Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Šéf SaS Sulík bol online: Vláda pácha ekonomickú vlastizradu obrovských rozmerov!

Richard Sulík Zobraziť galériu (2)
Richard Sulík (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Pred časom sa nechal počuť, že Grécko opustí eurozónu už tento rok. Problémy a skomplikovanie situácie pritom pripisuje bruselským lídrom. Stojí si stále za slovom? A ktorá ďalšia krajina spomedzi eurozóny má na mále? Na vaše otázky odpovie, kto iný, ak nie najväčší odporca záchranných balíkov zadlženým krajinám Richard Sulík.

Šéf strany Sloboda a Solidarita bude online v utorok od 10:00. Pýtajte sa ho už teraz.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

12.06.2012 10:51 - otázka od Medard10
p. Sulik v roku 2016 budete zostavat vladu, som o tom presvedceny
Veľmi pekne Vám ďakujem za túto optimistickú prognózu. Každopádne spravíme všetko, čo je v našej moci, aby sme boli 2016 vo vláde. . Veľmi pekne ďakujem čitateľom za otázky a prajem príjemný zvyšok dňa.
12.06.2012 10:50 - otázka od BigIDA
Pán Sulík..! Chcem vedieť, prečo všetko to čo teraz navrhujete, ste nikdy nerealizovali..! Občas máte aj dobrú myšlienku, niekedy dobrý nápad, ale prišiel dosť neskoro..! Prečo, keď teraz všetko viete, viete čo a ako by pomohlo Slovensku, nikdy nebolo riešené..?! Dúfam aspoň v jedno, že dotiahnete do konca zrušenie trestnosprávnej imunity..!!!!!!!!! Potom mám otázku, či vláda nemá v pláne miesto podpory rodenia "Slovákov" donútiť akýmkoľvek spôsobom našu polmiliónovú menšinu k práci a podieľaní sa na budovaní krajiny..!!! Akokoľvek..! Kedy bude aj pre nich platiť rovnaký zákon ako pre nás, kedy budú mať tie isté povinnosti ako platiť nájomné, vodu, elektrinu a plyn, kedy sa vlastníci dostanú k svojim obsadeným pozemkom, pomôže im vôbec štát..???!!!
Myslím, že mi trochu krivdíte. Už dávnejšie sa podarilo zrealizovať daňovú reformu a prednedávnom po troch rokoch ťažkého boja sa nám podarilo zrušiť priestupkovú imunitu. Verte mi, tá priestupková imunita robila s poslancov nadľudí, nie trestnoprávna. Čo sa týka posielania peňazí do oveľa bohatších krajín, tam sme robili všetko, čo bolo v našich silách, aby sme tomu zabránili a bolo nám to oveľa dôležitejšie ako teplé miesta.
12.06.2012 10:48 - otázka od Rastislav Horák
Dobrý deň pán Sulík rád by som sa opýtal dnes keď papierové peniaze strácajú na hodnote prečo sa veľmi málo hovorí o ochrane vlastných peňazí ktoré človek má prostredníctvom investičného zlata. Myslím si že je to téma ktorá by mala biť oveľa viac propagovaná.
Áno, máte pravdu. Ľudia by si mali chrániť svoje peniaze a prestať veriť bruselským politikom, lebo títo sú absolútne bezradní. Keď som minule napísal zopár odporučení ( http://www.strana-sas.sk/ako-sa-chranit-pred-krizou/1017 ), bol som obvinený z nezodpovednosti. To je samozrejme čistý výsmech voličom, nezodpovední sú práve politici, ktorí strkajú hlavu do piesku alebo priamo klamú ľudí.
12.06.2012 10:43 - otázka od clipperko
Do parlamentu ste sa ledva preplazili len vďaka nejakým 20 000 hlasom,ktoré vás dostali nad hranicu vstupu do NRSR. Bez nich by se boli tam, kde Slota a nemali by ste nárok kecať do chodu parlamentu. Je 20 000 voličov podľa teba dostatočný mandát na tie vaše priblblé nápady ?
150-tisíc voličov vyjadrilo svoju vôľu, aby sme v parlamente hájili ich záujmy. To robíme.
12.06.2012 10:42 - otázka od Ivan
Chcel by som sa opýtať či ste stále názoru,že by sa mala znižovať DPH na 16%? A či nerozmýšľate nad znížením dane z príjmu na hodnotu nižšiu ako 10%, vzhľadom na motiváciu podnikateľov, potencionálny príchod investorov a lepší výber dane.
Vzhľadom na momentálny stav verejných financií neprichádza zníženie sadzieb DPH a dane z príjmov do úvahy. O to dôležitejšie je sa razantne pustiť do štrukturálnych reforiem, lebo len tieto dokážu zvýšiť počet pracujúcich a tým aj daňové príjmy. Potom sa môžeme baviť o znížení sadzieb.
12.06.2012 10:41 - otázka od Ivan Kovacs
Dobrý deň, pán Sulík, v posladných dňoch sa veľa hovorí o pôžičke Španielsku. Prečo si tam nepožičiava vláda, ale banky? Prepáčte, ale vážne mám pocit, že nás chcú, pardón za výraz, odrbať... Ďakujem
Presne, ako píšete. Pôžička Španielsku je v skutočnosti dar ich dávno skrachovaným bankám, bez akýchkoľvek podmienok.
12.06.2012 10:40 - otázka od Jakub
Pan Sulik, vo verejnosti prevlada nazor , ze motivacia ludi ktori idu do politiky je kradnut , bezpracne sa povalovat v nasich peniazoch , ktore nam stat zakonom ukradne . Ludia povazuju parlament za znosku najhorsiej luzy aka sa na Slovensku da najst . Cez zlodejov, komunistov , pedofilov, fetakov, mafianov , vrahov, estebakov, sprostych komunistickych hereciek, agentov cudzich tajnych sluzieb a prisluhovacov elitarskych financnych klubov ktori pracuju v prospech zahranicnych zaujmov a pod. Kde sa zaradujete vy ? Ukradli ste niekedy nieco ? Ste v spojeni s mafiou ? Dali ste niekedy odstranit dakeho bieleho kona ?
Nekradnem, nie som spojený s mafiou a nikoho som nikdy nedal odstrániť. Do politiky som nešiel zarábať, ale meniť pravidlá.
12.06.2012 10:39 - otázka od iveta
Čo bude s europskou uniou,ked to takto pojde dalej skrachuju dalšie štáty,kore su na rade,ak my chudaci im budeme moct davat požičky,ved mi sami mame malo,vela ludí u nas žje daleko pod hranicou chudoby,aj my čo pracujeme a zarábame 500 eur netto už nevládzeme.A čo potom tý,ktorý nepracujú,ako možu žit?A čo tie padaky vo vlade,ved to je hruza,my na to robíme 25 rokov.Dakujem za odpoved,Iveta.
Presne, ako píšete. Sme najchudobnejšou krajinou v eurozóne a budeme platiť miliardy eur na Grékov a Španielov a ďalších. Je to na zaplakanie, že politici, ktorí dostali od ľudí mandát na to, aby hájili ich záujmy, páchajú ekonomickú vlastizradu obrovských rozmerov.
12.06.2012 10:38 - otázka od Milan
Dobry den pan Sulik,rad by som sa Vas opytal ako bezny obcan kedy a ako sa konecne zastavi sofistikovana korupcia v sposobe verejneho obstaravania a ziskavania statnych zakazok. Priklad: Firma sa uchadza o verejnu zakazku. Vyhra s cenou povedzme 120eur za tovar/Faktura.Ten isty tovar ta ista firma predava v susednom state za 83EUR(tak isto verejna zakazka)Samotny vyrobca predava ten isty tovar za 80eur v susednom state.VSETKO PARITA DDU. To nie je normalne a takto sa to deje uz niekolko rokov. Perfektne legalne spracovana korupcia doslova sialena. Za niekolko rokov tok financii smeroval takto a smeruje nadalej:Firma nakupi tovar za 65eur statu preda za 120eur zaplati dan a 30percent zo zisku sa odvedie v hotovosti ludom ktorí su angazovany do legalneho businessu. Ak uvazujete nad organmi cinnimi v trestnom konani je to neprijatelne nakolko vsetko je v sulade zo zakonom. Ako sa da odstranit takyto sposob legalnej korupcie. Zmluvy nadalej trvaju a su za nimi tak vplyvny ludia ze je to nezastavitelne.Dakujem za odpoved.
Bohužiaľ, určitá miera korupcie bude vždy. Ide o to, aby bola čím nižšia. K tomu prispeje, keď štát bude obstarávať čím menej. Preto sme za menej štátu.
12.06.2012 10:37 - otázka od Simon
Preco dovolite Ficovi uplne zdecimovat II. pilier? Ved 3% su uplne minimum a podla mna sa uz v II. piliery ani neoplati setrit.
Áno, Robert Fico devastuje II. pilier. Žiaľ s 83 mandátmi mu nemáme v tom ako zabrániť. Pri tejto príležitosti sa naskytá otázka, prečo nás bývalí koaliční partneri museli primitívne vydierať (chceli nás donútiť, aby sme súhlasili s posielaním peňazí do Grécka a Španielska). Keby nám dovolili hlasovať podľa nášho svedomia, mohli sme bez problémov vládnuť ďalej.
12.06.2012 10:35 - otázka od Peter
Zdravim! Dnes sa objavila sprava ze Brusel chce umoznit cerpat peniaze z nasich bank pre ich matky v zahranici ktore maju problemy. Nebolo by vhodne vytvorit statnu banku a tam previest peniaze statnych institucii aby zisky tej banky zostali doma? Neokradol nas Brusel uz dost cez euroval a este teraz to chce urobit cez zisky nasich bank? Dakujem.
O tejto správe v tomto momente neviem, ale bolo by to zrejme v rozpore s pravidlami slovenského bankového dohľadu a výrazne by to mohlo poškodiť klientov týchto bánk.
12.06.2012 10:34 - otázka od Simon
Dobrý den pan Sulik! Nebolo by vhodne predlozit do parlamentu navrh zakona ktory obmedzuje pracu dochodcov (bud plat alebo dochodok alebo mzdu dochodcu znizit na uroven minimalnej mzdy) minimalne v statnej sprave? Tam pracuju tisicky dochodcov. Nepomohlo by to aspon z casti vyriesit vysoku nezamestnanost mladsich v produktivnom veku? Dakujem.
Áno, takýto návrh by bol rozumný a SaS by ho podporila.
12.06.2012 10:34 - otázka od Roman
Chcel by som sa spýtať len na jednu vec. Nerozumiem tomu, ako môže európa krachovať a vyrábať stále nové záchranné balíky aby prežila. Keď USA sú zadĺžené 100 krát viac, len si tlačia doláre a stále sú v pohode. Ešte nám aj radia čo máme pre záchranu robiť.
USA nie sú zadlžené 100-krát viac, ale o málo viac, to po prvé. Po druhé - dolár je svetovou rezervnou menou a euro nie. No nakoniec aj USA sa o pár rokov môžu dostať do veľkých problémov, pokiaľ nezmenia svoju politiku za ryžovanie.
12.06.2012 10:33 - otázka od stefan
Myslíte si, že by Slovensko malo ísť vlastnou cestou a vystúpiť z EU a eurozóny? Keď skončí pyramídová hra s eurovalom, chudobní budeme ešte chudobnejší a bohatých na západ od nás ešte viac bohatí. Prečo euroval "nepotrebuje" východný blok? Záležalo aspoň jednému politikovi na Slovensku mimo vlastnému prospechu? Ako sa pozeráte na otrokov na Slovensku (nie je veľa 300 eur)a myslíte si, že príde k celosvetovej zmene systému?
S Vašou vetou "Keď skončí pyramídová hra s eurovalom, chudobní budeme ešte chudobnejší" môžem, žiaľ, len súhlasiť. Preto je trestuhodné, keď Slovensko vstúpi do trvalého eurovalu, keď súhlasilo s pôžičkou (darom) Grécku a keď bude súhlasiť s pôžičkou (darom) Španielsku. Veľmi ma prekvapuje a zároveň sklamalo, že Robert Fico, ktorý má inak plné ústa národnoštátnych záujmov, takto masívne škodí našej krajine.
12.06.2012 10:30 - otázka od topko
Dobrý deň pán Sulík, Chcem sa Vás spýtať, či vôbec žijete v realite a máte ešte trochu sebareflexie a teda viete o tom,že Vás Na Slovensku nemá takmer nikto rád? A to hlavne pre Vašu arogantnosť, neslušnosť a neschopnosť pôsobiť vo vysokých funkciach! Uvedomujete si vôbec, že Vás môže cítiť max. 5,8 % voličov a dnes už isto aj menej lebo Vás nemusia ani tí, čo Vás volili!!! Aj ja som Váš volič, no som z Vás strašne sklamaný, hoci stále verím, že Vaše schopnosti (ekonoma) by ste mohol využiť inde a nie vo vrcholovej politike!Nechcem Vás urážať, no skúste pred zrkadlom o tom porozmýšľať !!! Dakujem za odpovedeď a veľa úspechov v novej isto aj pre Vás kľudnejšej práci.
Ďakujem za Váš úprimný názor, no musím Vás sklamať. Pokiaľ mi voliči dajú mandát, budem ich zastupovať.
12.06.2012 10:30 - otázka od ZAKS
Dobry den Chcem sa opytat ci podla Vas euro moze zdevalvovat tak ze bude to len bezcenny papier ? Ak ano na aku menu konkretne sa mam zamerat ? Dakujem
Áno, keď bude "zachraňovanie" eura pokračovať tak ako počas prvých dvoch rokov, môže sa stať, že euro výrazne stratí na hodnote. Preto keď si chcete uchrániť Vašu hotovosť, aspoň časť z nej vymeňte za stabilnejšie meny. Odporúčam meny krajín, ktoré majú stabilnú a zodpovednú vládu, sú mimo Európy a majú nerastné bohatstvo.
12.06.2012 10:28 - otázka od Karol
Co hovorite na to, ze Vas kadrovcik p.Dojcan figuruje v zvazkoch STB???
Áno, Ľuboš Dojčan je vedený v zoznamoch ŠtB ako preverovaná osoba. Čiže nie ako dôverník, nie ako kandidát tajnej spolupráce a nie ako agent, ale ako osoba, ktorú ŠtB sledovala.
12.06.2012 10:27 - otázka od jan
Predom srdečne zdravím.Suhlasím s vašim názorom na GRECKO.Ešte by som chcel počut zrušit našich vojakov na MISIACH kde si nepraju zásah do vnutorných záležidostí.To by bolo usporné opatrenie.Názor na FIGELA ste nepovedal aby odstupil a vzal zodpovednost.Dakujem
K zahraničným misiám nemám jednoznačný postoj, no skôr by som ich zrušil.
12.06.2012 10:26 - otázka od Vlado
Zdravim Vas p. Sulik. Politicky som neutralny clovek, takze nie som za ani proti Vasej strane. Vsetci vsade nariekaju, ze neni penazi, no na tucne odmeny a teraz najnovsie zlate padaky sa vzdy najde. Vo Vasej strane ste v podstate vsetko uspesny podnikatelia, takze myslim ze poslanecky plat Vas z biedy nevytrhne. Preto by som Vas chcel vyzvat, aby ste spravili konecne nieco uzitocne pre slovensko. Vzdajte sa spolu s vasimi straniknmi, ked nie celorocneho, tak aspon jedneho mesacneho poslaneckeho platu, a kupte za tie peniaze do niektorej z nemocnic nejake uzitocne vybavenie. Myslim ze by ste tym sebe ani nikomu inemu neuskodili. Dokazte tym ze chcete slovensku naozaj dobre, alebo mate Vy, Krajcer, Poliacik a podobne len plne usta prazdnych reci???
Nešiel som do politiky preto, aby som sa teatrálne vzdával platu. Do politiky som išiel preto, aby som hájil záujmy Slovenska a predkladal riešenia. To robím.
12.06.2012 10:26 - otázka od gamby
Zdravim p. Sulik. Slovenski politici a stranicki nominanti su skorumpovani a vy to dobre viete, ako to tam funguje. Nehodlate sa vy urobit zmenu alebo budete ako ostatni a len hrabat pre seba...kym Slovakom raz dojde trpezlivost a pride prevrat?
Určite "nehrabem len pre seba". Naopak úplne neskromne si dovolím tvrdiť, že jediná strana, ktorej sú záujmy Slovenska prednejšie ako teplé fleky, je SaS. Preukázali sme to nie raz.
12.06.2012 10:24 - otázka od clipperko
S chuťou spomínam na vašu modrú predvolebnú kampaň 2010, keď ste z plných pľúc "Toficovali" a hrali sa na "chutných". S ešte väčšou chuťou sa teraz zabávam na realite - na všetkých tých svinstvách, ktoré ten váš Zlepenec narobil a postupne lezú von. Hehehe. A Miklošov bordel na daňáku s následným rabovaním vratiek na polomŕtvom úrade bol už len hotový "Meisterstück" na záver. Už chýbal len ohňostroj. Hehehe. Nie je ti zle zo seba a z celého Zlepenca, ktorý len raboval a občas do toho zborovo bliakal: "TOFICO" ? Ozaj. Ako si sa cítil, keď s tebou tvoj kamarát Kočner tak elegantne vyfajčil ? Vie modrá banda robiť aj niečo iné, než len strašiť hlupákov Ficom a kradnúť ?
Áno, aj naša vláda mala korupčné kauzy, ale bolo ich výrazne menej a čo je pre mňa najdôležitejšie, SaS nemala ani jednu jedinú.
12.06.2012 10:23 - otázka od Jakub
Pan Sulik, kedze prispievam na vas plat a zivotny komfort vasej rodiny zo svojich dani, cize si vas platim aby ste pre mna a ostatnych obcanov pracovali , tak mam na vas 2 otazky: 1. Kto podla vas chce nechat rozlozit Grecko, oslabit tym juzne kridlo NATO a dostat Turecko do EU a posilnit jeho vyznam v NATO ? S tym nasledne spojeny prienik moslimov do Europy a jej postupna multikulturizacia ? 2.Chceli aj pravicove strany ekonomicky a moralne rozlozit Slovensko, ale inymi nastrojmi . Mam na mysli najma KDH a SDKU ktore su podozrive z megalomanskej trestnej cinnosti ? Prosim nepouzite v pripadnej odpovedi zauzivany argument tak typicky pre politikov s necistymi rukami - Dokazte to !
1. Grécko sa rozložilo samo tým, že hospodári od buka k buku. Myslím, že Turecko do EÚ samo od seba nebude chcieť vstúpiť a tiež si myslím, že aj keby chcelo, treba byť s prijímaním Turecka opatrný práve kvôli moslimizácii Európy. 2. Pre mňa je dôležité, že SaS je strana, ktorá nemá žiaden korupčný škandál.
12.06.2012 10:20 - otázka od Henrik Mário Hospodár
Dobrý deň pán Sulík, Vy ste známy svojimi výrokmi o tom že postup eúropskych úradníkov je vo všeobecnosti zlý. Rád by som sa vás opýtal , čo by ste navrhoval Slovensku urobiť vo chvíli , keď to už vizerá tak akoby mal celý európsky projekt padnúť. Ďakujem za odpoveď Henrik M. Hospodár
Nemyslím si, že kvôli vystúpeniu Grécka z eurozóny alebo aj hneď kvôli rozpadu eurozóny by padol celý európsky projekt. Európa je oveľa viac ako spoločná mena.
12.06.2012 10:19 - otázka od sisi
tak co? este stale ste presvedceny, ze grecko nas opusti? alebo ho niekto predbehne?
Jednoznačne Grécko opustí eurozónu ako prvé, predpokladám do konca tohto roka.
12.06.2012 10:19 - otázka od AShley
Nemyslíte si, že keď nevystúpime z Eurozóni , tak budeme zachviľu na mizine my ???!!!!!! A ja dosť pochybujem, že potom niekto pomôže nám !!!!
Jasné, chápem. Pekne teraz budeme platiť miliardy eur všetkým naokolo, aby nás mal kto zachrániť po 4 rokoch "hospodárenia" socialistov. Nebolo by lepšie hospodáriť zodpovedne bez vyrábania nových a nových dlhov, aby sme sa na mizinu jednoducho nedostali? Estónsko a Lotyšsko sú žiarivé príklady.
12.06.2012 10:17 - otázka od Denisa
Dobrý deň pán Sulík. Kam sa chystáte na dovolenku? Grécko, Španielsko, Portugalsko? Alebo skôr vzdialenejšie destinácie? Prezraďte, prosím. Nech sa inšpirujem :)))
Taliansko.
12.06.2012 10:17 - otázka od Pavol
Vážený pán Sulík Aký je Váš názor na teórie, že Grécku ničia Židmi riadené médiá, banky, za pomoci kúpených politikov, aby zničili Grécko a potom sa ľahko zmocnili národného bohatstva Grécka A do akého svetla sa pán Sulík dostanete, keď sa potvrdia správy o zásobách ropy, plynu, uránu v Grécku ? Prajem pekný deň Internetová správa : ATÉNY - Na internete sa rozmohli konšpiračné teórie o pravom dôvode európskej ekonomickej krízy, ktoré svojím článkom podporil aj Pete Papaherakles. Grék, ktorý od roku 1986 žije v USA a pracuje pre agentúru AFP, tvrdí, že za všetkým stojí boj o ovládnutie obrovských zásob ropy a zemného plynu nachádzajúce sa tesne pri gréckom pobreží.
Nie som veľký zástanca konšpiračných teórií, navyše ma príliš nezaujíma, či Grécko má alebo nemá ložiská ropy. Čo ma ale mimoriadne zaujíma, je prečo máme platiť trikrát bohatšej krajine na to, aby si mohla udržať svoju nereálne vysokú životnú úroveň. Platby Grécku a Španielsku sú z môjho pohľadu ekonomickou vlastizradou.
12.06.2012 10:16 - otázka od Viliam
Dobrý deň p. Sulík. Viem, že máte strašne veľa práce, ktorú si osobne myslím, že vykonávate veľmi dobre a poctivo...ale aj napriek tomu Slovensko stráca veľa času bojmi, ktoré len stoja ďalšie peniaze, ktoré by sa do našej pokladnice dali nasypať aj oveľa dôstojnejšie a zvýšili by aj životnú úroveň. Môj e-mail je hore, prosím napíšte mi, kde by som Vás mohol ďalej kontaktovať a možno sa aj porozprávať...Ďakujem
A navyše Slovensko bude rádovo viac strácať podporou Grécka (1 miliarda eur), podporou Španielska (1 miliarda eur) a podporou ktovie koho ešte. . Keď mi chcete napísať, napíšte mi cez sulik.sk.
12.06.2012 10:15 - otázka od Tono
Dobrý deň, pán Sulík, mám na Vás otázku, ktorú som Vám dával už viackrát na podobných online fórach, no odpovede som sa ani raz nedočkal. No čo naberiete konečne odvahy? Tu je moja otázka: Viem že ste zástanca práv gayov a lezieb. Dovolili by ste Vašej dcére alebo synovi a aby mali vzťah alebo aby dokonca uzavreli manželstvo s takto orientovaným partnerom? Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.
Keby tak boli orientovaní, tak určite áno.
12.06.2012 10:14 - otázka od Skartan
Vážený pán Sulík, prajem Vám príjemný deň! Som ochotný prijať hodnotenie Vaších schopností ako skvelého ekonóma. Z toho, čo ste v ekonomickej oblasti pre štát vykonal, obmedzil by som toto hodnotenie na možno úspešné riadenie hospodárskeho rezortu, rozhodne nie však na riadenie ekonomiky štátu. Kto má ambíciu takúto činnosť vykonávať, musí si byť predovšetkým vedomí, že štát tvoria občania, ktorým, ako ním zvolený zástupca, musí slúžiť vytváraním prijatelných životných podmienok. Súhlasím, že tiež sa musí starať o ekonomický prospech štátu. Tieto dva aspekty musia byť riadené v harmonickej symbióze. Váš autorský, realizovaný projekt jednotnej dane bol však nastavený tak, že zvýhodňoval predovšetkým podnikateľské subjekty. Priznávam, že bol prínosom pre ekonomiku štátu. Pre občana však znamenal tvrdý zásah do kvality života radikálne zvýšenými životnými nákladmi. Tým zásada harmónie symbiózy bola tvrdo negovaná. Moja otázka znie: Ste stále presvedčený o nutnosti zachovania rovnej dane aj v krízovom období v ktorom v súčasnosti žijeme, keď aj ekonomicky vzdelaný stredoškolák ovláda poučku, že regulácia daní je najúčinnejším nástrojom minimalizovania krízových dopadov ?
Áno, som jednoznačne presvedčený o nutnosti zachovania rovnej dane. Rovná daň bola robená pre hospodárstvo, nie pre ľudí. To som nikdy netajil. Ale tým, že sa podarilo naštartovať hospodárstvo, začala výrazne klesať nezamestnanosť a Slovensko zažilo najvyšší nárast reálnych miezd.
12.06.2012 10:12 - otázka od Ladislav Kudela
Poviete mi prosím vás nejaké 3 dôvody prečo by som teraz po maturite mal ostať na slovensku? lebo mna nic nenapadá :)
Jedno, čo spravíte, určite príďte 2016 voliť, lebo ďalšie 4 roky Fica Slovensko nezvládne.
12.06.2012 10:11 - otázka od Peter Modrovský
nazdar Rišo, v sobotu je ko-ka-ínová party u mňa, dúfam že zas prídeš. Už sa teším, pá cmuq
Kokaín som v živote neužil.
12.06.2012 10:10 - otázka od Igor
Richard, aký trest by ste navrhli pre "svätca" Janka Fígela za tie jeho zlaté padáky ?
Za všetky zlaté padáky nesie priamu zodpovednosť rezortný minister.
12.06.2012 10:10 - otázka od Nikuška
Dobrý deň Pán Sulík,ja nemám otázku iba vám chcem zaželať nech sa vám v živote darí,nech ste šťastný,zdravý a nech máte len úsmev stále na tvári a hlavne nech sa vám splní všetko po čom túžite!Pozdravujem vás :D
Dobrý deň prajem všetkým účastníkom dnešného onlinu. . Nikuška, veľmi pekne Vám ďakujem.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu