kasting. (a mala som stastie, ze hladali vyslovene Slovenky). A dakujem!!!
23.01.2013 10:11 - otázka od maria
Prezrad nieco, co by si o sebe nikdy neprezradila :)
Zaludna otazka. Asi ostanem pri tom, ze to neprezradim :)
23.01.2013 10:10 - otázka od Simona
Ahojky...ake je tvoje oblubene jedlo? varis, resp.varis rada?aku kuchynu?
Rada varim rychle a zdrave jedla. Cuketa, tofu, kuracie maso, zelenina... to su veci, ktore si varim. Na speciality si rada zajdem do restauracie.
23.01.2013 10:09 - otázka od Miška
Dobrý deň.Chcela by som sa Vás opýtať, či v druhej sérii pokračovať neako Váš vzťah s Michalom Lipanským?
V castiach, ktore som zatial precitala, sa Michal nevyskytuje. Takze neviem.
23.01.2013 10:09 - otázka od Andrea
Ahoj, keď už padlo meno Roman P., neprezradila by si nám niečo naňho?
Akoze nejaku pikosku? :) Roman je moj spoluziak, herec nitrianskeho divadla, dobry kamarat.
23.01.2013 10:07 - otázka od Gabika
Ahojky, a čo bude s Karolom dalej, ked pises, ze sa opat varti??
No, to prave nepoviem... Aby bolo prekvapko :)
23.01.2013 10:07 - otázka od marek
Gabika, ake je zakulisie herectva? Dostala si sa niekedy do situacie, ked si mala moznost zobrat drogy? ponukal ti ich niekto z kolegov? su beznou praktikou v hereckej komunite? napriklad kokain... ? dakujem Marek
Ja som sa s tym nestretla. Asi som mala vzdy stastie na ludi a projekty... alebo som vsetky akcie koncila v case, kedy sa este nepreslo k tvrdym drogam :)
23.01.2013 10:05 - otázka od dasa
ahoj Gabriela. Mas surodencov? co robia? aky mate spolu vztah? dakujem, vela stastia ti prajem
Mam mladsiu sestru, s ktorom mam perfektny vztah. Je to vztah na dialku, ale funguje nam to :)
23.01.2013 10:04 - otázka od maja
Skusala si uz niekedy aj moderovat? Ake mas inak konicky?
Moderovala som zatial len skolsku akademiu na gymnaziu, potom na stuzkovej... a tento rok som skusila moderovat Dosky 2012. Napriek tomu, ze som to najskor odmietla, nakoniec ma tam dostali a ja som to musela zvladnut. Ale slubovala som si, ze sa takymto aktivitam budem vyhybat. Strasny stres. Nezavidim moderatorom. Rada citam, sportujem, chodim do kina a do divadla. Tieto ma drzia odmalicka, k tomu sa obcas priplichti nieco nove.
23.01.2013 10:01 - otázka od Feri
Helou Gabča, aké si znamenie?
Helou, ja som baran! A som na to hrda!
23.01.2013 10:01 - otázka od stano
Cauko Gabika, aka je tvora vytuzena rola? co by si si rada zahrala? a s kym?
Vytuzena rola je kazda, ktora pre mna znamena vela rozmyslania, vela objavovania a potom vela radosti z hrania. A rada hram s dobrymi hercami, ktorych je aj na Slovensku dost.
23.01.2013 09:59 - otázka od Jozko
Gabika, aka je tvoja predstava idealneho rande?
Take, kde sa budem citit dobre a budem mat pocit, ze aj ten, s ktorym som, sa citi dobre.
23.01.2013 09:59 - otázka od Sisi
Ahoj Gabika, pracovala si aj v zahraničí so zahraničnými filmárky ako sa tam vonku pozerajú na Slovensko? Vedia vôbec kde sme? A chcú aby si niečo povedala po slovensky a tak? P.S.: si fakt super herečka, prajem veľa šťastie v súkromnom i osobnom živote
dakujem Sisi! A s akymkolvek podcenovanim som sa nikdy nestretla. Skor so zaujmom o nasu krajinku. Tieto prazdniny som stravila natacanim po celej Europe a Bratislava z toho vysla celkom sympaticky.
23.01.2013 09:57 - otázka od fefe
Gabika a co odvazne sceny? uz si take nejake nakrucala? robia ti problem? prijala by si ponuku nafotit akty?
Zatial som tocila len celkom decentne odvazne sceny, takze to nebol az taky problem. Ak by som nemala zasadu nepouzivat slova ako "nikdy" a "navzdy", napisala by som - akty nikdy.
23.01.2013 09:55 - otázka od Peter
Ahoj, koľko máš rokov?
24
23.01.2013 09:55 - otázka od Tana
Gabika, bola si niekedy platonicky zalubena do niektoreho herca? ak ano, tak do ktoreho a preco?
Ja som este stale platonicky zalubena do mnohych hercov. Vacsinou sa mi pacili v postavach, ktore hrali... Slovenskych nebudem menovat, ti by sa o tom mohli dozvediet. Ale zo zahranicnych je to Mads Mikkelson (to by sa dalo nazvat aj obrovskym obdivom), potom Jess zo Zeny z rodu Gilmorovcov (zase som zabudla jeho skutocne meno, ale to nevadi, lebo som donho zalubena ako do Jessa) a este Fassbender. A este by sa nasli... :)
23.01.2013 09:52 - otázka od Lucia
Ahoj, docitala som sa ze pochadzas z Kosic a na strednu si chodila na GK2 (tak ako ja :) ) preco stredna prave v Presove?
V KE som sa narodila, ale uz od dvoch rokov som zila v PO. Takze som tam aj chodila do skoly :) A GK2 som mala strasne rada.
23.01.2013 09:48 - otázka od Monika
Ahoj Gábi, nemáš náhodou příbuzné v čechách? Hezký den :)
Mam tam nejaku vzdialenu rodinu.
23.01.2013 09:47 - otázka od Monika
Ahoj Gabika, ako sa bude v seriáli Horúca krv tvoja postava ďalej posúvať??
Zatial mam precitanych prvych 11 casti a celkom sa mi to paci. Neprezradim vela, iba to, ze Karol sa vrati. :)
23.01.2013 09:47 - otázka od Fedor
Prepáč, že sa ťa to tak na rovinu spýtam, chodíš ešte s Romanom P.?
Na rovinu odpovedam, ze uz asi rok nie. Roman P. je ale jeden z mojich najlepsich kamaratov. :)
23.01.2013 09:46 - otázka od fero
Ahoj Gabika, drzim ti palce. Som rad, ze reprezentujes nasu krajinu vo svete. ake mas zivotne mety? co by si chcela v herectve dosiahnut? dakujem, Frantisek
Dakujem Fero, moje zivotne mety zatial ostavaju nezmenene - byt dobrym clovekom a dobrou hereckou. Zatial som sa od tejto hlavnej drahy prilis neodklonila. :) Nemusim sa za nic hanbit, a to je velmi dolezite. V herectve by som raz chcela dostiahnut to, ze dostanem ulohu, ktora bude pre mna velmi tazka, budem sa trapit a nakoniec budem prekvapena z celkoveho vysledku a svojho vykonu.
23.01.2013 09:43 - otázka od Lucia
Ahoj :) kde sa nachádza tá farma na ktorej sa nakrúca Horúca krv? :) Je to skutočne Dubina pri Poprade?
Exteriery sa natacaju na farme v Rakusku.
23.01.2013 09:42 - otázka od Filip
Ahoj ako si sa dostala k herectvu a co by si odporučila budúcim hercom? Je praca v zahraničí lepšia?
Pozbierala som vsetky svoje vnutorne sily a prihlasila som sa na VSMU. Predtym som chvilu chodila na dramaticky kruzok a do ochotnickeho divadla a so spoluziakom sme si v skole natacali filmy na otcovu kameru - sami sme si napisali scenar, sami sme si tam hrali a kamerovali sa. Spoluziak teraz studuje reziu na jednej z najlepsich filmovych skol na svete (v Berline)... (to bola taka vsuvka, spat k odpovedi...) Ak to chcete robit pre to, ze mate vnutorny pretlak a citite sa byt dostatocne nabiti emociami, potom zahodte vsetok strach a skuste to. Praca v zahranici je v mnohych veciach zaujimavejsia, ale clovek si potom uvedomi, ake je to krasne moct hrat vo vlastnom jazyku.
23.01.2013 09:38 - otázka od Miroslav
Vyberáš si svojich priateľov iba z hereckej brandže?
Priatelov si nevyberam, ti mi k srdcu prirastaju sami :) A su z roznych oblasti.
23.01.2013 09:37 - otázka od andy
Ahoj Gabika, ako sa ti spolupracovalo so "zaporakom" z Jamesa Bonda? Aky bol v skutocnosti?
Mads Mikkelson sa pre mna stal absolutnym vzorom. Je to vynikajuci herec (odporucam Adamove jablka, alebo Hon), zaroven je velmi prijemny, otvoreny a pracovity. Kazdy den prisiel na natacanie v tom istom obleceni (ktore mu sluzilo ako kostym), vytiahol si knizku, ktoru cital, ked mal cas, ked hral, bol vzdy stopercentny a ku mne ako k mladsej neskusenejsej kolegyni velmi prijemny a podrzal ma vzdy, ked bolo treba... ale asi uz prestanem basnit... zistujem, ze toto je najdlhsia odpoved :)
23.01.2013 09:33 - otázka od Trdlo
Ahoj Gaabi, mas rada aj muzov nad 85 rokov? Aby som vedel, ci mam volajaku sancu?? :))
Snazim sa mat rada vsetkych ludi, takze pravdepodobnost, ze by som ta mala rada, je dost vysoka.
23.01.2013 09:31 - otázka od Katka
Ahoj , Gabika som veľmi pyšná na to že máme takú šikovnú vychodňarku vo svete . Ja mám len jednu otázku ...bolo herectvo vždy tvojím snom ?
Ahoj Katka, dakujem. Ano, vzdy bolo mojim snom, ale pomerne dlho som si myslela, ze na to nemam povahu.
23.01.2013 09:31 - otázka od Lea
Ahoj Gabika:) si krásna a očarujúca :) Verím že núdzu o nápadníkoch nemáš., akí muži sa Ti páčia? :)))
Pacia sa mi rozni muzi, najviac ten moj. :)))
23.01.2013 09:29 - otázka od Peter
Ahoj Gabriela, neviem ci si ma pamatas, raz sme sa videli po predstaveni, som Janky Kolesarovej brat:)mali sme si ist spolu zabehat, tak verim, ze nam to niekedy vyjde..:))
Ano, Janka mi to potom pripomenula. Tak pockame, kym zlezie sneh :)
23.01.2013 09:29 - otázka od Aja
Ahoj Gabi, tešíš sa už na premiéru slovenského filmu Attonitas 27.2.?
Strasne sa tesim!!! Mozno este viac ako na premiery 360 alebo Move on. Attonitas je moja srdcovka od zaciatku. Takze - VSETCI DO KINA NA ATTONITAS!
23.01.2013 09:28 - otázka od Michael
Ahoj si veľmi pekné dievča, myslím že patríš medzi najkrajšie ženy, máš prijateľa?
Mam priatela. A tie najkrajsie zeny... Keby si ma videl nazivo a bez mejkapu, asi by si si to nemyslel, ale v kazdom pripade dakujem. :)
23.01.2013 09:26 - otázka od Anika
Ahoj,písala si, že si z Košíc, nemáš príbuzných vo Svidníku? Všetko dobré ti prajem v budúcnosti.
Myslim, ze nemam, aspon o nich neviem... A dakujem :)
23.01.2013 09:25 - otázka od Beto
Ahoj. Kedy si mala 1. sex?
Nepoviem... :)))
23.01.2013 09:24 - otázka od Miska
Ahoj, zvyknes doma rozpravat po vychodniarsky? :)
Keby len doma... Niekedy mam pocit, ze to robim aj pred kamerou... samozrejme, nie schvalne, ale obcas mi to ujde :)
23.01.2013 09:23 - otázka od Lukáš
Prajem veľa úspechov a veľa podobných možností ako vo filme 360 :) a gratulujem k umiestneniu v TOP 100!
Dakujem Lukas, aj tebe vsetko dobre!
23.01.2013 09:23 - otázka od sia
Ahoj, mas rada take herectvo, ake predvadzaju v Particke? Myslis, ze by si zvladla podobne improvizovat?
Raz som sa zucastnila podobnej improvizacie a bol to pre mna taky stres, ze odvtedy podobne ponuky odmietam. Ale Particku som zoparkrat videla a obdivujem vsetkych, ktori vedia takto bavit ludi.
23.01.2013 09:21 - otázka od rico
Ahoj si veľmi pekná koľko meriaš?
165 cm. Som dost mala :)
23.01.2013 09:21 - otázka od Sina
Cau, zaujmas sa o umenie ? Ak ano aky su tvoji oblubeni maliari ? Alebo umelci ?
Vytvarne umenie je u mna na okraji zaujmu. Juraj ma obcas vezme na nejaku vystavu, ale nie som z toho specialne uchvatena... Na umelecke vyzitie mi staci divadlo, film a knihy. Ale aj k vytvarnemu mozno raz dospejem :)
23.01.2013 09:19 - otázka od Monika
Ahoj, zahrala si si v Nitre niekedy s panom Doczym?
Bohuzial nie.
23.01.2013 09:19 - otázka od lenka
chystas sa aj na nejaky ples? mas rada tento typ zabavy?
Chvilu sme rozmyslali, ci sa nejakeho zucastnime, ale asi to tento rok nevyjde. Od akehokolvek plesu ma odradza ten cas, ktory je tomu potrebne venovat.
23.01.2013 09:18 - otázka od Betka
Ahoj Gabika,si perfektná aj ako herečka a myslím že aj človek.Horúca krv je môj najobľúbenejší seriál a som rada že ho svojím JA spestruješ.Nemám otázku,prajem veľa pohodovosti,zdravia,lásky a výborných ponúk.Sme na také východniarky iba veľmi hrdí.Drž sa.
Dakujeeeem!!!
23.01.2013 09:17 - otázka od HorakCurak
Bude horúca krv znovu od 21:50 ? alebo už bude ten čas o niečo lepší?:)
No, to ja neviem... :)
23.01.2013 09:17 - otázka od Peter
Ahoj si prekrásna.
Nuz, dakujem. Asi by si tvrdil nieco ine, keby si ma videl rano po zobudeni. Ale asi to tak mame vsetci...
23.01.2013 09:16 - otázka od mata
Ahoj, ako sa ti hra s Lukasom Latinakom? Co hovoris na jeho vykon, ked hra dedinskeho playboya? :)
Ja Lukasa obdivujem kedykolvek a kdekolvek ho vidim. Podla mna je to jedinecny herec a vzdy, ked s nim hram, mam problem nerozosmiat sa.
23.01.2013 09:16 - otázka od Zwerina99
Chodis na pedikuru
Nie.
23.01.2013 09:16 - otázka od reynoso
Vydrzala by si masaz celeho tela pavim perim.
Nie. Hmmm... zaujimava otazka.
23.01.2013 09:15 - otázka od Pipo
Mas radsej ponozky a tenisky,ale plazove zapky a bose nohy?
Podla toho, na co. V plazovych slapkach by sa mi asi dobre nebehalo :)
23.01.2013 09:14 - otázka od OGGY
Mas rada masaze?
Mam
23.01.2013 09:14 - otázka od peta
Mna by zaujimalo, ako ste sa dali s Jurajom dokopy? :) Ako dlho ste spolu?
Na niekolkych akciach sme sa videli, postupne sme sa spoznavali, a potom sme sa dali dokopy. Uz je to rok a jeden mesiac.
23.01.2013 09:13 - otázka od THE ROCK
Si steklivá na chodidlách?
Ano, som.
23.01.2013 09:13 - otázka od sisa
Ake boli reakcie okolia na rebricek najkrajsich zien? Urcite potesilo :)
Najlepsie zareagovali moji rodicia - zavolali mi, ze im mam pogratulovat.
23.01.2013 09:13 - otázka od mia
ahoj, v ktorom meste na Slovensku vlastne zijes? A kde sa ti zatial najviac pacilo, ked si cestovala?
Zijem v Bratislave, narodila som sa v Kosiciach a vacsinu zivota som prezila v Presove. Tento rok som bola prvykrat v Ciernej Hore a je to fascinujuca krajina.
23.01.2013 09:12 - otázka od sona
Ahoj, ake su tvoje herecke ambicie? s kym by si si chcela zahrat?
Moje ambicie su - zlepsovat sa a vyuzit kazdu sancu, ktoru dostanem. Zahrat by som si chcela s mnohymi ludmi. Momentalne je mojim oblubenym hercom Michael Fassbenber
23.01.2013 09:10 - otázka od dada
Ahoj, neurazilo ta, ked si ta do zahranicneho filmu vybrali na postavu prostitutky?
Nie. Potesilo ma, ze ma vybrali do filmu, ktory reziroval tak dobry reziser.
23.01.2013 09:09 - otázka od petra
Ahoj Gabriela :) Aky je to pocit patrit k najkrajsim zenam? Co na to hovori tvoj priatel? je pysny na takyto tvoj uspech? Dakujem Petra
Je to fajn pocit, ale neberiem to nejako super vazne. Je to rebricek, do ktoreho sa dostavaju modelky, spevacky a herecky... tento rok niekomu napadlo dat tam jednu Slovenku :-) Priatel je pysny, ale skor na ine veci a uspechy

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu