Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tomáš Šimrák z Farmy: Takto schudol v drsných podmienkach!

Tomáš Šimrák je online. Zobraziť galériu (6)
Tomáš Šimrák je online. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Opäť o jedného menej! Sobotňajší duel reality šou Farma sa stal osudným „banditovi“ Tomášovi Šimrákovi (23). Mladý Bratislavčan v súboji podľahol farmárskemu Herkulesovi Máriovi Drobnému (21). Ak chcete vedieť, ako zvláda Tomáš vyradenie z hry a čo hovorí na svoje účinkovanie v šou, prečítajte si pondelkový online rozhovor. Okrem iného v ňom statkár prezradil aj to, že na hospodárstve schudol 13 kíl.

Tomáš Šimrák síce nepobudol na statku dlhú dobu, no za ten čas si stihol vyskúšať zodpovednosť farmára týždňa a aj povinnosti sluhu. Po sobotňajšom dueli sa však jeho pobyt na Farme skončil. Ako sluha bol označený za prvého duelanta, o čom rozhodla Edita Orosová. Tento krok svojej súperke nedokázal odpustiť. V dueli sa ocitol s dobrým kamarátom Máriom Drobným. 

Súboj dvoch gladiátorov neprebiehal tak, ako by všetci očakávali. Mário si totiž prekvapivo nezvolil iba silové disciplíny, ale aj vedomostný duel. Vo vzájomnom meraní síl vyhral presvedčivo 2:0. A tak sa mladý Bratislavčan musel so šancou na výhru 50 tisíc eur rozlúčiť. 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

03.12.2012 10:18 - otázka od lulka123
Ahoj Tomáš, bol si super, držala som palce Tebe aj Máriovi, dúfam, že Mário to celé vyhrá, veľmi si to zaslúži. Tie bosorky dúfam, že vypadnú aj psychopat Andrej. Verím, že si určil dobrého farmára týždňa a že nás nesklameš. Prajem Ti pokojné a veselé vianočné sviatky.
Dakujem za vsetky dotazy, otazky a prajem Vam Vesele Vianoce v kruhu najblizsich a Stastnz Novy rok 2013... Tomas
03.12.2012 10:17 - otázka od AJA
Ahoj Tomáš,prajem ti do života len to dobré. So všetkích na tej farme,sa dalo pozerať len na teba a Mária.Ste fajn chlapci.Ešte raz všetko dobré.
Dakujem za vsetky otazky a podporu, velmi si ju vazim a cenim, nakolko som sa bal odozvy okolia na moje posobenie na Farme, ale Vy ste ma ubezpecili, ze mozem mat hlavu hore a za to Vam dakujem. Vycarili ste mi usmev na tvari. Dakujem este raz, nemohol som odpovedat na vsetky otazky naozaj som nestihal..... Prajem pokojne a vesele Vianoce a Stastny Novy rok....a sledujte farmu nadalej, bude sa mat este naco pozerat. Dakujem za podporu..... Tomas
03.12.2012 10:13 - otázka od Monika
Ahoj Tomi, konečne boli na farme pekní chlapi :P a dokonca mali aj niečo v hlave až na niektorých..fakt škoda, že si von z hry..drž sa!
Dakujem, ja si nemyslim, ze som pekny, ale som o kusok krajsi od certa. Krasa je vysada zien, tak isto aj neznosti atd... na farme mi to vsak chybalo.
03.12.2012 10:12 - otázka od Monika
Ahoj Tomáš. Veľmi sme Ti držali palce celá rodina. Škoda že si vypadol ale život ide dalej. Prajem Ti všetko dobré a si aj sympatický. Ahojky.
Vypadol som, a ako si napisala zivot ide dalej, a tesim sa na rodinu, jedlo, chladnicku , teplo domova a ludi ktorych mam rad.
03.12.2012 10:11 - otázka od Luba
Ahoj Tomi, toto bol najsmutnejsi duel, lebo sa v nom ocitli dvaja najlepsi ludia z farmy, ktorym som drzala prsty az do konca, budes mi tam chybat, tak dufam, ze teraz to vyhra aspon Mario. Prajem ti v zivote vsetko dobre, nech sa dari...)
Smutny duel aj pre mna, toto malo byt finale, zial nepodarilo sa to, ale myslim si, ze po nasom dueli je Mario velmi blizko celkovej vyhre.
03.12.2012 10:10 - otázka od wera z N.Z.
Ahoj Tomáško, škoda že si vypadol dobre sa na Teba pozeralo. Konečne vo farme 3 sme si prišli na svoje aj my ženy a boli tam krásni chlapi, ktorí navyše nemali v hlane nasr... napr. Ty a Mário, škoda že nebolo viac letných dní :). Troška ma sklamali tie informácie od Edity ohľadom dohadovania sa na Mária. Ale len Tx vieš kde je pravda. Držím palce v živote wera Nové Zámky :)
Pozdravujem moje rodne Nove Zamky, pridem urcite pozriet k Vam a dakujem za podporu.
03.12.2012 10:09 - otázka od evamaria
Ahoj Tomáš držali sme Vám A Mário palce,ale škoda.Budete sa ďalej stretávať s Máriom. Prajem Vám v osobnom živote všetko dobré.
Musim povedat,ze ja osobne sa nato tesim, ako sa zabavime spolu mimo farmy.
03.12.2012 10:09 - otázka od Jana
Ahoj Tomaš.Je to škoda že si vypadol.Edita ma sklamala.Dúfala som že ty a Mário, Edita budete vo finále.Ty a Mário ste tam boli najrozumnejší a najpracovitejší.Dúfam že tohto týždňa vypadne Silvia jedna falošna a nesympatická žena.Tomaško prajem Ti veľa šťastia v živote.Bol si super .A čo planuješ ďalej?
Dakujem a planujem sa zaradit do zivota, ale musim povedat, ze to bude tazsie ako som si myslel, lebo som zil teraz na farme, kde bolo vsetko nedostupne, a teraz mozem mat vsetko.
03.12.2012 10:08 - otázka od Evka
ahoj to mas bolm si skvelý na farme držala som ti palce aby si vyhral skod že si vypadol a po tebe by som dopriala vyhru este mariovi tí ostatný falošní ludia ako je dada,silvia,andrej a andreja tým by som najradsej len po hube dala za to spravanie a utočenie na druhých a na seba sa ani jeden snich nevie pozriet su hambou celej farmy.Budem držat palce aj v realnom živote nech sa ti všetko vydarí čo si želaš a nech sa ti splnia všetky sny.
Dakujem za pekne slova a podporu, velmi si to cenim
03.12.2012 10:06 - otázka od beba
Tomáško nemám otázku ale prajem v živote veľa šťastia a uspechov v podnikani.Prajem veselé sviatky a pekny deň.Ahoj
Dakujem za podporu a dufam, ze firma sa mi opat rozbehne po cca. 7 tydnoch spanku
03.12.2012 10:06 - otázka od jaro
A hoj, ako si sa dokázal ovládať pri niektorých poníženiach ako sluha, stálo to veľa síl?
Kazda pozicia na farme je velmi tazka, a byt sluhom je velmi tazke, lebo clovek prvy vstava, posledny zaspava, navyse v zime a kazdy nasledujuci den je tazsi a tazsi, co vplyva velmi na psychiku cloveka. Skuste si to doma vyskusat,nasmejete sa ale hlavne sa pohadate.
03.12.2012 10:04 - otázka od qiara
Ahoj Tomino, s tými kilečkami dolu si veľmi sexi, krásny úsmev, a tvoje ráčkovanie je tiež sexi. Škoda že si skončil na debila Andreja sa mi moc nechce pozerať je odporný. Dúfam že nie jeho si určil za farmára. Ktorá baba na farme ti bola srdcu či duši najbližia?
Na farme som nespoznal ziadnu babu, ktora by mi bola srdcu najblizsia, kazdy ma vsak svoje klady aj zapory. Vela ludi mi povedalo, ze vyzeram lepsie ako som schudol a moje rackovanie je zaujimave, to viem.
03.12.2012 10:02 - otázka od Anka
Milý Tomáš , prajem ti príjemné vianočné sviatky v kruhu rodiny a v Novom roku veľa zdravia, šťastia a tiež možno peňazí, ktoré škoda, že si nevyhral vo Farme.Celá rodina sme držali palce práve tebe.
Dakujem a prajem vsetkym pokojne sviatky v kruhu najblizsich a Stastny Novy rok 2013
03.12.2012 10:01 - otázka od Martinecka
Turecka, alzirska, viedenska? alebo nesca? ktoru kavu si das rad?
Priznam sa, ze najradsej mam whisky a dutnik a kvalitnu kavu, presna gramaz,teplota, na tieto veci si naozaj potrpim v osobnom zivote.
03.12.2012 10:00 - otázka od nika
Ahoj Tomi,Mario je favorit,bol si mu oporou,kazdy sa do neho navazal,skoda mali ste byt vo finale obaja.
Mario bol mojou a ja jeho oporou, podporovali sme sa, rozpravali sme sa a priali sme si finale spolocne, ktore by bolo pre Vas divakov velmi zaujimave, nakolko by to bol suboj gladiatorov.
03.12.2012 09:59 - otázka od stanislav
Čau Tomáš,dúfam že sa s výhrou Mário s Tebou podelí .Samozrejme ,že vyhrá !Myslím že si to zaslúžiš !
S touto alternativou nepocitam, vyhra patri vitazovi a po nasom dueli ma k tomu mario velmi blizko.
03.12.2012 09:58 - otázka od Marie
Zdravím z Jižní Moravy. Škoda že jsi vypadl, bylo by vynikající finále dvoch nejčestnějších siláků. Mám tušení, že jsi dal za farmáře týdne vyšinutého Andreje - ten podhodí Mariovi do sluhovského příbytku Editu, to ti ho není líto a nebo je to pomsta za prohru? A proč jste si ten ledový příbytek aspoň trochu nezateplili?
Pozdravujem Moravu, dakujem za pozitivny ohlas, nechajte sa prekvapit kto bude farmarom tyzdna, bude prekvapeni, a mozno pochopite o co mi islo. Ako sluha nerozhodujem o tom, kedy a co sa bude zateplovat, iba poslucham a plnym si ulohy.
03.12.2012 09:56 - otázka od Jozef
Ahoj Tomáš.Je nám ľúto, že si vypadol. Dúfali sme, že budeš vo finále s Máriom. Otázku nemáme, sami vidíme ako to na farme ide.Želáme Ti len veľa úspechov v živote.
Ludia dakujem za podporu, a finale bol nas spolocny duel, nakolko vytaz nasho duela nema konkurenciu na farme.....
03.12.2012 09:55 - otázka od mysak
nazdar.chcem ti podakovat ze si bol taky aky si bol aspon si ukazal ze slovensky narok je stale pracovity lud.aj s mariom.viem ze telka to zostriha ale ked vidim niektore zeny pracovat alebo skor nie tak sa necudujem ze je jedna na materskej a druha nezamestnana,dalsia reve ked je zabijacka....ked si bol farmar tyzdna nemal si chut ich nechat ohlade?ze jaka praca taka placa?
Dakujem, som pracovity clovek, ktory dopradu porozmysla az potom kona.... a toto ma sprevadzalo celou farmou
03.12.2012 09:53 - otázka od vladka
Ahoj,smiem vediet comu sa venujes pracovne?Dakujem za info,skoda,ze si vypadol..
Som podnikatel v oblasti doprava, logistika, stahovanie, nasa specializacia tazke bremena a medzinarodna doprava
03.12.2012 09:53 - otázka od katka
Ahoj ja sledujem farmu vo Svajciarsku,,S Mariom tu mate funklub :o) Neodstupil Andrej nahodou z farmy? Chcem sa spytat,ci ste tam mali namontovane kamery ,alebo tam bol s vami vzdy aj stab? Aku firmu mas? cim sa zaobera? prajem krasny den,,pa
Kamera je vsade, hore, dole, za Vami, takze ani na krok bez kamery. Firma zaoberajuca sa stahovanim, stahovanim tazkych bremien atd..... Stahovanie TITAN
03.12.2012 09:51 - otázka od Petra
Ahoj Tomáš, zaujímalo by ma, ako vnímaš Editu, očarenosť Máriom len hrá, či? Vieme, že má prtnera a dieťa.
Edita je vydata zena s dietatom a podla toho by sa mala aj spravat.
03.12.2012 09:50 - otázka od Anna
Zdravím Tomáš! Si super chalan, mám synov v Tvojom veku a podľa Tvojho správania Ťa tipujem ako skvelého syna, pretože v takých podmienkach sa musí prejaviť pravý charakter človeka. Bolo super, že si sa neukázal ako opité prasa-viď Edita,Silvia,Jana,Peter a nesprával si sa tak, ako tá stará skupinka hnusných intrigánov.Na rozdiel od nich, Ty nemusíš chodiť po kanáloch, práve opačne. Držala som Ti palce a Majovi, prajem Ti krásne Vianoce, opatruj sa!
Dakujem a som rad, ze nemusim chodit po kanaloch,a ze ma berte pozitivne a velmi si vazim kazdu podporu.
03.12.2012 09:49 - otázka od Ladislavka
Ahoj Tomáš.Nie je ti luto,ze si sa ako Pan vobec nezaujimal o sluhov a ked si ty sam potom sluha bol tak si nariekal ako nevladzes?a v dueli spomenul prave to,ze si unaveny zo sluhovania??!!!!!Ked si bol panom velmy rychlo si sa zmenil,bol si namysleny neskutocne
Skusim odpovedat na dobu ked som bol panom, ak by som pomahal sluhom porusil by som pravidla a stal by som sa automaticky 1.duelantom, a velmi mi zahralo do karat to ze bol damsky duel, tak sme s chalanmi nechceli porusit pravidla. Z dna vidite hodinu, a obvinujete ma, ze som sa zmenil. Od sluhov som nechcel nic, ani ohen, ani vodu, bol som naozaj dobrym panom, a verte mi ze som nebol nadseny s mojej pozicie pana, bol to velmi tazky tyzden, nakolko sme boli oddeleni od seba.
03.12.2012 09:46 - otázka od pepo
čau.Tomi nezdá sa ti že to andrej nemá všetko v poriadku v hlave.vyzeral na obrazovke ako keby mal nejakú averziu voči ženám velmi ich uráža.čau
Andrej ma krasnu zenu, 2 deti a je dobrym otcom, mozno nikto neuveri,ale je to cestny chlap.
03.12.2012 09:45 - otázka od Lucia
Ahoj máš priateľku ?
Momentalne nemam, aj ked som spoznal jednu osobu, ktora je velmi daleko a casovo velmi zaneprazdnena.
03.12.2012 09:44 - otázka od Lenka
Ahoj :- ) preco sa nechal Mario deptat od Edity a nechal si ju este aj natlacit do postele?
Na tuto otazku neviem a ani nechcem odpovedat....opytajte sa Editz, ktora si myslim, ze vypadne hned po mne.
03.12.2012 09:44 - otázka od daniel
aký máš názor na ten hnoj a odpad ktorý vysiela Markíza?
Musim povedat, ze som velmi prekvapeny ako to vyzera v telke, skuste ludia pochopit ze sme 24 hodin pred kamerami a Vy vidite sotva hodinu y dna.
03.12.2012 09:42 - otázka od Ingrid
Ahoj Tomáš Popíš mi prosím ťa aká bola Silvia. Prajem všetko dobré
Silvia ma velmi prekvapovala kazdy den ci uz negativne alebo pozitivne, najma vyrokom, ze som bral steroidy, co nie je pravda.
03.12.2012 09:41 - otázka od Michal
Ahoj Tomáš, Chcem ti len povedať, že som ti držal palce, a chcem ti zaželať do života všetko len naj. Chcem ti povedať, že ty a Mário ste boli asi najinteligentnejsim farmarmi. Este raz, držím palce v živote. Bol si mojim favoritom, skoda že si vypadol.
Dakujem velmi pekne za podporu, a je mi luto ze som Vas sklamal.
03.12.2012 09:41 - otázka od veronika
isla po tebe Edita
Dakujem neprosim... velmi som sa nasmial Veronika.
03.12.2012 09:40 - otázka od xy
Serus Tomáši.. to ste sa fakt v tej zime umyvali vonku? A bolo mi Ta fakt luto, ked si musel jedavat po stojacky ... : -)
Musim priznat, ze som sa umyval vonku bolo to velmi narocne a jest po stojacky je velmi neprijmne, nakolko sa clovek nenaje dobre.
03.12.2012 09:39 - otázka od tatranka
Ahoj Tomas. A co Silvia? Co si o nej myslis? Z coho si bol najviac prekvapeny, ked si uvidel farmu v telke?
Prekvapeny som s toho ako Farma posobi, tak malebne a ze tam mame par zvierat, ale v skutocnosti som sa stral o 107 zvierat ked som bol sluhom, bolo to nazaj narocne, nakolko vsetko bolo na mne.
03.12.2012 09:37 - otázka od paja
Tomasko ahojky, fanfila som ti, preco nesla do duelu silva? tu by som vyhodila hned,ked si bol farmarom nechcela ta pocuvat a ty ,ked si bol sluha musel si, nechapem , drzim palceky a vrat sa tam naspet,patri ti vyhra
Dakujem, rad by som sa vratil na farmu a dostal dalsiu moznost, tak ako Peto a Jana. Zasluzim si ju aj ja, ci uz ako trest alebo ako odmenu.
03.12.2012 09:36 - otázka od Janka
Ahoj tomaško Drzala som ti palce a aj mariovi. Si dobry chalan a viem ze v niektorých situaciach si vybuchol.Vobec ti to nezazlievam a tie harpie by potrebovali poriadne preplieskat.Este sa striga silva a edita aby vypadli.Moja otazka je kto ti najviac liezol na nervy na farme????Diki za odpoved a drz sa...
Na farme mi najviac liezlo na nervy to, ze som nemohol odist a vyvetrat si hlavu.
03.12.2012 09:34 - otázka od ifo2
Zdravim ta, je Andrea vazne taka slaba kucharka? ci to bolo len akoze? co si myslis? nech sa ti dari bol si jeden z normalnych tam
Varenie na farme je naozaj narocne, nakolko sa sklada z viac ukonov, napr. nanosti si vodu, rozkurit pec, pripravit drevo... Samotne rozkurenie peci trva dlhsiu dobu, tak aby bola spravna teplota a vsetko potom dlho trva.
03.12.2012 09:32 - otázka od katka
Ahoj Tomas!!! Tiez som si velmi priala muzske finale. Ty s Mariom,,, Bol si mi od zaciatku velmi symapticky. Prajem ti vsetko dobre... Taky chlap ako ty sa v zivote nestrati. Krasny den KOmu prajes vyhru?
Dakujem a to finale som si prial aj ja.
03.12.2012 09:31 - otázka od korny
Ahoj Tomáš - páčil si sa mi. Pracoval si,nesprával si sa ani vulgárne ani povyšenecky ako niektorí tvoji kolegovia ako jana,peter...atd. Musím však priznať že mojim favoritom je Mario. Je to slušný chalan, dobrák kt. casto dopláca na svoju dobrotu. -Prajem ti vela šťastia a nech sa ti ponuky hrnú. - pikantna otázka-bol na farmne už sex? - dufam že mi odpovieš pravdivo. dakujem drž sa
Na farme zatial sex nebol, mozno mojim odchodom sa to zmeni....
03.12.2012 09:30 - otázka od Duduska
Ahojky, skoda ze si vypadol, ratala som s tebou do finale aj s Mariom :)))) Bol si jeden z najnormalnejsich ludi na farme. Pekný dník
Finale s Mariom zial nebude, aj ked sme sa velmi tesili spolu s Mariom na velke finale. Dakujem za podporu.
03.12.2012 09:30 - otázka od tomas
ahoj si mi sipaciky s koda ze si vipadol
Aj mne je luto, ze som musel farmu opustit tesne pred branami finale, nakolko ak by som vydrzal tak by som bol vo finalovej trojke, o to by som sa uz postral.
03.12.2012 09:28 - otázka od DADA
Ahoj Tomáš! Chcem Ti len napísať , že si bol úžasný, pracovitý , skromný ..... som rada , že si takto oživil farmu. Tvoji rodičia majú právo byť na teba hrdí. škoda , že si už skončil a ostal tam ten trápny Andrej-psychopad. Nemám na Teba žiadnu otázku , len chcem , aby si vedel, že si pôsobil veľmi pokojne. A ešte si ma milo prekvapil na to , že si chlapec z mesta - zvládal si to perfektne. Prajem Ti veľa šťastia v živote a krásne sviatky. Ty s Máriom ste dvaja úžasní chlapci . Dakujem , že si celej našej rodine spríjemnil farmu.
Ja dakujem za podporu, moja pokojnost bola na vlasku kazdy den, nakolko sa kazdy den nieco stalo, udialo a museli sme riesit hranicne situacie.
03.12.2012 09:27 - otázka od Maky
Caves Tomas fakt si myslis ze Silvia je mama farmy? Podla mna je to striga farmy ona je silno falosna co ty nato?
Silvia sa sama nazvala Farma mama, a jej to zostalo, za kolace a radi, ktore nam vedela dat, nakolko ma viac zivotnych skusenosti.
03.12.2012 09:26 - otázka od Ľubka
Tomáš,neviem prečo si pred odchodom z farmy,nenaložil Edite.To si ju ľutoval????Veľa šťastia v živote.Bol si moj favorit.
S prepacenim Edita ma viac nezaujimala a chcel som sa rozlucit na urovni.
03.12.2012 09:25 - otázka od janci
Ahoj Tomáš,bol si dobrý ,chcem sa spýtať aký bol Andrej naozaj je taký psycho?budeš sa s ním kontaktovať aj po šou.
Pozdravujem jeho rodinu, je to zabavac, showmen, pracovity clovek, ktory sa vie aj nahnevat a vie to dat pocitit inym, je iny ako ja a to respektujem.
03.12.2012 09:23 - otázka od mato
Cau Tomas. Na farme si pôsobil dobre a spolu s Mariom ste boli moji favoriti. Prajem vela stastia do zivota a este koho tipujes za vitaza.
Mojim favoritom je Mario.
03.12.2012 09:23 - otázka od Andrea
Ahoj Tomáš, veľká škoda, že si vypadol, doma sme ti aj s manželom držali palce a pozerali každý deň, si jeden pracovitý človek a správny chalan.Myslím si, že za farmára si určil Aju a teším sa, ako im to tam všetkým natrie, keď už bola toľkokrát slúžka, teším sa :-) Tebe Tomáško prajeme veľa šťastia a úspechov v živote a zostaň taký aký si.
Za farmara tyzdna som urcil........ uz dnes na Markize.
03.12.2012 09:22 - otázka od Rado
Ahoj. Na farme to bolo neraz huste - kedy si si myslel ze vybuchnes a niekto to schyta od teba?
Musim priznat, ze situacie bolo vela, ale snazil som sa nevybuchnut, a sam som prekvapeny, ze som to tak zvladol.
03.12.2012 09:21 - otázka od Lucia
Ahoj Tomáš, bol si mi najsympatickejsi zo vsetkych sutaziacich. Velmi som Ti fandila a je mi luto ze si vypadol. Nuz ale co uz zivot ide dalej...ozaj co vlastne planujes po farme?? Pekny den a vsetko dobre :-)
Ahoj Lucia, dakujem za podporu a mile slova. Po farme sa chcem zaradit do zivota a venovat sa firme.
03.12.2012 09:19 - otázka od Mirka
Ahoj Tomáš, ako bolo na farme? Vrátil by si sa tam ešte ?
Vratil by som sa urcite naspat, ale uz iba ako navsteva ci podpora.
03.12.2012 09:19 - otázka od Mathis
čau Tomáš,škoda že si sa dostal do duelu s Máriom lebo som obidvom držal palce , čo už a ešte jedná otázka ako sa vam žilo ked ste oli utečenci ?Dalo sa vám tam vobec zaspať ?
Dakujem finale ja a Mario by bolo podla mna vrcholom Farmy a skutocny suboj o vsetko. Ako banditi sme mali este tazsie podmienky ako na farme, nakolko sme nemali takmer nic a spali sme za pochodu.
03.12.2012 09:17 - otázka od Dalo
Ahoj, ako sa dalo vydržať v takých drsných podmienkach s takými ľuďmi ako Andrej a Jana. Výhru prajem po tvojom odchode Andrei.
Drsne podmienky, malo jedla a zima ma zocelili a naucil som sa prezit.
03.12.2012 09:16 - otázka od Šárka
Ahoj Tomáši zdravím tě z Česka hrozně jsem ti fandila a mrzí mě že jsi vypadl. Byl jsi nejlepší na farmě. Chtěla jsem se zeptat jestli bych si mohla někam napsat o tvůj autogram. Moc by to pro mě znamenalo a jestli ano tak kam. jinak ti přeji spoustu úspěchů ve tvém životě.
Dakujem za podporu z Ciech a som rad, ze sledujte Farmu aj u Vas.
03.12.2012 09:15 - otázka od Martin
Nazdar tomas koho typujes na vitaza alebo komu drzis palce ?
Mario je favoritom farmy, ale Andrej moze prekvapit a zamiesat karty na farme
03.12.2012 09:14 - otázka od Viera
ahoj Tomáš určite si nahnevaný na Editu a máš byť aj prečo. Nebola vôbec v ohrození keď sa dohodli že dajú do duelu Silviu a tým pádom už tam Silvia nemusela byť a boli by o jednu silnú súperku menej a ty si tam ešte mohol byť. No čo už škoda že si skončil bol si super a prajem ti v živote všetko dobré s pozdravom Viera
Dakujem, ano predpoklad bol damsky duel Silvia vs. Aja, a Aja mala imunitu a zbavila by sa tak silnej hracky, co by ju posunulo blizsie k finale.
03.12.2012 09:13 - otázka od katuska
Ahoj Tomáš, je škoda že si vypadol, som sa tešila, že ta uvidim bez trička :P alebo je ešte šanca niekde? nerozmýšlal si nad modelingom?
Schudol som 13 kg, takze teraz modeling prichadza do uvahy......aj ked moje zameranie je ine
03.12.2012 09:12 - otázka od Reny
Ahoj Tomino, mrzí ma, že si vypadol. Držala som Ti palce! Hneváš sa ešte na Dadu, že Ťa označila? Komu teraz fandíš Ty? Prajem Ti pekný deň :-) pa
Dakujem za podporu, cas vylieci vsetky rany, len si myslim, ze ako bandity sme mali drzat spolu a dotiahli by sme to ovela dalej
03.12.2012 09:11 - otázka od Divis
vyvenčíš večer oslávenca :D
Oslavenec je moj pes Spajk, ktory dnes oslavuje 3 roky....
03.12.2012 09:10 - otázka od Evelin24
Ahoj,nebol si tak trochu do Edity zalubeny?
Edita je vydata zena a ma dieta, prosim nestranduj.
03.12.2012 09:10 - otázka od beba
Ahoj Tomaš,koho tipuješ na viťaza?a ta Silva je fakt taká protivna či to len hrá?prajem pekný deň
Mojim favoritom je Mario, nakolko porazil svojho najvacsieho supera......mna
03.12.2012 09:09 - otázka od filip
Ahoj, drazal som ti palce, lebo len ty s Mariom ste z celej farmy nemali v hlave nasrane :) Nemas sa za co hanbit a to je najvacsia vyhra. Edit je trubka, ked na poslednu chvilu zmenila rozhodnutie. Drz sa.
Dakujem, obaja sme sa viac venovali praci ako intrigam a hadkam.
03.12.2012 09:09 - otázka od zorra
Ahoj Tomas Hned na uvod ti zelam vsetko dobre v zivote, bud zdravy a stastny.... No aby si si nemyslel ze to ostane len pri tych pozitivach...dost ma sklamalo ze ked si bol ako "panko" tak sa ti to pacilo, vylihovat a napchavat sa kym Mario a Aja a Andrej dreli ako kone....zeeeee? a casto krat vyhladovani....a vy ste sa clapkali v bazeniku....a zrazu ked sa to otocilo a ty si bol sluha uz bol cely svet zly, lebo si musel ritou pohnut! hold moj nazor...Edita urobila dobre ze ta oznacila, aj ja by som ta oznacila....bola by hlupa keby ohrozila samu seba! to by urobil kazdy kto by chcel v hre zotrvat, takze sa na nu nehnevaj...a v podstate ti to uz moze byt jedno...si doma v teple, mas co jest, okupes sa kedy chces...vlastne si vyhral? nie? tak hlavu hore....este vyhras inak....ak budes chciet, vsetko sa da...v tejto hre sa vie vyhrat iba jeden...a najhorsie na tom bude ten druhy za vitazom....nemam pravdu? Tak sa maj a drz sa!
Uloha pana bola najhorsia, nakolko som nemohol pomahat, zapajat sa a poriadne byt s chalanmi, nakolko by som porusil pravidla a bol by som 1. duelantom, toto je vec, ktoru nevidite a nepochopite. A nebol som jediny pan, boli sme 3 a ja jediny som za zleho,hm
03.12.2012 09:06 - otázka od Marian Lipták
Ahoj Tomas. Je mi luto, ze si vypadol. Bol si jednym s mojich favoritou spolu s Mariom a Andreou. Chcem sa ta opytat, kto je podla teba najfalosnejsi hrac na farme. Dakujem za odpoved.
Dakujem za podporu, velmi si ju vazim. Odpoved a nazor si sprav sam.... ale mojou favoritkou je niekto iny
03.12.2012 09:05 - otázka od dekalamitka
Caf Tomas Popozeraj si, vsetky casti farmy zo zaznamu jak su tam vsetci falosny okrem Maria. Silvia ukazala teraz tu svoju falos, ked Mario vyhral este ho aj pobozkala a vraj ho ma svojim sposobom rada, ja som nemohol,celu farmu ho osiera a zrazu ho ma rada, nenachadzam slov. Co sa Tomas teba tyka, ty si zobral vyhadzov s farmy zatial najcestnejsie zo vsetkych vypadnutych a to sa mi paci, drzim ti palce, zivot ide dalej.
Dakujem, odisiel som z hlavou hore aj ked niektore situacie by som prehodnotil.
03.12.2012 09:04 - otázka od Maca
Ahoj Tomáško, čo Ti do života dala farma? Čo ťa najviac prekvapilo? Bolo to horšie, ako si očakával?
Naucil som sa starostlivost o zvierata a zit v tazkych podmienkach. Farma je v skutocnosti este drsnejsia...
03.12.2012 09:01 - otázka od fff
co si zrobil prve ked si prisiel domov
Po prichode domov bolo prvou vecou prvitanie s rodicmi a psom.
03.12.2012 09:01 - otázka od Simča Bratislava
Ahoj Tomáš, chcem ti zaželať len to najlepšie a dúfam, že si si oddýchol pri návrate domov z Farmy. Bol si fajn, len škoda,že si vypadol ty a nešla do Duelu SILVIA ALEBO EDITA. Veľmi zlú stratégiu dala Edita, vôbec sa mi nepáči to dievča a nikdy sa mi nepáčilo, čo sa týka toho ako sa stále za každého chrbát schováva, aby nešla do duelu a aj jej to vychádza. Ty a Mário ste úplne super, želám Máriovi aby to vyhral, lebo je to človek milý, úprimný, vie robiť, nenadáva, vie sa inteligentne správať ku každému. Dúfam, že to nevyhrá tá hnusná Silvia. Neni možné, aby sa nikdy nedostala do duelu. A verím tomu, že si dal Mária za farmára týždňa. Dúfam.... Ináč Tomi ti želám všetko dobré, zvládol si to tam super, všetka poklona, určite to tam bolo veľmi ťažké s tými ľuďmi. Cmuky, cmuk, všetko dobré. Simča
Dakujem za podporu, za farmara tyzdna som urcil......nechaj sa prekvapit
03.12.2012 08:59 - otázka od lucya
ahoj Tomas bol si skvely na farme. Si fajn chalan aspon tak som to odsledovala :D. drzala som ti prsty aj mariovi :D Skoda ze jeden z vas musel vypadnut. chcem ti zazelat pekne sviatky a nech sa ti dari lucka
Dakujem, pekne sviatky prajem aj ja Vam vsetkym.
03.12.2012 08:59 - otázka od Maťa
Ahoj Tomáš.Si sympatický a určite super chalan.Vás dvoch som ale chcela vidieť vo finále,tak to ale nevyšlo tak dúfam,že to tam dotiahne aspoň Mário a myslíš si ,že to bol podľa teba od neho zbabelý duel keď vybral takéto disciplíny ako to tvrdil ten prepnutý Andrej? Ja si myslím,že keby aj on nebol dal Aju za slúžku tak tým,že bola chranena imunitou by určite volila dámsky duel a ty by si bol zachráneny.Môžeš povedať koho si dal za farmára? a dufam,že Editka už bude služka.Komu praješ výhru? Tak prajem ti veľa šťastia v živote a aj krásne Vianoce.
Ahoj Mata, dakujem za pozitivne slova, finale s Mariom nam nevyslo, velmi sme si ho priali. Mario mal pravo ako 2.duelant si vybrat discipliny, mal vyhodu aj v tom ze som bol cely tyzden sluhom a bol som strhany. Neprezradim, pozeraj farmu a nechaj sa prekvapit, bude to drsne
03.12.2012 08:55 - otázka od stevkaaa
Ahoj Tomáš,je to škoda že si skončil.Bola to ozaj divočina?Bolo to na niečo dobre pre Teba?Prajem veľa šťastia v živote:)ň
Farma je drsna , ziadna elektrika, tepla voda ani nic podobne. Zocelilo ma to, stal som sa odolnejsi a naucil som sa vazit si viac sam seba .

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu